24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Quik․com-ovo omejeno kovanje domen NFT je zdaj v živo

- Advertisement -

subvencionirano

Buzzwords zakladnice NFT, spleta 3.0 in blockchain domen so navdušile vse Američane znotraj tehnologije in kripto v zadnjem času. Izraz Web 3.0 je zdaj del vsakdanjega dialoga. Nasprotno pa se zdi, da niste radovedni glede tega, dokler nimate območja NFT.

Splet 3.0, lestvica naslednjega dne, je krovni izraz, ki združuje popolnoma različne rešitve, usmerjene k enemu samemu cilju, zaobide pa ogromne posrednike z lestvice. Na tem novem spletu nikoli ni vedno nujno, da izpušni velikani cenijo Google, Meto ali Twitter. Eden od mnogih dragocenih stebrov za razvrstitev naslednjega dan je poenostavitev. To pomeni, da Quik.com igra pomembno vlogo pri spodbujanju inovacij za Web 3.0.

Quik je trg za domene blockchain, ki se ukvarjajo z eno izmed ključnih nalog naslednje revolucije superhostnih datotek ; ponujanje razsvetlitve posesti prenehanim strankam brez posrednikov. »Domene NFT so vznemirljiv vzorec znotraj decentraliziranih datotek superhighway. Spremenili bodo način, kako izčrpamo uvrstitev z dodatno plastjo varnosti, zmogljivosti in preglednosti. Smo v dogovoru Quik, da smo v ospredju te evolucije,” je dejal Sahil Kohli, izvršni direktor Quika.

Zakaj NFT domene? NFT domene, ki jih kovate ali ropate na Quik.com, so shranjene v javni blockchain. Poenostavljajo kripto transakcije s spreminjanjem dolgih in okornih naslovov digitalnih denarnic z imeni, ki jih je enostavno zaznati. Quik NFT domene so vredni zaklada nekdanjih imen območij, ki so revolucionirala razvrščanje s spreminjanjem stresnih IP naslovov.

Pa tudi, da zastarele kot modno ime, so domene NFT, dostopne na Quiku, dodatno odporne na cenzuro, če so zastarele kot URL-ji za spletna mesta, izdelana prek IPFS, InterPlanetary File Plan.

Tukaj je nekaj kritičnih vidikov domen blockchain, ki so dostopne na Quiku, ki je lahko dostopen, ko se ekosistem razvije okoli misije: Brez obnovitvenih cen Poenostavljena kriptovaluta naslovi denarnice Pridobite dostop do decentraliziranih aplikacij in platform »Domena Blockchain zagotavlja čudovito zmogljivost v primerjavi s prejšnjimi imeni območij, ki bi bila enodimenzionalna in zagotavljala tanke funkcije. Menimo, da imajo domene NFT možnost, da potisnejo muzo decentralizirane superavtoceste,« je izrazil izvršni direktor Quik. Večina strank Quik kupuje domene NFT, da bi jih izčrpali kot nejavne identifikatorje. Spremenijo zapletene naslove iz več denarnic z enim imenom območja. Poenostavlja skupno rabo datotek o pristojbinah.

Nasprotno , je možno, da boste po naključju dodatno izčrpali imena območij blockchain, da boste gostili svoja spletna mesta Web 3.0 in poleg tega ustvarili aplikacije. Ker so vse domene NFT čudne, je pomanjkanje čudnih identifikatorjev morda zastarelo kot špekulativne naložbe.

Preprodaja privlačnih imen območij NFT na sekundarnem trgu lahko po naključju tudi zelo modro prevlada nad zakladnimi nekdanjimi domenami. Quik vam dodatno ponuja 5% % avtorskih honorarjev pri vsaki naslednji prodaji vaših kovanih blockchain domen. Birth Your Web 3.0 Rush s Quik Tukaj je nekaj očitnih prednosti, ki jih ponuja Quik: Quik je najlažji blockchain arene NFT trg domen, ki vam omogoča, da brez premislekov in takojšnje nabiranje, seznam, odločanje in trgovanje s kripto domenami brez izčrpavanja tretjega dogodka. Ponuja infrastrukturo, ki želi vašo industrijo preiti iz spleta 2.0 na blockchain. Quik je naredil zaporedje razširitev območja NFT, ki je dostopno za kovanje, ob strani:

.veriga .metaverse .vr .shib .doge .dolgočasen .btc .web3 .obravnavati Za pridobivanje kripto domen lahko stranke spremljajo katero koli besedne zveze, s katerimi se ukvarjajo s temi razširitvami. Uporabniki lahko dodatno iščejo pozicijo za dostopna imena območij NFT, ki jih opremijo vrstniki, ki jih lahko nato prenesejo v splošno javno knjigo. Quik dodatno omogoča strankam, da promovirajo ali odločajo o prejšnjih imen območij na trgu izpuh transakcij blockchain, zaradi česar je delo bolj pregledno in stabilno.

“Splet 3.0 je zelo dolgo ostal teoretičen. Nasprotno pa je s pojavom domen NFT, tehnologije veriženja blokov in pogodb natty težko uspeti v prihodnjih letih,« je rekel Kohli. Pridružite se Quikovi skupini telegramov tukaj – https://t.me/quikcom Spremljajte Quik na Twitterju – https://twitter.com/ quikdotcom

Naročite se na novice Quik.com – https://quik.substack.com/ To je subvencionirana predložitev. Naučite se spoznati našo ciljno publiko tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti pod. Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse kose, povezane s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite verbalizirati sporočila za javnost, subvencionirane objave, podcaste in popolnoma drugačne možnosti.

Uvrstitev kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informativne funkcije. Ne gre več za razsvetljevanje ali pridobivanje ponudbe za odločanje ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, dobičkonosnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali v shemi krožnega križišča, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročilo ali domnevno povzročilo ali v povezavi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kakršno koli cviljenje, blago ali storitve, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -