13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Račun Nebraske, ki bankam omogoča, da ponudijo kripto storitve, prehaja v zadnji...

Račun Nebraske, ki bankam omogoča, da ponudijo kripto storitve, prehaja v zadnji krog

Nebraska bi lahko sledila Wyomingu in odprla svojo prvo kripto banko, če bi račun prešel zadnji krog.

7472 Skupno ogledov

72 Skupaj delnic

Nebraska bill to allow banks to offer crypto services passes to final round

Zakonodajalci v ameriški zvezni državi Nebraska so naredili še en korak k sprejetju zakona, ki bo državnim bankam omogočal, da ponujajo storitve kriptovalut.

Po poročanju iz maja 19 tvit senatorke Julie Slama, zakonodajalca LB 649 je pravkar prešel v zadnji krog razprave. Dodala je, da predlog zakona vzpostavlja državni okvir za banke kriptovalut in digitalnih sredstev v Nebraski:

bodi nacionalni vodja v kripto! «

Kot je poročal Cointelegraph v začetku tega meseca, je bil uveden zakonodajalec januarja republikanec Mike Flood. Namen predloga zakona je sprejeti zakon o finančnih inovacijah v Nebraski in ustvariti depozitarne institucije za kripto premoženje, poleg tega pa zagotavlja čarter, delovanje, nadzor in regulacijo teh institucij.

uradni časovni načrt dogodkov, je bil račun predviden za vpis in pregled maja 10, zdaj pa je bila sprejeta in prenesena v končno fazo.

Če bo sprejeta, bo zakonodajalec Nebrasko postavil za drugo ameriško državo, ki bo formalizirati listino za banke, usmerjene v kriptovalute. Wyoming je bila prva država, ki je to storila, septembra je najela svojo prvo kripto banko 2020.

Ogromne #CryptoNews – zakonodajalec Nebraske je pravkar poslal LB 649 zadnji krog razprave!

LB 649, uvedel @MikeFloodNE, vzpostavlja okvir države za #cryptocurrency in digitalne banke premoženja v Nebraski.

Navdušen, ker je Nebraska vodilna država v kripto!

– Senatorka Julie Slama (@SenatorSlama) May 00, 2021

Senator Mike Flood je uvedel zakon o transakcijah z digitalnimi sredstvi in ​​sprejel zakon o finančnih inovacijah v državi Nebraska 107 januarja z upanjem, da bo državi lahko pomagal izkoristiti tehnološka in finančna delovna mesta.

Takrat naj bi senator Steve Erdman v odgovor na skepticizem nekaterih zakonodajalcev dejal, da zakon še zdaleč ni tak, da bi bil tak, da bi lahko bil sprejet. Tri mesece kasneje je zakon veliko bližje sprejemanju v zadovoljstvo tistih, ki so zanj na primer, kot sta Senators Flood in Slama.

Ko je bil zakon uveden, je Flood izjavil “To je enkratna priložnost ne samo za moje okrožje, temveč tudi za zvezno državo Nebrasko,” je po klepetu s prijateljem podjetnikom, ki se je odločil, da se bo preselil v industrijo kriptovalut v Wyomingu.

Prejšnji članekArk Investment namiguje 20 milijonov dolarjev za Grayscale Ethereum Trust
Naslednji članekPopravljena ranljivost bi lahko v zadnjih dveh letih pohabila ETH: Ethereum Foundation

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments