22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Pseudonimni ustvarjalec Ben.eth zasluži 7 milijonov dolarjev s predprodajo sumljivih meme kovancev – tukaj je najbolj v trendu

- Advertisement -

Psevdonimni zbiralec NFT se je razvil v slavnega ustvarjalca meme kovancev Ben.eth je zbral gromozanski znesek, večji od 7 $ milijonov bruto prodaje ETH v zadnjih sedmih dneh prek predprodaje njegovega poznejšega memecoina, imenovanega $PSYOP.

Stranke so bile žive, da bi vstopile v Ben.eth najnovejša misija meme coin po uspehu njegovega prvega iniciatorja meme coina, imenovanega $BEN.

$BEN je svoje zgodnje trgovce obogatil z več kot 5, % enodnevnega rallyja na 8th Can tudi preprosto, ki ga je nekoč sprožila odobritev kripto vplivneža Bena Armstronga, ki je ob zaključku na koncu prevzel nalogo Ben.etha za nerazkrito ceno. Uspeh nenavadne predprodaje PSYOP poudarja povečano vnemo vlagateljev, da bi se zgodaj vključili o tem, kar bi morda prav dobro morda dodatno bil naslednji trendovski meme kovanec, ne glede na to, da ima predprodaja Ben.eth nekaj resnih vijoličnih zastav.

Strankam je bilo rečeno, naj pošljejo denar na Ben.ethov naslov Ethereum in to so storili tudi množično, pri čemer so razdelili nabito z več kot 3, 843, ne glede na verjetnost, da bi bila predprodaja morda tudi dobro morda dodatno potegnjena za preprogo.

PSYOP Straight Claims Big Market CapKljub temu ni bilo vlečenja preproge.Ben.eth je lansiral žeton na Uniswap v četrtek pozno in takoj začel spuščati nov žeton udeležencem v predprodaji.PSYOP se je vztrajno dvignil na tržno kapitalizacijo okroglih $570 milijonov, pri čemer so bili sprejemniki airdrop navdihnjeni, naj ne zamenjajo ali prodajo svojih žetonov, da ne bi ostali na prejemanje več žetonov v 2. stopnji airdrop-a.To je zaenkrat ohranjanje togosti prodaje za minuto in ohranjanje omejenega obsega trgovanja – v koraku z DEX Instruments, samo okoli 8,7 milijona $ v PSYOP, ki se uporablja za trgovati ob zaključku 16 urah.Kadar gre za naslednje za misijo poleg nadaljnjih padcev iz zraka, je Ben.eth dejansko opremljen, da bo lastnost, ki temelji na omrežju, kmalu pripravljena in delovala.

Ben.eth bi morda bil prav dobro morda dodatno preprosto še dodatno zadovoljen, da se je spotaknil sam nase v veličastnem trudu nad predprodajo.

Mike Kanovitz, lastnik odvetniške pisarne Loevy & Loevy, je v petek na Twitterju zapisal, da bo verjetno vložil kategorijsko tožbo proti Ben.eth, razen če ne bo povrnil celotnega ETH, zbranega v predprodaji.

Različni meme kovanci za predstavljanjeBen.eth je povzročil velik odmev s svojim začetnikom meme kovanca $PSYOP, kljub temu pa ni šlo brez polemik.

Prejšnje dejansko potencialno soočenje z veličastnimi težavami v predprodaji, nekateri zgodnji trgovci so se spotaknili, da so izgubili večino ETH, ki so ga poskušali uporabiti za dvig PSYOP prek zdrsa.

Stranke bi morda želele razmisliti o nadomestnih naložbah v kovance meme, ki prav tako ohranjajo funkcionalnost za ogromno povečanje.

Spodaj sta navedena dva projekta kovancev meme, ki ju analitiki pri Cryptonews.com trenutno spremljajo kot veličastna.

Copium Token (COPIUM)Po približno dnevi ustvarjanja navdušenja in predprodaja samo s povabilom, Copium Token (COPIUM) je bil predstavljen v četrtek in je bil všeč eksploziven začetek življenja.

COPIUM hit največ 0,0 $001 v četrtek, krog 16 x več v primerjavi z vstopnico v predprodaji in razčlenjevanju dejanskih nad 0 USD. 001 in je videl velik obseg trgovanja v več kot $44 milijonov v preteklosti 16 ure.

COPIUM/USD je nekoč zapiral spreminjajoče prste okrog 0 USD. na žeton, ki pomeni, da so njegovi zgodnji trgovci miroljubni do neizkušenih in žeton se približuje temu, da ima 3, imetnikov. Glede na prisotno 1 milijardo žetona to pomeni dejansko razredčena tržna kapitalizacija okroglih 8 milijonov $.Kljub temu sredi spektakularnega seznama vplivnežev, ki se resno sklicujejo na misijo, lahko tudi pomagajo pri trženju kovanca poleg niz medijskih partnerstev, bi kovanec morda dobro dobro morda dodatno, vendar pump veliko višje. Ena izmed najbolj prodajanih sestavin COPIUM-a je žeton misije in NFT airdrop konkurentov, ki je zasnovan tako, da spodbuja HODLing vsaj naslednjih treh tednov.

Še ena velika stopnja prodaje je, da udeleženci v predprodaji niso na lokaciji, da svoje deleže na trgu odvržejo na trg.Najlažje 000 % njihovih žetonov je bilo odklenjenih v času razvrščanja elementov Uniswap, kar je olajšalo dodeljena v naslednjih treh tednih.Copiumova zabavna igra na temo kripto degeneratov, ki se morajo soočiti s svojimi ogromnimi izgubami, verjetno bi bilo zelo verjetno zelo verjetno poleg tega biti velika uspešnica, saj je to nekaj, kar lahko označijo mnogi znotraj kripto najema.

Poiščite nasvet pri Copiumu tukaj

AiDoge (AI)AiDoge, zabaven instrument za ustvarjanje memov, ki ga poganja umetna inteligenca, in platforma za družabne medije, bi morda prav dobro morda poleg tega postal velikanski hit, saj ne le meme kovanec, se kljub temu ponaša tudi z resnično uporabnostjo in uporabnostjo.AiDoge gradi platformo, kjer lahko stranke ustvarjajo meme z uporabo korak naprej generativnega AI znanja in izkušenj, prej kot da jih delite s skupnostjo AiDoge prek javnega zidu platforme.

Ustvarjalci najbolj priljubljenih memov so lahko nagrajeni z domačim $AI AiDoge žeton, kar pomeni, da AiDoge uresničuje zamisel o »meme-to-produce« (M2E).

AiDoge je že dvignil velikanskih 9,9 milijona $ prek javne predprodaje izvornega žetona $AI in trgovci morajo hitro preklopiti, medtem ko bodo mirno zagotovili žeton, pri čemer je mnenje opazovalcev znaten popust v primerjavi s tem, kako visoko ima $AI funkcionalnost za zamenjavo.

Poiščite nasvet pri AiDogeu tukaj 1659640648004427776 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice 1659640648004427776 Prehodno 3 minute učenja o trenutnih kripto novicah! 1659640648004427776 1659640648004427776

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -