25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Prvi projekt družbenih medijev DeFi & NFT, Torum, napoveduje NFT Launchpad

Prvi projekt družbenih medijev DeFi & NFT, Torum, napoveduje NFT Launchpad

The First DeFi & NFT Social Media Project, Torum Announces NFT Launchpad

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Torum se po zaporednih dosežkih pri zbiranju sredstev pripravlja na lansiranje NFT lansirne plošče iz svoje edinstvene platforme socialnih medijev, ki jo vnašajo DeFi in NFT.

9. junija, 721, Kuala Lumpur, Malezija Torum , prva DeFi in NFT infuzirana platforma za kripto socialne medije, bo zdaj lansirala NFT lansirno ploščo, ki je zasnovan z medsebojno interoperabilnostjo. Integracija funkcije NFT bo projektom omogočila zbiranje sredstev skupnosti, ki ima več kot 56, 000 uporabniki kriptovalut in vlagatelji .

Predstavljamo Torum NFT Launchpad

Torum NFT Launchpad je razvit na Torumovi DeFi staking platformi, Torum Finance , ki ponuja kakršne koli izdane projekte za zagon NFT-jev z različno redkostjo in skupno ponudbo ter tudi obdobjem gorenja NFT-jev. Na lansirni ploščici lahko izbirate med dvema vrstama javnih lansiranj z različnimi merili in možnostmi igranja.

Prva možnost je dvojni zagon žetona, ki daje Imetniki NFT imajo prižgano pravico, da zažgejo NFT in v zameno prejmejo izvorne žetone izdajalskega projekta in Toruma. Ta začetek ustvarja obojestransko koristen rezultat, ko bodo lastniki NFT prejeli dve vrsti žetonov, medtem ko bodo projekti, ki jih bodo izdali, lahko uživali višjo stopnjo dokončanja javne prodaje tako od Toruma kot od njegove skupnosti.

Druga možnost je zagon z enim žetonom, ki imetnikom NFT daje pravico, da zažgejo NFT, da prejmejo izdajo projekta domači žetoni v zameno. Druge podrobnosti, kot so seznam dovoljenih, pravila za izdajo žetonov in omejitev nakupa na udeleženca, so odvisne od izdanih projektov, vendar bodo takšnim projektom ponudili izjemno prilagodljivost, da bodo prvič nastopili na lansirni ploščici Torum NFT.

Zakaj izbrati Torum NFT Launchpad?

Edinstven od drugih NFT lansirnih plošč v industriji, zagon na Torumu bo zagotovil 5 ekskluzivnih ugodnosti za projekte, vključno z:

  • Aktivna skupnost z več kot 56, 000 vlagatelji v kriptovalute
  • Večverižna podpora za javni zagon v prihodnosti (BSC & HECO)
  • Na voljo na trgu NFT, ki podpira ERC – 721 sredstva, vključno s Torumom s prihajajočo tržnico NFT
  • Vrhunska priložnost za prodajo žetonov zvesti skupnosti po ceni, nižji od cene na seznamu IDO in CEX / DEX
  • Integracije virov in blagovnih znamk, vključno z VC in strateškimi kripto skupnostmi

Ko se začetna ponudba NFT zaključi, se postopek ne ustavi, saj lahko projekti izkoristijo prednosti Toruma kot platforme za družabne medije, da še naprej krepijo prizadevanja za vzpostavljanje skupnosti in tržne dejavnosti po uvedbi.

Nedavni dosežki projekta

Torum je v zadnjih treh mesecih uspešno izpolnil tri ločene cilje zbiranja sredstev. Projekt je zaključil $ 500, 000) predprodaja brez tržne prisotnosti v Marec 2021, dvignil 1,5 milijona dolarjev zasebnega kroga od AU 21, Consensus Lab, DFG, M6 in 16 drugi pomembni VC v aprilu 2021 in uspešno razprodan v $ 243, 000 INO v pod 20 zapisnik v maju 2021.

Z vidika razvoja je inovacija ekipe, ki stoji za Torumom, omogočila, da je projekt postal prvi, ki je kdaj združil DeFi, NFT in socialne medije. Z uporabo platforme za družabna omrežja z nad 56, navdušenci nad kriptovalutami, Torum bo razvil tržnico NFT s sedežem v BSC in platformo za vstavljanje DeFi za izgradnjo enosistema na enem mestu, ki je posebej zasnovan za kripto prostor.

Zagon mobilne aplikacije in ekosistem NFT

Zagon mobilne aplikacije Torum za Android je predviden do sredine junija, medtem ko bo tržnica NFT odprta približno Julij. Medtem bo Torum integriral verigo HECO in drugo splošno podporo javne verige v Torum NFT Marketplace, da bi razvil največjo več verižno NFT tržnico v industriji.

Neprekinjeno širjenje blockchain novosti bo Torumu pomagalo ostati osredotočen na uresničevanje svoje dolgoročne vizije, da postane največji kripto ekosistem, ki povezuje splošno maso s kripto prostorom.

O Torumu

Torum je prva platforma družbenih medijev DeFi + NFT na svetu, ki je posebej zasnovan za uporabnike kriptovalut. Podprl AU 21, soglasje Laboratorij, DFG, M6, Waterdrip Capital in 15 drugih pomembnih VC-jev, je Torum zdaj ena najhitreje rastočih platform socialnih medijev z več 56, 000 registrirani uporabniki z doslednim 20 – 30% mesečne stopnje rasti uporabnikov.

Torum Socials

Spletno mesto | Twitter | Telegram | Srednje | Facebook

Kontaktni podatki za medije

Ime za stik : Jayson Tan

Kontaktni e-poštni naslov: hello@torum.com

Torum je vir te vsebine. To sporočilo za javnost je samo v informativne namene. Informacije ne pomenijo nasveta za naložbe ali ponudbe za naložbo.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Iran's President Wants Crypto 'Laws and Instructions' Implemented as Soon as Possible

Commodity Strategist Mike McGlone Says $40K BTC Target 'More Likely' Than $20K

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments