20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Prvi Binance soulbound token BAB cilja na uporabniške poverilnice KYC

- Advertisement -

Binanceov svež žeton Binance Memoir Sure je namenjen številnim primerom porabe v decentralizirani družbi, vendar bo prva in glavna najbolj vabljiva pomoč kot uporabniške poverilnice Binance KYC.

1434 Skupaj ogledov

90 Skupni deleži

Menjalnica kriptovalut Binance se premika v smer decentraliziranih identifikacijskih orodij, tako da lansira svoj prvi žeton, zasnovan za potrjevanje preverjenega uporabniškega postopka na platformi.

Binance je v ponedeljek objavil odprtje Žeton Binance Memoir Sure (BAB), katerega cilj je spoprijeti se z identifikacijskimi točkami v decentralizirani družbi (DeSoc).

Za razliko od častitljivih kripto virov, ki si želijo Bitcoin (BTC), je žeton BAB izključno za funkcije spletne identifikacije in spada v način Soulbound Tokens (SBT). SBT, ki jih je predlagal ustvarjalec Ethereuma Vitalik Buterin, so neprenosljivi, nefinancializirani žetoni, zasnovani za DeSoc.

V koraku z objavo Binance je žeton BAB prvi SBT, izdan v verigi BNB Neat Chain. Žeton je namenjen številnim različnim primerom porabe v DeSoc, vendar bo na začetku pomagal kot uporabniške poverilnice Binance Know Your Buyer (KYC).

Žeton BAB bo posebej prikazan v denarnicah za prikaz tančice je lastnik denarnice predal preverjanje KYC na Binance. Žeton bo deloval kot identifikacija Binance in ga lahko zelo uspešno nosijo tudi protokoli tretjega praznovanja, da se oprimejo preizkušenih žetonov BAB za različne funkcije, vključno z zaščito pred boti, oddajanjem nezamenljivih žetonov, glasovanjem in drugimi, je priznal Binance.

»Ko se primeri porabe DeSoc razvijajo, lahko Binance nekega dne pripravi tudi različne oblike žetonov BAB,« je zapisano v objavi.

Žeton BAB je opremljen kot pilotni projekt in je prav tako lahko najbolj vabljiv dostopen prek zemljevida mobilne aplikacije Binance, kar strankam KYCed Binance omogoča, da svoj BAB takoj kujejo v svoje denarnice Binance.

Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je ugotovil, da bodo SBT-ji igrali potrebno operacijo v trendu, poverilnice Web3 bodo delovale v DeSoc, pri čemer se prikaže:

»To se lahko spremeni tudi v to, kako se povezujemo, saj bodo zmožnosti veriženja blokov dale družbi večjo avtoriteto, da določi, kako skupnosti delujejo kolektivno v skladu s svojimi poverilnicami ali pripadnosti.«Povezano: Glavno južnokorejsko telekomunikacijsko podjetje načrtuje odprtje denarnice blockchain za kripto in NFT

Izvršni direktor je dodal, da bo Binance verjetno sodeloval s skupino pri delu na novih primerih porabe za žeton BAB, da bi “izdelali to revolucionarno vizijo decentralizirane družbe.”

Sveži žeton je lansiran med spletnimi pregledi, ki trdijo, da je bila kripto borza Binance izgubljena do 59 % svojih strank in milijarde dolarjev po sprejetju glavnega preverjanja KYC avgusta 2021. Binance je v krožnem zemljevidu odgovoril na iskalne datoteke Cointelegrapha od za opazovanje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -