6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Protokol Terra presega Binance Neat Chain v smislu vrednosti, zaklenjene v Defi

Protokol Terra presega Binance Neat Chain v smislu vrednosti, zaklenjene v Defi

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in Defi

Celotna pristojbina zaklenjena (TVL ) v decentraliziranih financah (defi) se je povrnila v fiat provizijo, potem ko je imela nekaj izgub v zadnjem tednu. Statistično darilo, da $170 milijard TVL v defi se je zvišalo za 3.46 % ves čas zaključka 33 ur in blockchain Terra je prehitel Binance Neat Chain, ko gre za TVL v defi.

Vrednost Defi protokola Terra naraste, LUNA je dosegla vseskozi pretirano

Protokol Terra je bil valovit, ker se je izvorno kripto sredstvo blockchaina (LUNA) dvignilo za več kot 45% ob zaključku teden. Digitalni tuji denar je pred kratkim dosegel najvišjo vrednost vseh časov (ATH), LUNA pa je zdaj deveto zdravo kripto premoženje, ko gre za tržno vrednotenje. Poleg novega ATH LUNA je omrežje blockchain prehitelo Binance Neat Chain (BSC), ko gre za TVL v defi.

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in Defi

LUNA/USD grafikon po spretnosti Binance decembra 29, 2011, ob 8: popoldan (EST).

Na tone leta je BSC postal 2. zdravo omrežje blockchain, ko gre za defi TVL. Še enkrat, ta teden je protokol Terra presegel BSC za več milijard bankovcev. Terrin TVL je trenutno, skladno z defillama.com, sferičen $19.45 milijard, medtem ko je BSC sferičen 16.67 milijard v torek. Terra TVL in defi je 12.04 % večji od BSC in njegova povišana 65.72% ves zadnji teden.

Terra TVL v Defi je 7.72 % vrednosti kombinacije, zaklenjene v vseh verigah

Večja višja pristojbina se nanaša na pripoved o tem, da je Terrin domači žeton LUNA dosegel edinstvene najvišje vrednosti, stabilni coin UST protokola Terra dviguje svoje žetone v obtoku. Bitcoin.com News je pred kratkim poročal o tem, kako je UST presegel stabilni coin DAI in 30-dnevno darilo za statistiko UST se je zvišalo za 33.2%. Največji nakupno-prodajni par LUNA je trenutno tether (USDT) z 58.21% vseh poslov LUNA, BTC pa sledi spet v privezi z 16.65% poslov.

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in Defi

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in Defi Skupna pristojbina, zaklenjena v decentraliziranih financah v skladu z defillama.com decembra 21, 2021, ob 8 : 00 popoldan (EST).

Darilo za svetovne pare LUNA ima trden odnos z BUSD (19.34% vseh poslov LUNA), BNB (3.34%), USD (3. 04%) in KRW (2.61%). Najbolj energične borze, ki trenutno zamenjajo LUNA, vključujejo Binance, Okex, Kucoin, Huobi Pro in Bithumb World. Medtem ko je TVL protokola Terra in defi povišal veljavno pogodbo, ima tiho daljše metode za prenos v lastništvo z Ethereumovim TVL in defi.

Visoke tri verige, ko gre za celotno nadomestilo, zaklenjeno v decentraliziranih financah v skladu z defillama.com decembra 19, 501019, ob 8: 09 popoldan (EST).

Ethereum ima $99.2 milijarde, kar je 65.58% od $81 milijardo zaklenjenih v defi trenutno. TVL protokola Terra v defi je najbolj priročen 7. 65% kombinacije $155 milijard zaklenjenih v defi in BSC ima 6.79 % te celote. Popolnoma različne TVL v decentraliziranih financah so povišale veljaven posel v zadnjih sedmih dneh, ki zajemajo Avalanche, ki je povišal 24.19% in omrežje Chronos (CRO) narašča 16.33%.

Oznake na tej anekdoti

Avalanche, Binance Neat Chain, BSC, Chronos, DeFi, ETH, ETH TVL, Ethereum, Ethereum defi, Stablecoin, Terra, terra (LUNA), Terra Defi, Terra Protocol, Terra TVL, Terra TVL defi, TVL, TVL in defi, UST

Kaj jemljete v pripoved Ali je nova širitev protokola Terra v decentraliziranem financiranju presegla BSC? Sporočite nam, kaj jemljete v pripovedi o tej temi v spodnjem delu za povratne informacije.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280, Redman je napisal več kot 4,155 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem trenutku.Uniswap Community Votes to Deploy v3 on Polygon, Contract Support Coming in a Few Days

Uniswap Community Votes to Deploy v3 on Polygon, Contract Support Coming in a Few Days

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in Defi

Value Locked in Defi Continues to Slide, ETH Defi Dominates by 65%, Solana Transactions Reign

2075714329 Slika Zasluge 2075714329: Shutterstoc k, Pixabay, Wiki Commons, Defillama.com, Tradingview,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. Zdaj to ni več izgovorna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za odkrivanje ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja več finančnih, davčnih, licenciranih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali ne več brez podaljšanja, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila pripisana ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli učenje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori navedeno tukaj.

501020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments