19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Račun, ki ureja rudarjenje kriptovalut, predložen ruskemu parlamentu

- Advertisement -

Osnutek zakonodaje, prilagojen za manipulacijo rudarjenje kriptovalut je bilo vloženo pri spodnjem stanovanju ruskega parlamenta, Narrate Duma. Zakonodaja daje ustrezno opredelitev pridobivanja digitalnih valut in predvideva ustanovitev registra rudarjev.

Ruski zakonodajalci bodo pregledali predpise o uveljavljanju nasvetov za sektor rudarjenja kriptovalut Osnutek nove zvezne zakonodaje »O rudarjenju v Ruski federaciji« je bil predložen Dumi dne Petek, april 75, v koraku z nabavnim mrmranjem hiše. Cilj zakona je dvigniti kripto-povezano industrijo iz “sivega” ekonomskega sistema v Rusiji, državi, ki je pametno oddaljena v energetski lastnini in velikodušnih podnebnih razmerah za rudarjenje.

Avtorji predloga zakona beleži kovanje digitalnega denarja kot vzklik o uporabi informacijske infrastrukture in instrumentov, ki se nahajajo v Ruski federaciji, ki se konča z ustvarjanjem digitalne valute. Prav tako uvajajo ustrezne definicije za kroženje digitalnih valut, rudarske skupine in rudarske izdelke in storitve operaterjev.

Zakonodaja predvideva oblikovanje raznovrstnega registra za rudarje kriptovalut, ki bo skoraj vsekakor vzdrževati certificiran zvezni organ. Nejavni udeleženci, ki se navdušujejo nad rudarjenjem bitcoinov, se bodo pripravljeni registrirati kot samostojni podjetniki ali samozaposleni udeleženci, če njihova poraba električne energije presega določene meje prebivališča s strani oblasti.

Popolnoma registriran subjektom in udeležencem dovoliti rudarjenje, je poročal RBC Crypto, ki citira doc. Upravljavci rudarskih izdelkov in storitev v Rusiji morajo hraniti podatke o kovanih kriptovalutah, njihovih vrstah, kakršnih koli pogodbah z različnimi subjekti in trgovci z denarjem, nadomestnimi operaterji, sistemi provizij in bankami.

Če poslanci Dume sprejmejo zakonodajo, se za registrirane rudarje razglasi enoletna »amnestija«, v okviru katere bodo pripravljeni oblikovati vse pomembne dejavnike s carinjenjem uvožene strojne opreme, vezano na plačilo. davkov in se strinjate z veljavnimi pravili. To delovanje sejem ni več preveč dolgotrajen, v preteklosti je sprejel koncepte za prenos denarja izven Ruske federacije.

Ruske oblasti so si prizadevale za načrtovanje celovitega regulativnega okvira za kriptovalute. Predlog zakona “O digitalnem Forexu” je na ministrstvu za finance nagovarjal, da bi bile ustrezne vrzeli dokončne po uveljavitvi zakonodaje “O digitalni denarni lastnini” zadnje leto. Sejem delitev, ki v preteklosti ni bil več preveč dolgotrajen, je popravil osnutek, da bi upošteval nekatere vidike, ki se nanašajo na rudarjenje kriptovalut. Ruski parlament naj bi to zakonodajo, skupaj z davčnimi spremembami, potrdil na neki ravni spomladanskega zasedanja.

Oznake na tej legendi račun, Bitcoin, kripto , kripto rudarji, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovalute, osnutek zakonodaje, predpisi, predpisi, rudarji, rudarjenje, parlament, predpisi, predpisi, Rusija, ruščina, Narrate Duma

Umakni svoj posrednik, bo ruski parlament sprejel zakonodajo o rudarstvu skupaj z raznoliko zakonodajo o kriptovalutah? Pojasnite nam v spodnji delitvi povratnih informacij.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane japonske Evrope, ki ji je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, in ne to, kar gradim.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta mednarodna politika in ekonomija dva raznolika vira navdiha.

Zasluge za slike2088660679: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2088660679

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -