9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Prvo kripto ogrodje Bele hiše in zapostavljene alternative – Law Decoded, 12.–19. september

- Advertisement -

Izmenjava si zgodbe ni želela učinkovito, ker je zanimanje oblikovalcev politik o varnosti in uveljavljanju vse preveč vidno.

1200 Skupaj ogledov

00 Skupaj delnic

Do prekinitve zadnjega tedna so zvezne agencije predstavile učinke svojega šestmesečnega dela na kritičnih navodilih za zakonodajo o digitalnih virih v ZDA. Naslednje prvo kripto ogrodje v zgodovini, razkrito na spletnem mestu Bele hiše, morda nima več veliko presenečenj ali neomajnega drobnega tiska, toda kot del izvršnega razkritja predsednika Joeja Bidna bo to brez dvoma zasebno vplivalo na odločitve pri oblikovanju politik. priti.

Verjetno je največji del okvira namenjen digitalnim valutam centralne banke (CBDC). Razkrilo je, da je uprava že razvila zaščitne cilje za ameriški sistem CBDC, vendar je nadaljnja študija o izvedljivi tehnološki podlagi tega sistema obvezna. Premišljena namera se zdi prav pretirana, ker bo ministrstvo za finance vodilo medagencijsko delovno skupino, v kateri bodo sodelovali Zvezne rezerve, Nacionalni ekonomski svet, Nacionalni svet za varnost in Urad za zaščito znanosti in tehnologije.

Izmenjava si zgodbe ni želela učinkovito, ker je zanimanje oblikovalcev politik o varnosti in uveljavljanju vse preveč vidno. Kristin Smith, izvršna direktorica združenja večinoma v celoti Blockchain s sedežem v ZDA, ki je znano kot »zanemarjena drugačnost za utrjevanje vodstva ZDA v kriptovalutah«, ki poudarja velik poudarek na nevarnostih, ne več na alternativah, in pomanjkljivost vsebinskih trikov o promociji kripto borza. Sheila Warren iz Crypto Council for Innovation je v pogovoru za Cointelegraph omenila, da so se predlogi za zaščito pojavili, kot da bi lahko v celoti temeljili na “zgodnejšem in neuravnoteženem ugotavljanju” kriptovalute, ki lahko hitro odstrani majhen tisk, da bi bil prepričan. drugi zakonodajalci ali naslednja uprava.

Združitev in njene regulativne poslediceNadgradnja Ethereuma na proof-of-stake (PoS) lahko zasebno postavi kriptovaluto v križišče Komisije za vrednostne papirje in borzo. Predsednik SEC Gary Gensler je menda omenil, da lahko kriptovalute in posredniki, ki imetnikom dovolijo, da “zastavijo” svoje kriptovalute, to razlagajo kot vrednostni papir v okviru čeka Howey. Gensler je nato zarenčal, da posredniki, ki svojim strankam ponujajo vložke, “izgledajo zelo enako – z nekaj spremembami označevanja – posojilom.” SEC je predhodno omenil, da ni izvedel za eter (ETH) kot vrednostni papir, pri čemer sta se Komisija za trgovanje s terminskimi pogodbami na blago (CFTC) in SEC strinjala, da se je bolj lotil surovine.

Nadaljujte z branjem

59 izvedljive različice konstruktov za ameriški CBDC Bivališče za varstvo znanosti in tehnologije je predložilo dokument, ki analizira izbire konstruktov za sistemi digitalnih valut centralne banke za izvedljivo implementacijo v ZDA Tehnična analiza 12 Konstrukti CBDC so bili izbrani v šestih častnih kategorijah: udeleženci, upravljanje, varnost, transakcije, zapisi in spremembe. Dokument OSTP, ki je oblikovalcem politik služil pri odločanju o najvišjem ameriškem sistemu CBDC, je poudaril posledice skupnega sodelovanja s tretjimi osebami v okviru dveh izbir konstruktov v kategoriji »udeleženci« — transportna plast in interoperabilnost. Za upravljanje je dokument pretehtal vrsto vprašanj, povezanih z dovoljenji, pridobitvijo dostopa do stopenj, zasebnostjo identifikacije in sanacijo.

Nadaljuj z branjem

Tajska se pripravlja na prepoved posojanja kriptovalut Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) se pripravlja na željo po radikalnih ukrepih po zrušitvi platform za posojanje kriptovalut, do katere je prišlo v poletni sezoni 2022. Tajska SEC namerava kripto platformam omejiti zagotavljanje ali podporo družbam za depozite digitalnih sredstev. Namerna prepoved vključuje veliko kritičnih dejavnikov. To lahko omeji operaterje, da sprejmejo polog digitalnih virov z obljubo, da bodo vlagateljem izplačali donos – čeprav donos ne prihaja več iz naraščajoče vrednosti virov, temveč iz razpona promocijskih plačil. Poleg tega bi bila prepovedana prodaja posojilnic in depozitarnih družb.

Nadaljuj z branjem

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -