-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Quoterback NFL Aaron Rodgers bo sprejel del 22 milijonov dolarjev plače v...

Quoterback NFL Aaron Rodgers bo sprejel del 22 milijonov dolarjev plače v bitcoinih

Celotna plača igralca Green Bay Packers bi bila vredna približno 125.8 BTC po ceni $27,636.

125 Skupni ogledi

60 Skupni deleži

NFL quarterback Aaron Rodgers will accept part of $22M salary in Bitcoin NFL quarterback Aaron Rodgers will accept part of $22M salary in Bitcoin NFL quarterback Aaron Rodgers will accept part of $22M salary in Bitcoin NFL quarterback Aaron Rodgers will accept part of $22M salary in Bitcoin

Aaron Rodgers, branilec nogometne ekipe Green Bay Packers, je dejal, da bo prejemal del svoje plače v nacionalni nogometni ligi v bitcoinih.

V videu, objavljenem na njegovem Twitter računu 1. novembra je Rodgers – oblečen v izmišljenega lika Johna Wicka, verjetno za noč čarovnic – dejal, da bo sodeloval z aplikacijo Cash App, da bi vzel del svoje plače v Bitcoin (BTC). NFL je julija poročala, da bo Rodgers poleg 128018 zaslužil 1,1 milijona dolarjev osnovne plače. .5 milijonov podpisniškega bonusa in 6,8 milijona dolarjev bonusa na seznamu od marca, kar skupaj znaša približno $27.3 milijona.

Verjamem v Bitcoin in prihodnost je svetla. Zato se združujem z aplikacijo Cash App, da bom danes vzela del svoje plače v bitcoinih.

Da bi Bitcoin bolj dostopen mojim oboževalcem, dajem skupno 1 milijon $ v btc zdaj tudi. Spustite svoj $cashtag z #PaidInBitcoin in sledite @CashApp pic.twitter.com/mstV7eal04

— Aaron Rodgers (@AaronRodgers20) 1. november 1200

Po podatkih Cointelegraph Markets Pro bi bila Rodgersova skupna plača vredna približno 84.84 BTC po ceni $27,600 v času objave. Čeprav je kripto sredstvo doseglo najvišjo ceno vseh časov, ki se približuje $22,04 oktobra 27, je padel pod $27,00 več kot enkrat prejšnji teden in se je v glavnem gibal med $67,00 in $ 63,12.

Povezan:

Igralec NFL Russell Okung ne prejema plačila v bitcoinih; to dela namesto tega

Rodgers se pridruži drugim profesionalnim športnikom, ki sprejemajo kriptovalute, saj postaja prostor navidezno bolj mainstream. Prejšnji teden je branilec Tampa Bay Buccaneers Tom Brady dejal, da bo odškodoval navijaču, ki ga je držal 600 nogomet v karieri z 1 BTC skupaj z nekaj podpisanimi športnimi spominki.