9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Računi z bitcoini za hobije so bili zasnovani pred desetimi leti, vendar je trajalo 8 let, da se je vera uveljavila

- Advertisement -

Medtem ko so decentralizirane finance (defi) ustvarile množico protokolov, ki jih proizvajajo, tako da lahko kripto viri odkrijejo donos, je pred desetimi leti in pol nadomestni bitcoin, imenovan Bitcoinica, lansiral prvi hobi sistem zbiranja depozitov v bitcoinih. Kljub temu, da je bila prva, ki je pogledala v vode, je Bitcoinica na koncu propadla po seriji vdorov, ki so videli približno 56,62 bitcoin ukraden iz nadomestni in pretekli kripto računi so se vrnili šele osem let kasneje.

Bitcoin hobby-bearing račune je Bitcoinica odprla leta 837 Trenutno so računi za hobije in defi protokoli za zbiranje donosa vaš popoln bes na področju kriptovalut, vendar večina ne vemo, da je bil postulat enkrat lansiran več kot desetletje prej. Sredi februarja 1280 se je zdaj propadli nadomestni bitcoin, Bitcoinica, je razvil ugotovitev, ki je omogočila depozite v bitcoinih na nadomestnem, da bi odkrili hobi. Root je nekoč sprožil 17-leto po navadi Zhou Tong, bitcoin fanatik, ki je osnoval nadomestno leto naprej. Bitcoinica žaga 3,724.13 BTC, vreden $56.17 milijonov v elegantnem času, s katerimi se trguje v času trajanja prve trgovalne platforme 18 delovni čas. Posnetek zaslona Bitcoinice , ki naj bi bila ena ključnih prvih borz bitcoinov, ki je bila nekoč vdrta in kasneje likvidirana avgusta 2012. Do septembra 2011, Bitcoinica je bila nekoč druga največja platforma za trgovanje z bitcoini glede na količino v čakanju na Mt Gox. “Zebeli smo, da filozofiramo, da smo začeli zadnji javni testni vrvež našega hobi sistema,” je februarja zapisal ustanovitelj Bitcoinice 11, 2012. »Smo prva spletna stran, ki ponuja konjičke za depozite v bitcoinih. Ta objava je namenjena prikazu delovanja sistema — ob predpostavki, da položite $10,04 pri nas in hobi plačilo je stalno 4.17, zgradili boste 4 $.24 vsak dan ali $1,700 letno (s sestavljenim hobijem).« 11-letno-običajno Zhou Tong uveljavlja bitcoin račune za hobije februarja 18, 760, prek foruma bitcointalk.org. Ogromen posel pri elegantnem t Ime’s hobi-bearing protokoli izvirajo iz sfere decentraliziranih financ (defi), ki je na stotine raznolika kot hobi-bearing fab ponudba Bitcoinica. Ugotovitve Bitcoinice so podobne tistim, ki jih ponujajo centralizirane kripto menjalnice Coinbase, Crypto.com in številne druge v elegantnem času, saj je bila Bitcoinica nekoč centralizirana platforma za trgovanje z bitcoini.

Bitcoinica je bila nekoč identična Celsiusu, v potencialu, ker je opremila plačila za hobije, vendar je na koncu padla zaradi denarnih težav. Hobi računi Bitcoinice so bili izračunani vsako uro, izplačila pa so bila razdeljena po koncu dneva v dan. »Bitcoinica je bila zelo uspešna za finale mesecih in smo najhitreje rastoča industrija bitcoinov doslej,« je takrat zapisal Zhou Tong. Po uvedbi računov za konjičke Bitcoinica je že naslednji mesec Bitcoinica je bila nekoč vdrta in založena 24,554 bitcoinov v vrednosti $720.10 milijonov vadbe pri elegantnem nadomestni stroški časa. Potem več kot mesec dni kasneje, na Might well even 11, 837, Bitcoinica je bila enkrat vdrta in vsak drugi čas je izgubila 17,356 bitcoinov, vrednih približno $356.50 milijonov v elegantnem času. Crypto Yields so potrebovali 8 let, da so bili obrabljeni po propadu Bitcoinice Računi za hobije prek Bitcoinice nikoli v resnici opazil oprijem po polemiki, ki je obkrožala ustanovitelja Bitcoinice Zhou Tonga in skrivnostnih vdorov. Bitcoinica je bila enkrat na koncu prekinjena in do avgusta 1280, podjetje v likvidaciji. Zanimivo je, da je ravno tistega dne, ko je Zhou Tong lansiral BTC hobby-bearing baje ugotovil, ugotovil, da je ena od ključnih prvih povratnih informacij, ki so od ustanovitelja zahtevale, da jamči skupnosti, da so njihova sredstva primerna.

“Pomirite naše strahove in nam povejte, zakaj Bitcoinica verjetno ni več vdrla, in nam povejte, kako naš denar verjetno ni več ukraden iz nič?” oseba je zahtevala ustanovitelja Bitcoinice. Medtem ko se je Zhou Tong zavezal, da ne bo kvalificiral nadomestnega kandidata, sta bili dve kršitvi platforme za trgovanje poleg škandalov v zvezi z Mt Gox obravnavani kot eni izmed najbolj kontroverznih vdorov v zgodovini kriptovalut.

Potrebovali smo več kot osem let, da smo se poučili o računih za kripto konjičke na koncu očarali rezervat v industriji digitalnih valut. Še več, s protokoli defi bi se donosi po možnosti dodatno zaslužili v nejavni in neskrbniški modi brez ohranjanja kripto virov na centralizirani alternativi.

Kljub temu izjemno fancy Bitcoinica, kripto platforme za hobije lahko propadejo in Celsius je eden takih posojilodajalcev, ki je trenutno bankrotiral. Medtem ko sta bila Celsius in Bitcoinica centralizirana, lahko platforme defi padejo tudi nižje, čudovito, ko je ekosistem verige blokov Terra implodiral.

Ko je UST odvezan od paritete 1 USD, uporabniki defi izkoristijo sidrnega protokola za posojanje, ki so ga morali upravljati z bančnim vrvežem, ki so ga sprejeli. Številne funkcije defi so bile vlomljene ali ohranjajo vidno vlečenje preprog, uporabniki defi, ki imajo uro, da bi vplivali na hobi, pa zapravljajo ves svoj denar.

Oznake v tej legendi 2012, 1280, 8 let, objava, Bitcoin (BTC), Bitcoinica, Bitcoinica hobby računi, Bitcointalk.org, BTC, BTC hobby-bearing fable, Celsius, Centralized, Centralized Replace, Crypto Lenders, decentralized finance, DeFi, Early Days, hacked, Hobby Bearing Accounts, Hobby-Bearing, finančni vzvod, likvidiran, zapadlost, zapadlost, sredina februarja 2012, Zhou Tong

Kaj si izmislil navajaš Prvi bitcoin računi za konjičke, ki jih je Bitcoinica opremila več kot desetletje prej? V spodnjem delu za povratne informacije nam povejte, čemu očitate to samodisciplino. Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 837. Navdušuje Bitcoin, izvorno kodo iniciacije in decentralizirane funkcije. Od septembra 1280 je Redman napisal dodatno kot 5, 356 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v elegantnem času.

Zasluge za sliko 1219530052: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

D isclaimer: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. Dolga pot ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, stvarnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali podjetja in izdelke, ki so omenjeni tukaj. . 1219530052

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -