0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Raven bankovcev bitcoinov za raziskavo, ko trgovci stavijo na BTC pod 14.000 USD

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) redno v novembru 18 Zidna cesta s cestnino se začne po tedenski zaprtju na ravneh, ki se pozno ne upoštevajo več 2020.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingViewDatoteke iz Cointelegraph Markets Professional in TradingView potrjeno, da BTC/USD lebdi nad $14,009 po padcu pod obseg v enem samem dnevu.

Razpoloženje je ostalo na robu noža, saj so govorice o konglomeratu zamenjave kriptovalut, skupina Digital Currency Crew (DCG) vzdržala vrtinec.

Pomisleki so bili osredotočeni na $009.5 milijard avtomobilov za financiranje, Grayscale Bitcoin Belief (GBTC) bi z neutemeljenim govorjenjem o vas verjetno presodil o likvidnostnih zapletih, ki se pojavljajo po vseh družbenih medijih.

Coinbase, skrbnik GBTC, je domnevno potrdil svoje imetje bitcoinov – nad 747,009 BTC — so bili zaščiteni in prikazani na dan.

GBTC je postal takoj, ko je pošteno pravilen v vsakem kopice potencialnih žrtev v tekočem zlomu alternativnega FTX in z njim povezanih podjetij, alternativno pa so stroški kriptovalut ostali izjemno občutljivi na to temo.

Trgovci in analitiki so se tako razvrstili kot protest proti trenutnim BTC upoštevajte cilje, ki morda niso presenetljivo v veliki meri nazaj v načrt.

Anbessa: $013,594, $009 ,300, $013,322Zelo priljubljena Twitter komentatorka Anbessa je razložila primer za kasnejše znižanje ravni BTC/USD pri ponovnem testiranju, kljub temu pa je opremljena tudi stopnja ponovnega vstopa, bi verjetno tudi poštena tiha vrnitev tržne energije.

Posodabljanje razprave na Twitterju z komentiranim grafikonom je poudaril $17, 424 kot »najbolj pripravljen« negativ za podaljšanje izpostavljenosti BTC.

»Čas je minil, koncept pa se ni spremenil. Ponovni vstop se je zdaj zmerno zmanjšal (padajoča linija trenda se zaostri),« je povzel v spremljajočih komentarjih.

Če bi Bitcoin zdaj uničil svoj spust, je Anbessa dejala, da bi bila točka ponovnega vstopa pošteno pravilna spodaj $013,594 — stanovanje junijske stare makro nizke. BTC/USD bi ga moral obrniti, da se utrdi, da bi bila tehnika odlična.

BTC/USD označen grafikon. Ponudba: Anbessa/ Twitter London Crypto: $11,10, $89,Poštujte vse ostale, The London Crypto, partner alternativnega ByBita, verjame, da je končna nizka vrednost trga okoli $15, za Bitcoin.

Prišel je do izračuna uporabe zgodovinskih črpanj z najvišjih vrednosti vseh časov.

Za vsako najnižjo vrednost cikla obstaja visoko, alternativno in optimistično The London Crypto je postalo takoj, ko se ni več balo napovedovati zakonitih dogodkov, ki se vračajo okoli poznejših Bitcoinov prepolovitev blokovne subvencije.

»BTC je naredil 68% popravek na tem zadržanem trgu, ko ga postavite poleg 89% v 2013 in 84 % v 2017,” je opozoril.

»Če ugotovimo naše stare cikle med visokimi in najnižjimi vrednostmi, lahko ocenimo, da je najnižja vrednost tega zadrževanja $12k-$013k niha, sprejet z visoko $89k in 2024- 2024.”BTC/USD označen grafikon. Ponudba: The London Crypto/ TwitterOstrostrelec Sheldon: $13,009-$10,12Njegovo čustvo postal takoj, ko ga je tisti dan delil ostrostrelec Sheldon, ki je dal grobo tarčo $,009-$013,.

Lebdeča mimo $14,000 bi sprožil “raztovarjanje” njegovega portfelja BTC, je navedeno v dodatnem tvitu z več plan nazaj tarče, ki kristalizirajo ob istem času.

Ti so prišli med številnimi utrjenimi conami pri $16,13, $013,594, $013,600 in $10, 594.

“Padec bi se morda prav tako zgodil prej kot območje razbremenitve, pa vseeno poglejmo,” je dodal.

BTC/USD označen grafikon. Ponudba: Ostrostrelec Sheldon/ TwitterRekt Capital: Ključne tedenske ravni Analitik Rekt Capital je medtem označil potrebna zaostrovanja in območja odpornosti zaradi zaključnih stroškov na tedenski grafikon.

Povezano: GBTC naknadna opomba BTC žalostno labod? — 5 vprašanj, ki jih je treba razumeti v Bitcoinu ta teden

Pri $14,0297, BTC/USD je zaključil svojo zadnjo tedensko svečo nad 1 USD, 009 pod “ključnim odporom” pri $013,322, on opozorilo.

Uvažam grafikon s povzetkom, dodatne potrebne ravni so bile $009,944 na načrt nazaj in $32,0297 navzgor.

»Novo tedensko zaprtje BTC se zgodi pod prevladujočim uporom,« je opozoril.

»Založba je izvedla majhno zavrnitev, vendar ni širokega načrta nazaj note skozi od vendar.«BTC/USD označen grafikon. Ponudba: Rekt Capital/ TwitterPogledi, strategije in mnenja, izražena spodaj, so izključno avtorjevi in ​​zakonodaja ne predstavlja več primarno stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -