18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice QE se začne počasi - Zvezne rezerve razkrivajo, da se ukinjajo nakupi...

QE se začne počasi – Zvezne rezerve razkrivajo, da se ukinjajo nakupi obveznic

QE Begins to Slow — Federal Reserve Reveals Winding Down Corporate Bond Purchases

V sredo je ameriška zvezna država Reserve je napovedal, da bo odpravil nakupe svojih obveznic in prodal del svojega portfelja. Centralna banka namerava začeti s skladi, s katerimi se trguje na borzi, nato pa preiti na obveznice, saj Fed vztraja, da bo “prodaja potekala postopno in urejeno.”

Federal Reserve začne sproščati QE

Vse oči so bile v zadnjem času uprte v ameriško centralno banko, ko se je Federal Reserve začela zmanjševanje taktike kvantitativnega sproščanja (QE). Za opazovalce je fascinantno, ker ocenjena 24% – 24% vseh USD, ki so jih kdaj ustvarili, je centralna banka v Relief Payments Coming? 80 Legislators Press Biden Administration for a Fourth Round of Stimulus dodala v denarni sistem M1 in 1280. Poleg tega je Fed novinarjem na nedavnih sejah Odbora za odprti trg (FOMC) novinarjem povedal, da bo trajalo nekaj časa, da se začnejo ostre razprave.

QE Begins to Slow — Federal Reserve Reveals Winding Down of Corporate Bond Purchases
Predsednik Feda Jerome Powell ni razpravljal o nedavni upočasnitvi QE, ker je dejal, da Fed sploh ni pripravljen na pogovor v zvezi z zožitvijo QE.

Centralna banka je tem izjavam sledila z odstranjevanjem likvidnosti s trga prek povratnih repo poslov. Takoj, ko se je sprostitev začela, so se Fedovi obratni repo skladi povečali in s trga premaknili stotine milijard dolarjev. Zdaj namerava Fed razveljaviti nakup korporativnih obveznic in pojasnil, da se bo začel s skladi, s katerimi se trguje na borzi. Fed bo sledil prodaji obveznic, tako da prodaja ne bo negativno vplivala na trg.

„Prodaja bo postopna in urejena ter si bo prizadevala za zmanjšanje možnosti za kakršen koli škodljiv vpliv na delovanje trga z upoštevanjem dnevne likvidnosti in pogojev trgovanja za delniške sklade in podjetniške obveznice, s katerimi se trguje na borzi, “je v sredo ugotovila centralna banka.

Obvestilo o prodaji portfelja Fed ne omenja hipotekarnih vrednostnih papirjev

Sporočilo je objavil Kreditni sklad za korporacije na sekundarnem trgu (SMCCF), ki skrbi za nujne obveznice za Fed. Številni drugi mehanizmi za sprostitev denarnih ukrepov so iztekli, potem ko so bili ustvarjeni za obvladovanje gospodarske krize, ki jo je sprožil Covid – 19.

Centralna banka ZDA ni omenila hipotekarnih vrednostnih papirjev ( MBS) in do danes ni omenil posredovanja nakupov MBS. Podatki v zadnjem letu kažejo, da Fed-ove operacije MBS in nova jata vlagateljev z Wall Streeta stojijo za napihnjenim ameriškim nepremičninskim trgom.

SMCCF je tudi opozoril, da bo ta ponudnik izkoristil državno blagajno lastniški kapital pri 05 na 1 pri pridobivanju podjetniških obveznic izdajateljev in 7 do 1 pri pridobivanju podjetniških obveznic izdajateljev, ki so ocenjene pod investicijsko oceno. Podrobnosti o objavi SMCCF bodo višje, prodaja bo začela veljati julija 28.

Kaj menite o tem, da je Fed odpravil nakupe obveznic? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Relief Payments Coming? 80 Legislators Press Biden Administration for a Fourth Round of Stimulus

Metalla CEO Says Crypto Industry Is a 'License for the Private Sector to Print Money'

Oznake v tej zgodbi

Podjetniške obveznice, COVID – 19, ekonomija, gospodarstvo, prodaja ETF, Fed, Fed stol, jerome powell, trgi, MBS, monetarno olajšanje, hipotekarni vrednostni papirji, QE, količinsko olajšanje, povratni repo posli, prodaja obveznic

Zasluge za slike 112263639: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments