15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ray Dalio kupuje Bitcoin, čeprav vlade trdijo, da lahko kriptovalute prepovejo

Ray Dalio kupuje Bitcoin, čeprav vlade trdijo, da lahko kriptovalute prepovejo


Ray Dalio Buys Bitcoin Despite Saying Governments May Ban Cryptocurrencies

Ustanovitelj Bridgewater Associates Ray Dalio je razkril, da je lastnik bitcoinov, kljub pomislekom, ki jih že dolgo izraža glede vmešavanja vlad in celo prepovedi kriptovalut. Šef največjega hedge sklada na svetu je dejal, da je “največje tveganje bitcoinov njegov uspeh.”

Ray Dalio je dobil Bitcoin

Ray Dalio, ustanovitelj največjega hedge sklada na svetu Bridgewater Associates, je razkril, da je lastnik bitcoinov. V intervjuju na konferenci Consensus 2021, ki je bil posnet 6. maja, objavljen pa je bil v ponedeljek, je dejal:

Imam nekaj bitcoinov.

Dalio je soustanovitelj in glavni investicijski direktor družbe Bridgewater Associates, katere stranke vključujejo dotacije, vlade, fundacije, pokojnine in državne premoženjske sklade.

Poudaril je, da je bitcoin še vedno majhen in ne predstavlja grožnje vladam, in poudaril, da če bo to uspelo, je “ena od velikih stvari, mislim, kot skrb ali je vlada sposobna nadzorovati … bitcoin ali digitalne valute. Vedo, kje so, in vedo, kaj se dogaja. “

Nadaljeval je:” Bolj ko ustvarjamo prihranke v , bolj kot bi lahko rekli, “raje imam bitcoin kot obveznico” … In potem se več zgodi, da gre v bitcoin in ne gre v kredit, potem [governments] izgubim nadzor nad tem. ” Dalio je še dejal: “Osebno bi raje imel bitcoin kot obveznico.”

Kar zadeva največje tveganje, s katerim se sooča bitcoin, je šef Bridgewater Associates dejal :

Mislim, da je največje tveganje bitcoina njegov uspeh.

Dalio je daleč napredoval na področju bitcoinov in kriptovalut. Novembra lani je priznal, da se glede bitcoinov morda moti in je želel izvedeti več o kriptovaluti. Do decembra se je že dovolj naučil, da je BTC videl kot zlato alternativo. Januarja je dejal, da je bitcoin “en hud izum.”

Vendar je v vsem tem opozoril, da bi vlada lahko omejila naložbe v bitcoin, kot je npr. z uvedbo “šokantnih” davkov. Verjame, da obstaja “velika verjetnost”, da bodo vlade prepovedale bitcoin in da bi uspeh bitcoinov povzročil strogo ureditev.

Kaj menite o Ray Dalio, ki kupuje bitcoin, medtem ko opozarja na vladno prepoved? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Goldman Sachs: Bitcoin Is Now Considered an Investable Asset, Clients Are Treating BTC as New Asset Class

HSBC Won't Launch Bitcoin Trading Desk, CEO Says Bank Has No Plans to Offer Cryptocurrency Investments

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments