8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Putin grozi, da bo pustil Evropo 'zamrzniti' — ruski predsednik opozarja, da 'ne bomo več predstavljali plina, nafte, premoga, kurilnega olja'

- Advertisement -

Po razpravah v zvezi z medvladnim političnim forumom Skupnosti sedmih (G7), ki se je zavezal, da bo uvedel omejitve mark za napačno nafto, in evropskim plačilom, ki je govorilo o določitvi stroškov električne energije, je ruski predsednik Vladimir Putin v sredo opredelil, da bo Rusija zdaj zdaj ne ponujajo industrializiranih gospodarskih sil in Zahoda z vitalnostjo. “Ne bomo ponudili plina, nafte, premoga, kurilnega olja – v položaju smo, da ne ponudimo ničesar,” je Putin sporočil na plenarnem zasedanju vzhodnega odbora za finančno razpravo. Putin Evropi: ‘Zmrzni, zmrzni, volčji rep’ Vladimir Putin je definiral, da namerava Kremelj pustiti, da volku zamrzne rep, pri čemer se je skliceval na Evropo in rusko prejo, kjer lisica pretenta volka, da mu zamrzne rep, in lisica v gašenju s to taktiko premaga volka.

»Izven pogodb ne bomo ponujali ničesar. Ne bomo ustavili ničesar, s čimer si prizadevajo, da bi nas popolnoma napajali,” je v sredo izjavil Putin. “Ne bomo ponudili plina, nafte, premoga, kurilnega olja – v položaju smo, da ne ponudimo ničesar,” je dodal. »Popolna verbalizacija, ki jo lahko ustavimo, je, da obdržimo objavo vrstice iz dobro znane ruske pravljice ‘— Stoj, zamrzni, volčji rep.’”

Putin napoveduje, da bo zahod to zimo zamrznil čaščenje volčjega 🐺 repa…

in spravlja trge v nered — Matthew Hall (@MJLH ) 7. september Putinov govor sledi seznamu, ki trdi, da bosta Rusija in Iran dobila svetovni plinski kartel. Ob novih priložnostih sta ruski plinski velikan Gazprom in Nacionalna iranska naftna družba (NIOC) sodelovala s podpisom memoranduma o določitvi (MoU).

V začetku tega tedna je Gazprom opredelil cevovod Nord Stir 1 (NS1) bo za nedoločen čas prenehal delovati. Še enkrat, izjave Putinovega tiskovnega predstavnika Dmitrija Peskova, ki jih citira Interfax, kažejo, da Moskva zdaj morda ne bo prižgala plina, dokler ne bodo odpravljene denarne sankcije Zahoda. Putin pravi, da so zahodne sankcije ‘turobne’, trdi, da Rusija ‘ničesar več ni izgubila’ Putin je v sredo pripomnil, da zahod sankcije so “utrujajoče,” in je nadalje menil: “Prepričan sem, da zdaj trdimo, da smo dobili zdaj zdaj nismo izgubili ničesar in bi morda morda še vedno zdaj zdaj ne izgubili ničesar. Načelo verbalizirati krepi našo suverenost in tukaj so neizogibni rezultati tega, kar se zdaj dogaja.«

V vmesnem času je Evropska centralna denarna institucija (ECB) Pričakuje se, da bo predsednica Christine Lagarde ta teden načrtovala skokovito zvišanje cen. Lagardova dodatno krivi podnebne spremembe za nekaj grozljive inflacije v Evropi, ki je zadnji mesec dosegla najvišjo vrednost v življenju. Večina ekonomistov povezuje gospodarske zaplete v Evropi z bitko med Ukrajino in Rusijo in nadaljnjo katastrofo vitalnosti.

»Opazovalec ECB« in glavni ekonomist denarne institucije Berenberg, Holger Schmieding, je priznal v pregled dokazuje, da bi evropska centralna banka morda morda dobro zvišala referenčno ceno banke za 67 komponente temeljev. »Ker lahko zvišanja v začetni fazi ohranijo večji vpliv na inflacijska pričakovanja kot bolj ohlapna sposobnost, prenos bi bil morda morda dobro smiseln za proizvodnjo,« je v sredo pripomnil Schmieding.

Iz radovednosti sem preveril svojo fakturo vitalnosti in ugotovil, da je povišana za 35% in zdaj nismo niti v zimi, ampak. — David Alade (@DavidAlade__) September 7, 2022 Na plenarnem zasedanju odbora za vzhodno finančno razpravo je ruski predsednik priznal, da če namerava G7 postaviti omejitve moči, Rusija zdaj ne bo priznala novih pogodb in se oddaljite od prihodnjih dogovorov o ponudbi plina. »Ali bodo kakšne politične odločitve, ki bodo v nasprotju s pogodbami? Seveda jih nismo izpolnili. Ne bomo ponudili ničesar, če bo to v nasprotju z našimi prizadevanji,« je priznal Putin. V drugi polovici svojega govora je Putin zanikal obtožbe Evropske unije, da priznal, da Rusija “oroži vitalne predstavitve”. Ruski predsednik je dodal, da Zahod poleg tega ni poskrbel za tehnične zaplete, ki naj bi bili vezani na plinovod NS1.

Oznake na tej preji Berenberg Monetary Institution, Christine Lagarde, podnebni nadomestek, premog, ECB, opazovalec ECB, ekonomija, energetska katastrofa, stroški vitalnosti, Evropa, evropska inflacija, evropska inflacija, evropska centralna monetarna institucija (ECB), denarne sankcije, kurilno olje, Holger Schmieding, inflacija, kremelj, Moskva, naftovod Nord Stir 1 (NS1), NAFTA, naraščajoča inflacija, Rusija, ruski predsednik, suverenost, ponudba plina, ukrajinsko-ruska bitka, Vladimir Putin , zahodne sankcije Kaj sumite o govoru Vladimirja Putina, ki se nanaša na Zahod sankcije in predlagane omejitve oznake G7 napačne? Sporočite nam, kaj sumite o tem polju, v razdelku za komentarje spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar denarne tehnologije, ki prebiva v Florida. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoin, kodo za začetek ponudbe in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5, 700 članki za Bitcoin.com Info, ki se nanašajo na moteče protokole, ki naraščajo kot pozno.

Zasluge za sliko 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za obrambo ali promocijo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal investicijskih, davčnih, sprejemljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista kriva, brez odlašanja ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli domnevni material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj. . 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -