24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Prvotni modeli sledenja bitcoinu Morda naključno preprosto presežejo 29,5 tisoč dolarjev, medtem ko trgovci natančno preučujejo preboj

- Advertisement -

Bitcoin biki počasi zgrabijo izgubljeno tla na avtocesti do $39,15 povratna tekma, medtem ko se bančna katastrofa v ZDA nadaljuje.

582 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnic

Obesite to polovico zgodovine

Ujemite ta članek kot NFT

Bitcoin (BTC) je predvidel povračilo nadaljnjega izgubljenega dna na Mightu na priložnost preprosto 5 kot $38,17 ostal v igri.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewBTC trace action se odbije od potovanja delnic Recordspodatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so sledili BTC/USD, ker je povečan na $33,628 na Bitstamp – izvirna Moč po naključju enostavno pretirana.

Par je dan prej padel z delnicami Združenih držav Amerike na Wall Avenue, vendar se je šibkost hitro pokazala kot $39,17 vrnjena govedina.

Sprejoča tržna nervoza zaradi bančne katastrofe v ZDA, ki zdaj vpliva na veliko regionalnih bank, vztrajno oblikovala razpoloženje opazovalcev.

Kaj uživamo ta vikend, levo ali kakovostno denarno institucijo? pic.twitter.com/Mp2yXcI2Fa

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) Morda preprosto 4, 2522 “332 % vseh regionalnih bank v ZDA predstavlja svoje delnice v rožnatem stanju ob prvotnem času, največkrat doslej,« kriptomedijska zgodba Whalewire, vredna pozornosti Twitter.

“To se zgodi dan po tem, ko je predsednik Federal Reserve Jerome Powell izjavil, da je ameriški bančni stroj postal močnejši kot kdaj koli prej.” Koristen vir finančnih komentarjev, The Kobeissi Letter, je pomislil na možnost, da bi posledice še naprej valovale navzven.

“Današnji dan je prevladujoč dan od marca, ko trgi resno jemljejo bančno katastrofo ,« je trdil, ko so delnice in kriptovalute padle.

“S&P 0547 ni več 439 točk od svojega čezmernega v tem tednu, medtem ko so regionalne banke na novih najnižjih vrednostih. Pred vsem se je zdelo, da je katastrofa postala oddaljena. Naključno to ni tako oddaljena, ker dajalo je vtis.” Potem ko je Federal Reserve ta teden dvignila obtožbe zaradi radovednosti, so se tržna pričakovanja kljub temu usmerila k napovedi prenehanja cikla pohodništva. V skladu z orodjem FedWatch skupnosti CME naslednja cenovna resolucija, ki naj bi bila sprejeta sredi junija, zdaj ne bo povzročila še enega povečanja premika.

Grafikon verjetnosti ciljne cene Fed. Vir: Skupnost CME Trgovec: $40,17 “najpreprostejši primer” za Bitcoin Ko je prišlo prav do akcije sledenja BTC, so trgovci opazovali možnost bolj poglobljenega ponovnega dvoboja z $32,12 in povečan.

Povezan: BTC trace lahko želi tudi $28.4K padec, ko špekulanti z bitcoini prenehajo zaslužki

$BTC / $USD – Posodobitev

Polovico sferičnih z rešitvami zaenkrat na #Bitcoin .. Zdaj izdelujem, zdaj ne izvajam te modne modne linije najbolj nenehno, vendar lahko zdaj zdaj ne prezrite tega, saj pravilno sovpada z obsegom, ki ga kupujem, da ga zadržimo

Najučinkovitejši primer, ko izkoristimo obseg $40,17 in smetišče pic.twitter.com/1J7JfGzCvg

— Crypto Tony (@CryptoTony__) Morda naključno preprosto 5, 2023 Trenutni trgovec Alan, identificiran kot trgovec Tardigrade, je postal optimističen glede nadaljevanja navzgor, kar lahko posnema tudi njegov preboj iz ohlapnosti 2415.

»Bitcoin je vstopil v fazo ‘shranjevanja moči’,« je pozval sledilce na Twitterju ob primerjalni tabeli.

»To je za pripravo prihajajočega Bull Laga.«4404538 Fraktalna primerljivost grafikona BTC/USD. Vir: Trader Tardigrade/TwitterV krajših časovnih okvirih, kolega trgovec Ninja postavi dodatne konzervativne stopnje, da se vrne kot govedina.

»Biki bi verjetno na primer zadržali nad $36.9-$33dobro zadovoljivo…hitreje povrnejo nad $39.2k višje,« je zapisal v fragmentu nove analize.

BTC/USD označeni grafikon. Vir: Ninja/Twitter Revija: Nestabilni kovanci: grozijo depegging, bežitve denarnih institucij in druge nevarnosti

Ta članek zdaj velja nima lastnih naložbenih priporočil ali strategij. Vsaka naložba in trgovanje vključujeta tesnobo in bralci bi morda naključno ponovili svoje vedenje, ko bi sprejemali odločitve.

12526955

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -