21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

PSA v kriptosvet: Zaklenite nekaj koristnih lastnosti prej, kot da greste na Metaverse

- Advertisement -

Izraelski serijski podjetnik Ariel Shapira v svoji mesečni kolumni o kriptotehnologiji pokriva nastajajoče uporabne znanosti znotraj kriptovalute, decentraliziranih financ (DeFi) in gradnje veriženja blokov, da bi prevzel svojo vlogo pri oblikovanju finančni sistem st stoletje.

Prihajajoči Metaverse prevladuje v kripto naslovih, ko analitiki skoraj obsesivno tavajo, da bi napovedali, kakšne izboljšave bo prinesel nenavaden digitalni svet . Zdi se, da je prenova blagovne znamke Fb v Meta vrh ledene gore, saj Microsoft – in še ena velika tehnološka podjetja – učijo svoje načrte za integracijo v Metaverse.

Hipe okoli Metaverse je najboljši naravni. Ni predvidevanja, da bodo nasprotni ljudje dolgoročno porabili več časa, kot bi si nekateri želeli priznati, da imajo slušalke VR. Toda v bistvu je najbolj potrebna fraza tukaj prihodnost — večina trendov Metaverse gradi digitalni svet, za katerega ogromna večina alternativnih ljudi, ki jih je prejela, nima poveljevanja v mnogih prihodnjih letih. Bistveno je dodeliti vitalnost in upoštevati trende, ki izhajajo iz mainstreama kripto/DeFi, ker že močno preoblikujejo finančne spodbude.

Bewitch Ripple (XRP), ki ga je nekoč tožila ameriška komisija za vrednostne papirje in stikala (SEC) zaradi domnevnega ponujanja nezakonite ponudbe vrednostnih papirjev s prodajo svojega žetona kriptovalute XRP. Podjetje, ki je dajalo navodila o prednostih veriženja blokov daleč od množice »srušimo banke« do množice »delojmo z njimi«, ima diagram dolgo formulacijo iz dni v nekem nedoločenem času v prihodnosti, od katerih mnogi predstavljajo zvezno tožbo. bi bil morda zadnji žebelj v krsto kriptovalute kot industrije, ki je pred kratkim prevzela večjo vlogo v tožbi. Nekaj ​​tisoč milj južno od Združenih držav se je Bitcoin (BTC) spremenil v osrednjo točko metropole v Salvadorju.

Povezano: SEC proti Ripple: predvidljiva, vendar nezaželena konstrukcija

Ta dva simbolna trenda poudarjata razsežnost financiranja, ki temelji predvsem na blockchainu, in njegovo usmerjanje k množičnemu sprejemanju, zato je vredno, da jih poglobljeno raziščete, da zagon drugih prevladujočih uspehov blockchain, ki poskušajo naprej. Ustrezno, kolikor toliko potrošnikov kriptovalut občasno zaklene svoje koristne lastnosti v želji, da bi jih ohranili za vedno, tako mora tudi industrija.

The Ripple makeNajnovejša trgovina s plimovanjem v znamenitem primeru SEC proti Ripplu bi verjetno verjetno verjetno okrepil zagon za sprejetje kriptovalut. Pred dvema letoma je SEC tožil Ripple, ker naj bi zbral “več kot 1,3 milijarde dolarjev prek neregistrirane, stalne ponudbe digitalnih vrednostnih papirjev.” Primer je vzbudil zaskrbljenost v srcih podobnih pobud, da bi se potrošnikom živo seznanili s posledicami njihovih naložb. Vendar pa so se mize povečale, da bi se spremenile v, in Ripple je trdil “izjemno velikansko porabo”, ko je izbrani zanikal napoved SEC, da bo ponovno premislila o zaščiti ključnih dokumentov.

Moral bi se ubraniti nemotenemu Rippleu V tožbi SEC bi bila edina velesila tega kraljestva verjetno premišljena pri svoji formulaciji, da bi zavzela prijaznejše stališče do kriptovalute, in to bo verjetno odprlo vrata. In to ne pomeni nujno, da bi se v bistvu opogumili najbolj radikalni kriptopuristi. Ripplevo delo pri oboroževanju zastarelih bank in primitivne denarne infrastrukture z instrumenti, ki jih poganja blockchain, ki so že zreli na platformah DeFi, bi verjetno verjetno dalo legitimnost ideji posodobitve centralizirane denarne zasnove, v želji, da bi jo spremenili z libertarijanskimi sanjami DeFi.

Povezano: Čas je, da ZDA pripravijo diagram “testa valovanja” za kripto

To bi bilo resno dolgoročne finančne posledice svetovnega finančnega sistema, ki bi jih morali analitiki imeti v minimalnem številu časa, ko zagotovijo koncept za posvetovanje NFT.

Narediti dostopnost DeFi-jaIn ker Ripple povzroča valove in Dolgočasne opice naselijo Twitter, kaj pa DeFi? Trg je trenutno ocenjen na 165 milijard, ko postavite na naslednjo vrsto 104 milijardo naprej april 20, 2022. DeFi aktivno odpira primitivne alternative financiranja maloprodajnim potrošnikom po vsem svetu. V času v nekem neopredeljenem času v prihodnosti, ko inflacija narašča, stanovanja pa se po vsem svetu spremenijo v veliko manj praktična, je dostop do alternativnih možnosti financiranja za maloprodajne potrošnike, ki smo jih poznali kot praktične, zagotovo reševalno.

In to je tisto, kar kritiki pri kriptovaluti kot industriji zagotovo izpustijo. Ljudje, ki trdijo, da je blockchain tehnologija, ki poskuša iskati ukazni primer, izpuščajo trende podjetij, primerljivih z Levano, ki bodo v resnici potrošnike kriptovalute uvedla v DeFi prek video iger, ki jim navajajo predloge za poveljevanje z izročilom o nekaj distopičnih prihodnjih Mars, naseljen z drugimi ljudmi. Takšno sredstvo se domneva, ker se igerifikacija vlaganja širi kot požar, tako kot celotna industrija. Svet DeFi naj bi eksplodiral za približno 40% od 2022.

Povezano: DeFi igranje iger: katalizator splošno sprejetje decentraliziranega financiranja

Sodelovanje oblasti Medtem ko Ripple napreduje pri spodbujanju Združenih držav k boljši odprtosti kriptovalut, države od Nemčije do Singapurja spodbujajo kripto zakonodajo naprej. Nazadnje je tu še pretiran primer Salvadorja, da je Bitcoin sprejel kot pokončno nežen, ker je vrhunski primer rustikalnega eksperimentiranja s kriptovalutami, da bi si prizadeval za inovacije v svoji smeri iz poslovnega plena. Tudi druge države sprejemajo ukrepe za izkoriščanje blockchaina za svoj dobiček.

Vlada Filipinov aktivno sodeluje z organizacijo, imenovano Oz.Finance, da bi zagotovila finančne alternative prek določenih finančnih con (ekozone). Korenina je omogočiti Američanom in podjetjem, da virtualno ali fizično delujejo na območjih brez davkov, ki so boljša za zasebnost in so primerna za decentralizirano programsko opremo (DApp), ki jih poganja uporabni žeton Oz. TOTOz.

Blockchain postaja tako prepleten s pogostim obstojem določene osebe, da univerze, primerljive s Harvardom in MIT, ponujajo programe v blockchainu, kar kaže, kako je področje provokativno v smeri splošnega sprejemanja tudi med predavatelji.

Medtem ko se nenehno širi, ima industrija veriženja blokov kot popolna najboljša toliko virov za uvajanje v dani sekundi, zlasti ob pomanjkanju razvijalcev po vsem svetu. Zato je bistveno, da zaščitimo stvari s stališča in prisluhnemo pobudam, ki izboljšujejo denarno življenje naših praktikov tukaj, na tem telesnem svetu, prej, kot se vsi opiramo v Metaverse z prostim časom Degenov.

Ta članek ne vsebuje nasvetov ali idej glede financiranja. Vsako financiranje ter nakupovalno-prodajno gibanje vključuje možnost in bralce je treba pri posvetitvi naučiti, kako jih imeti.

Mnenja, razmišljanja in mnenja, izražena tukaj, so izključno ustvarjalčeva in diagram ne ponazarja nujno ali simbolizira pogledov in mnenj Cointelegrapha.

Ariel Shapira je oče, podjetnik, govornik, lastnik koles in je ustanovitelj in izvršni direktor družbe Social-Wisdom, svetovalno podjetje, ki sodeluje z izraelskimi startupi in jim pomaga pri vzpostavljanju povezav s svetovnimi trgi.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -