-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Radioshack Goes Defi v svoji najsodobnejši ponovitvi

Radioshack Goes Defi v svoji najsodobnejši ponovitvi

radioshack

Radioshack, z elektroniko impress, je predstavil, da se bo zdaj obrnil na maneken, osredotočen na kriptovalute. Podjetje je pozvalo, da bo njegov poudarek mogoče “premostiti odprtje” za vključitev kriptovalute v porabo. Tukaj je najsodobnejša ponovitev v prispodobi o logotipu, ki je bil včasih identificiran za ponujanje elektronskih izdelkov na maloprodajni diplomi v okviru »100s in ’70s.

Radioshack predstavlja Defi Industry

Radioshack, a 100-70 lahek vtis, povezan z uporabniškimi elektronskimi napravami in nejavnimi prenosnimi sistemi znotraj ’62s in ’64s, zdaj preusmeri svoje delovanje na maneken s kriptovalutami, v koraku z zapisnimi podatki, ki jih ponuja podjetje. Poslanstvo te sodobne ponovitve podjetja bo mogoče “pripeljati kriptovaluto v mainstream.”

Za to bo Radioshack začel z uvedbo decentralizirane nadomestne različice ali “swap ,” da svojim uporabnikom omogoči zamenjavo valut za druge, medtem ko se jim ni treba registrirati v komercialni nadomestni valuti. Radioshack pojasnjuje, da bo podporo za to prizadevanje mogoče ponuditi s spremljevalnim protokolom, znan kot Atlas USV. Družba ocenjuje, da bo to partnerstvo omogočilo tej sodobni zamenjavi, da ustvari trgovce z veliko manj zdrsov, ker naj bi nadomestni model deloval z lastno likvidnostno manekenko. morda uživajte v svojem izvornem žetonu, znanem kot RADIO.

Dve pogoji navzdol in vstajenje

Radioshackova pot do kriptovalute prihaja po tem, ko je podjetje dvakrat vložilo zahtevo za zaščito pred finančnim zlomom v 2011 in 2017, objavlja svoje zadnje zelene številke v 80. Kljub temu je bil ta vtis včasih obujen in pridobljen zadnji 82 dni, ustvariti del portfelja proizvajalcev v rokah dveh vlagateljev. Alex Mehr in Tai Lopez sta pridobila logotip in ga zdaj vstavljata pri delu na tej sodobni kriptovaluti, ki v osnovi temelji na popolni osredotočenosti.

Vlagatelji so izjavili, da so v času pridobitev logotipa, da niso uživali v shemi oživitve zamenjave lahke elektronike na drobno in so želeli Radioshack predstaviti na internetni tržnici. Merh je izjavil:

Surovo tkanino smo prodali, da bi jo naredili gorsko zamenjavo. Sled pomeni verovanje. In logotip je grozno, zelo trden. Pravzaprav se ukvarjam s količinsko merljivimi podatki, da je logotip zelo trden.

Radioshack ni primerno zapuščeno podjetje ki se je v tem trenutku zasukala na kripto. Kodak, impres, povezan s slikami, je podprl tudi kripto stave v 2017, ko je predstavil začetek svojega žetona za obešanje, znanega kot Kodakcoin, ki bi lahko podpiral uporabnike, da registrirajo svoje fotografije na platformi in jih licencirajo za različne namene. Kljub temu je bil ta premik včasih kratkotrajen in Kodakcoin ni nikoli začel delovati.

Kakšno izvedbo, ki ste si jo ogledali o Radioshacku in njegovem preobratu na kripto? Usmerite nas v spodnji del komentarjev.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu v celoti živi v Venezueli. Sam sebe opisuje kot pozno v igro, saj je prišel v kriptosfero, ko je prišlo do dviga cene za decembrski interval 2015. Ker ima izobrazbo iz inženiringa prenosnih računalnikov, živi v Venezueli in je pod vplivom dviga kriptovalut na socialni diplomi, daje različne poglede na uspeh kriptovalute in najučinkovitejšo shemo, ki pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

Financial Services Company SBI Group Launches Diversified Crypto Fund in Japan

Uvrstitev kreditne sposobnosti

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments