6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Prvi interaktivni NFT na svetu – VR film na Marsu

Prvi interaktivni NFT na svetu – VR film na Marsu

subvencionirano

“Gravitacija pojasnjuje gibanje planetov, vendar nedvomno ne more poudariti, kdo postavlja planeti v gibanju.”

– Isaac Newton

Napredna žreba za metavesum Mars4 bo regija, ki jo bo krožila naša skupnost

Glede na to nam dovolite, da vas predstavimo enemu naših prvih članov delavcev in vlagateljev Mars4, arabskemu šejku, ki se je odločil za dobro znano in zgodnjo naložbo v naš projekt z ohranjeno končno upodobitvijo Wide Rare NFT, označene kot Newton – prvi redek NFT na voljo na Mars4. Ta 300 km ogromen južni krater, ki se nahaja znotraj Terra Sirenum, ki se je nekoč imenovala v 1973 po slavnem fizik Sir Isaac Newton.

Vsak dan vse več nas preverja zmogljivosti Mars4 NFT kot interaktivnih naložb. So ključni konstrukcijski bloki v metavesulju grimiznega planeta, globalnega sveta, polnega dragocenih atributov v igri, ki spodbujajo sodelovanje in koristno delitev virov med lastniki zemljišč in igralci iger!

Zadnje čase smo presrečni, da lahko razglasimo najpomembnejše v seriji prevladujočih najdb projekta Mars4 z nenavadnim prikrivajočim prepričanjem v ta mamljiv novi svet.

Navidezna resničnost prihaja na Mars4

Projekt Mars4 je v celoti posvečen vzponu najbolj impresivnih , realistične in domišljijske sposobnosti. Ja! Mars4 Metaverse je zgrajen tako, da zajame vse prednosti verige blokov Ethereum in znanja o digitalni resnici s poglobljenimi in podrobnimi pogledi na digitalni svet Marsa. Ne boste nevtralno sedeli pred filmskim zaslonom ali računalnikom, kot zamenjava, potem ko udarite v slušalke za navidezno resničnost, bi se to ob vsakem primeru resnično počutilo, kot da bi morali biti zadovoljni, da vstopite v popolnoma raznoliko vzdušje – prevažate gledalca v trenutek v dragoceno panoramo, polno kraterjev, vulkanov in množice zabavnih presenečenj, ki jih bo Marsova skupnost podprla, da jih opiše.

Vsi lastniki hiš Mars4 NFT bodo spoštovali. )

Cilj tega projekta preprosto ni v celoti narediti osupljive igre, gradimo sijočo marsovsko skupnost, postojanko znotraj večjega metavesuma, kjer je navidezno ena stvar! Če ste specializirani za ta izjemni življenjski slog na Marsu, obdržite NFT ali si pridobite žeton Mars4 in pridobite zapletanje.

»Nobeno plemenito odkritje biti kdaj sklenjen brez dragocene stave.” – Newton

Zgodnji smo na Mars4 in ta dragocena stava bo zabavna!

PRIDRUŽITE SE Mars4 Discord Kanal “VR MOVIE PARTY” za prvi ogled NOVEGA DUBAI VR FILMA!

Tukaj je subvencionirana ponudba. Naučite se preučiti odgovor, da boste tukaj dosegli naše gledalce. Spodaj se naučite o omejitvi odgovornosti.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavna ponudba za vsi deli kripto povezani. Obrnite se na commercials@bitcoin.com, če želite biti v stiku s sporočili za javnost, subvencioniranimi objavami, podcastami in drugimi predlogi.

ADALend: Protocol Efficiency on Cardano in Handling Interest Rates

ADALend: Protocol Efficiency on Cardano in Handling Interest Rates

2022

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je najbolj primeren za informativne funkcije. To ni pripovedno posredovanje ali nagovarjanje priporočila za odpravo ali prodajo, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, v trenutku ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršno koli gruntanje, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj. ADALend: Protocol Efficiency on Cardano in Handling Interest Rates

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments