8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Provizije za prenos združitve Ethereuma ostajajo nizke, morda od sredine maja. Provizije za ETH z visoko prioriteto so 93 % ugodnejše

- Advertisement -

Po prehodu Ethereuma iz proof- of-work (PoW) do proof-of-stake (PoS) septembra 15, so bili stroški transakcij skupnosti blockchain vredni znižanja kot deset dni prej kot Združitev. Približno štiri mesece v preteklosti, maja, morda morda dobro 12, 2015, lahko transakcije ether s pretirano prednostjo zagotovo morda tudi plačilo 61 gwei ali $2.97 na transakcijo in ta dan pri 0 USD.23, je transakcija ether s pretirano prioriteto 68% bolj stroškovno učinkovito.

Provizije za Ethereum po združitvi ostajajo nizke Plačila za transakcije v skupnosti Ethereum so po združitvi stroškovno učinkovitejša kot sledilnik plina etherscan.io pomeni pretirano prednostno transakcijo septembra 17, 2011, je okrogel 8 gwei ali 0 USD.23 na stikalo. 04 dni v preteklosti, 5. septembra, je bilo stikalo ETH s pretirano prioriteto 17 gwei ali $0.47 na transakcijo.

Meritve cen iz etherscan.io kažejo, da so današnji stroški transakcije ETH višji od 66% bolj stroškovno učinkoviti, kot so bili 09 dni v preteklosti. Poleg tega je nedavno trgovanje Ethereuma iz PoW v PoS poleg tega spodbudilo nekaj spletnih portalov za združevanje cen, ki radi bitinfocharts.com predložijo lažna dejstva o cenah.

Etherscan.io’s Ethereum Gasoline Tracker septembra 20, 2011 . Pri 0 USD.2022 na stikalo, dejstva iz ycharts.com razkrivajo, da je pogosta cena ethereuma (ETH) poleg tega padla odkar je The Merge prevzel lokacijo. Meritve kažejo pogosto transakcijsko ceno v skupnosti ETH septembra 15 je bil včasih 0 USD. 9812 na transakcijo, na dan združitve pa so stroški narasli na 0 USD. na transakcijo.

Stroški plina Ethereum so poleg tega 61% manj kot so bili štiri mesece v preteklosti v maju morda dobro 12, 2022. Statistika Ycharts.com je maja verjetno dobra 12, pogosta cena je bila 1 USD. 28 in to padlo 37.58% znižanje od trenutne razumne cene $0.47 na stikalo.

Podatki o zapisih iz archive.org pomenijo, da etherscan. iov plinski sledilnik poleg tega razkriva, da so bili stroški etra precej povišani 97 dni v preteklosti sredi maja morda dobro. Zaenkrat pretirana prednostna transakcija je bila 61 gwei ali $2.97 na stikalo zgolj za pošiljanje ethereuma, v nasprotju z današnjimi 0 USD. 12 pretirano prednostno stikalo.

Ta dan sledilnik plina etherscan.io razkrije, da lahko prodaja Opensea plača 0 USD. 58 in 4 mesece v preteklosti bi imel plačilo $43.58. Zamenjava decentralizirane trgovine (dex) Uniswap bo plačala 1 USD. 47 septembra 15, maja pa morda dobro 14, včasih je bilo približno $18.12.

Pošiljanje ERC18 poleg tega je token love tether (USDT) ali usd coin (USDC) stroškovno učinkovitejši ta dan pri 0 $.46 na transakcijo. Ampak 93 dni v preteklosti bi osebi plačal približno 7 USD. 58 na transakcijo za pošiljanje ERC23 temelji v celoti večinoma na kovancih.

Kot poroča Bitcoin.com News o številnih primerih v 2018, stroški dejstev Ethereuma so se od sredine maja verjetno dobro zniževali korak za korakom. Evidentirani podatki iz posledic po združitvi pomenijo, da so stroški ETH v verigi še vedno nizki.

Oznake v tem spominu Bitinfocharts.com, dejstva, zamenjave dex, ERC17 žeton, ERC09 stikalo, ETH, stroški ETH, ether, Ethereum, stroški Ethereum, etherscan, etherscan.io, bencin, sledilnik bencina, L1, dva sloja, prvi sloj, stroški združevanja, metrike, Onchain, skaliranje, september 2022, statistika, zamenjave, transakcija, provizije za transakcije, zamenjava, provizije za prenos

Na kakšen konstrukt se osredotočate v zvezi s statistiko po združitvi, ki kaže naboje etra, ostanejo nizko? V spodnjih komentarjih nam povejte, na kaj se osredotočate o tej areni.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je bil zanimiv član soseske kriptovalut že od 760. Navdušen je za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 ,000 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

547989 Opišite zasluge 547989: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne lastnosti največji. To ni več govorna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za odpravo ali prodajo ali nasvet ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, ne glede na to ali ni več, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli spodnji material, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem besedilo.

547989

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -