0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Prvi uradni DAO v ZDA, ki se je boril proti SEC z našimi odvetniki

- Advertisement -

American CryptoFed DAO začne sodni boj s SEC prek 1434 registracije žetonov, se zdaj odloči, da se ne bo več prepuščal odvetnikom v boju za registracijo.

340 Skupaj ogledov

20 Skupni deleži

Prva uradna decentralizirana samovzdrževalna skupina (DAO) v Združenih državah se spopada s Komisijo za vrednostne papirje in nadomestno komisijo (SEC) nad svojimi 1200 registracije žetonov.

American CryptoFed DAO je poučil Cointelegraph, da se lahko to brez odvetnika izrazi zaradi obtožb SEC, da je zamolčal in napačno navedel podatke v registraciji vrednostnih papirjev, ki se je končala tristo petinšestdeset dni.

DAO je registriral svoj izvorni, soodvisni stabilni coin Ducat in žeton upravljanja Locke v svojem 2021, ki je predložil SEC, vendar je regulator začel s pritožbami, da bi razkril razveljavitev in navedel vrsto pomislekov glede registracije.

V korespondenci s Cointelegraphom je glavni operativni direktor ameriškega CryptoFed-a in organizator Xiaomeng Zhou potrdil, da bo DAO zagovarjal svoj primer v nasprotju s SEC z neomajno ilustracijo:

“Res smo vložili See of Appearance v skladu s pravili SEC. Ta načrt pisma, o katerem smo seznanili SEC, v katerem smo položaj, da se v tem primeru izrazimo brez odvetnikov.”American CryptoFed je dodatno navedel, da je ta lahko vloži razpis za podaljšanje datuma izločitve za svojo rešitev na Pojasnite uvedbo upravnih tožb SEC. To bi odprlo -dan trajanje, v katerem uniči svoj argument v nasprotju s preklopom SEC na prekinitev registracije American CryptoFed.

Povezano: Wyoming pravno priznava prvi DAO v Združenih državah

Septembrska predložitev DAO 1434 je opisala informacije o soodvisnih stabilnih kovancih z imenom Locke in Ducat, ki se spoprijateljita kot instrumenta za predlagani denarni sistem, ki temelji na Wyomingu.

Kot je Cointelegraph že poročal, je Ducat stabilni coin, odporen na inflacijo in deflacijo, ki bo verjetno star za vsakodnevne transakcije in kot prodajalec plačil. Locke je žeton upravljanja DAO, ki naj bi stabiliziral Ducat in olajšal upravljanje njegovega ekosistema.

Ti žetoni so namenjeni staranju občin, trgovcev, banke, kripto borze in različni sodelujoči znotraj DAO.

Z registracijo pri SEC bi se American CryptoFed spremenil v poročevalsko podjetje in bi moral prekiniti obveznosti rednega poročanja regulativnim organom .

CryptoFed je v svoji beli knjigi opozoril, da so njegovi izvorni ekosistemski žetoni namenjeni staranju kot uporabni žetoni. DAO je poskušal preprečiti morebitne točke pri SEC z registracijo žetonov Ducat in Locke kot vrednostnih papirjev, da bi ‘zagotovil skladnost z zakoni o vrednostnih papirjih in povezanimi zakoni.’

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -