2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Protokol nezdrave verige Terabithia premosti spletni računalnik in Ethereum

Protokol nezdrave verige Terabithia premosti spletni računalnik in Ethereum

Most omogoča strankam, da z domačimi sredstvi Ethereum opravljajo transakcije z večjo hitrostjo s stroškovno učinkovitejšim znakom in jih prodajajo neposredno v verigi.

992

Skupni ogledi

00

Skupni deleži

Terabithia cross-chain protocol bridges Internet Computer and EthereumTerabithia cross-chain protocol bridges Internet Computer and Ethereum

V sredo je Psychedelic, gradbeni studio Web 3.0, ki gradi rešitve za spletni računalnik, predstavil Terabithia, škodljivo verižno pogodbo za komunikacijo in protokol za zrcaljenje sredstev. Začenši s spletnim računalnikom (ICP) in Ethereumom (ETH), bo strankam všeč prilagodljivost, da všečkajo in uporabljajo kakršne koli žetone ETH, zamenljive in nezamenljive, v blokovni verigi spletnega računalnika in obratno, kar bo uspešno spremenilo ICP stalen v drugo plast. ločljivost skaliranja za ETH.

Protokol poskuša obravnavati nalogo prezasedenosti omrežja Ethereum in prevelikih stroškov plina. Spletni računalnik medtem uporablja “model povratnega plina”, kjer razvijalci zagotovijo sredstva, ki jih želijo za zaklepanje aplikacij ali pogodb, ki uporabljajo njihov plin, označene kot “cikli.”

Na vprašanje o tehnoloških zmogljivostih spletnega računalniškega omrežja je Dominic Williams, ustanovitelj in glavni znanstvenik razvijalca ICP Dfinity, predlagal Cointelegraph:

“Spletni računalnik je precej hiter. Kot ponazoritev, medtem ko je Solana najbližji konkurent v primeru bega, je IC približno 250% hitreje, hvali 250-milisekundno branje in 2 2d zapisovanja/posodobitve.

V bistvu temelji izključno na Williamsu, je spletni računalnik “veliko bolj učinkovit pri shranjevanju podatkov zapisov kot večina drugih verig.” Medtem ko Ethereum domnevno stane $199 milijona trgovcu na drobno gigabajtna cena zapisnih podatkov letno, podobna količina stroški skladiščenja zanesljivih $5. 29 na eno leto na spletnem računalniku. “To omogoča decentralizirane aplikacije, ki v bistvu zaskočijo na spletu, z neomejenimi sredstvi” v primeru podatkovnih zapisov ali znaka, je dejal.

Williams je dodal, da “neomejeno poleg tega pomeni sistem, da se lahko NFT-ji dobro shranijo samo v verigi.” Trdil je, da je spletni računalnik dejanska veriga blokov za prodajo nezamenljivih žetonov v celoti v verigi “in dejanski, ki omogoča transakcije brez cene.” Dodatno je dodal, da so “metapodatki NFT na splošno shranjeni “izven verige”, kar je na splošno mogoče pripisati znaku zapisovnih podatkov in nezmožnosti številnih blokovnih verig.”