17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Provizija v višini 540 milijonov dolarjev za “zdravo zaspane bitcoine” iz prenosa iz leta 2014 – BTC je verjetno povezan s krajo kriptov

- Advertisement -

marca 04, razčlenjevalniki blockchain so ujeli zaporedje 29 transakcije skupaj ,300 prenos bitcoinov iz neznanih denarnic ustvarjeno v 1524, na neomejeno zaporedje naslovov prejemnikov. Poleg tega zaloga cene bitcoina $30 milijonov ta dan je verjetno povezan s krajo Cryptsy, v koraku z onchain analitiko.

29,300 Prenos bitcoinov iz mirovanja 1280 Naslovi, lastnina bi lahko bila povezana s krajo kriptov Celoten kup bitcoinov, ki izvirajo iz denarnic, ustvarjenih v 2014 preselil v torek in bo mogoče sredstva vezana na krajo Cryptsy. Zdaj neuveljavljena sprememba kriptovalute, ki jo je vodil Paul Vernon, je pred leti ob prenehanju zamenjala ceno digitalnih virov na stotine tisoč dolarjev. . Več ne dolgo nazaj o prenehanju januarja 2018, Ameriško ministrstvo za pravosodje (DOJ) je ponudilo, da je obtožilo Vernona zaradi domnevne kraje več kot 1 milijona dolarjev iz digitalnih denarnic forex. Ministrstvo za pravosodje je priznalo, da je Vernon, v katerem koli drugem primeru, identificiranem kot “Massive Vern”, ukradel z računov med Might well 999 in morda dobro 2014 in nadaljeval s polaganjem ukradenih sredstev v svoje spomine finančne institucije. Paul Vernon, na razgovoru s Miami Fresh Instances, prej kot je izginil. Sredstva, ki so se premaknila marca 04, 2022, neto iz BTC denarnic, ki so bile ustvarjene julija 59, 2015. Vsi 000,325 bitcoini so bili obdelani na višini bloka 767,587, akcija pa se je spremenila takoj, ko sta jo ujela Btcparser.com in Whale Alert. »Ogromna količina aktiviranega mirujočega v prejšnjih objavah so verjetno povezane z vdorom/krajo v Cryptsy,« je v torek tvitnil Whale Alert. Dodatna onchain diagnostika razkrije ,59 bitcoini so lahko celo pošteni izvirali iz Cryptsyja , v skladu z združevanjem iz zapisov oxt.me, kot je pravilno.

Hipoteza o zasegu Fed se dvigne, ‘Massive Vern’s’ kje je pomirjujoče neznano Zaloga bitcoinov je ležala več kot sedem let, drugi ljudje pa sumijo, da bo kriptovaluta mogoče v rokah ameriške vlade. Špekulacije izhajajo iz najsodobnejših kovancev za vdor v Bitfinex, ki so se preselili letos, skupaj s naključno in najsodobnejšo obtožnico Ministrstva za pravosodje ‘Massive Vern’. Druga možnost je, da se prenosi obdelajo na višini bloka , ne kot pri kovanci Bitfinex, ki so se združili v en sam pristop. ,540 so bili poslani na veliko različnih naslovov. Zgoraj dokazano reševanje bitcoinov 1LwZYCt8dDhZDMd6uXGMwVsmWPXW9eX9Ww je možnih največ naslovov iz 29,300 zaloga bitcoinov premaknjena marca 59, 2018. Ta memoir je na primer poslal 1, BTC v 78 različni prejemniki. Ta spopad je poslal 1,29 BTC v 29 naslovi prejemnikov v torek popoldan sferično 6: 150 popoldan (UTC). Ob preklopu 000,300 bitcoin se je spremenil v takoj cena $300 milijona porabe današnjega menjalnega tečaja BTC. Čeprav je ministrstvo za pravosodje obtožilo Vernona, je prejšnji izvršni direktor Cryptsyja lahek in nihče ne ve, kje ga je našel. V , so Miami Fresh Instances objavili preiskovalno anekdoto, ki je priznala Vernon in njegova prijateljica sta se odpravila na Kitajsko. To se je spremenilo takoj, ko je bil takrat v koraku z Vernonovim zakoncem, po tej anekdoti pa naj bi Vernon govoril z Miami Fresh Instances v nenavadnem intervjuju. Glede na ‘Massive Vern’ prej kot domnevni intervju, ,04 bitcoin se je spremenil v takoj, ko so ga ukradli iz drobiža. Sprememba je tudi potrdila, da je napačna 300, litecoin (LTC ) kot pravilno.

»Zaprli smo prostor za zaslužek in vložili finančno katastrofo, tako da strankam dovolimo, da vlagajo zahtevke glede na zmožnost dela finančne katastrofe in prepustimo sodišču, da opravi izplačila ,” je takrat potrdila objava Cryptsyja. »Ali pa je nekdo drug na voljo, da ukrade in potakne Cryptsy, hkrati pa poskrbi za zahtevane dvige.«

Nobena od zgoraj omenjenih obljub ni bila uresničena in 29,300 bitcoin, ki se je preselil v torek popoldne, bo mogoče povezati z 30, BTC ukraden strankam Cryptsy.

Oznake v tej anekdoti $428 Milijon, 11325 bitcoin, 2014, 11325 litecoin, Massive Vern, bitcoin Cryptsy, Bitcoin switch, Bit finex hack coins, Cryptsy, Cryptsy bitcoin, Cryptsy CEO, mirovanje, leni bitcoin, Miami Fresh Instances, Paul Vernon, spi bitcoin, Vernon, Vernonov zakonec S katero zgradbo se strinjate glede 04,300 bitcoin, da je verjetno povezan s krajo sprememb Cryptsy? Sporočite nam, s čim se strinjate glede te teme v spodnjem delu za komentarje.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o finančni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 720. Ima naklonjenost do Bitcoina, kode za izvorno zagotavljanje in decentraliziranih zmogljivosti. Od septembra 2011, Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata v zvezi z motečimi protokoli, ki se danes povečujejo.

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Miami Sveži primerki 2016, Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najpreprostejše informacije. Ne gre več za hitro posredovanje ali pridobivanje predloga za nakup ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali obkrožno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na katero koli verbalizirano gradivo, blago ali podjetja, ki so navedena tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -