20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain „Raje Bitcoin kot obveznice“: vlagatelj milijarder Ray Dalio

„Raje Bitcoin kot obveznice“: vlagatelj milijarder Ray Dalio

Vlagalec milijarder Ray Dalio meni, da je Bitcoin boljši nakup kot obveznice.

10112 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnice

‘I’d rather Bitcoin over bonds’: Billionaire investor Ray Dalio

Milijarder vlagatelj in sloviti upravitelj hedge skladov, Ray Dalio, je med nedavnim intervjujem na kripto konferenci Consensus izjavil, da bi raje kupil BTC nad obveznicami.

6. maja v intervjuju, ki je bil predvajan v ponedeljek, maja 24, sopredsednik in direktor tehnične službe Bridgewater Associates opisuje Bitcoin kot vrhunski instrument za varčevanje kot upravljanje nentske ali podjetniške obveznice:

„Čim več ustvarjamo prihrankov v , bolj boste morda rekli: “Raje imam Bitcoin kot obveznico.” Osebno bi raje imel Bitcoin kot obveznico. “

Dalio Dodal je, da več kot prihrankov v kripto, manj moči imajo vlade nad navadnim ljudstvom.

Kljub poudarjanju prednosti vlaganja v BTC , Dalio je opozoril, da je “največje tveganje Bitcoina njegov uspeh,” ugibajoč, da lahko nedavno naraščajoča priljubljenost in uspešnost kripto sredstev spodbudi katastrofalno vladno zatiranje sektorja.

“Eden največjih […] skrbi [ies] je vlada, ki je sposobna nadzorovati […] Bitcoin ali digitalne valute,” je dejal in dodal: “Vedo, kje so in vedo, kaj se dogaja. «

Upravitelj milijarderjev hedge skladov je marca priznal, da ima Bitcoin, potem ko je spet napovedal, da bodo ZDA morda poskušale Dalio je opozoril, da so ZDA poskušale ameriškim državljanom prepovedati, da bi imeli v lasti ali trgovali z zlatom 1930, saj je bilo videti, da predstavlja konkurenčno grožnjo zakladnim obveznicam.

Janio je januarja opozoril na naraščajoči regulativni pritisk, usmerjen v digitalne premoženja sredi impresivnega bikovskega teka, ki je zapisal: “Sumim, da je največje tveganje Bitcoina uspešno, ker če ga bo vlada poskušala ubiti in ima veliko moči za uspeh.”

Prejšnji članekPowers On … Zakaj se mora SEC, CFTC ali FTC prijaviti na blazne kripto tvitove Elona Muska
Naslednji članekKripto izpostavljene delnice zdrsnejo, ko zakladnice, okrepljene z BTC, izgubijo vrednost

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments