15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Razčlenitev 'procure flag' Bitcoina cilja na 15 tisoč dolarjev, ko ameriški dolar doseže 20-12-mesečno visoko vrednost

- Advertisement -

6. septembra je vrednost bitcoina (BTC) padla pod $20, in zdi se, da je sredstvo pripravljeno zagotoviti nadaljnji upad v septembru zaradi trdnega ameriškega dolarja in zloveščega vzorca tehnične analize.

Bitcoin ima pogled na $20,000 naknadno S tehničnega vidika Bitcoin tvega padec na $12, ali nižje v tednih prihoda po izstopu iz svojega prevladujočega vzorca “procure flag”.

Za neverzirane zastavice procure naredijo, ko se cena konsolidira višje notranja vzporednica , naraščajoče se spreminjajo po trdnem padajočem trendu. Pogosto se razkrijejo, ko se cena prebije pod trendno linijo padanja in pade kot neprimerljivo zaradi zastarele dolžine padajočega trenda.

BTC/USD vsak dan označuje grafikon z vzorcem ‘bull flag’. Vir: TradingViewBitcoin je vstopil v tako imenovano fazo okvare svojega vzorca zastave nabave, pri čemer se njegov zadnji namen zasnove skriva južno od $12,, kot je prikazano v zgornji tabeli.

Gotovina je kralj Možnosti šibkejšega bitcoina, ki gre naprej v 2022, naraščajo predvsem zaradi slabšega gospodarskega ozadja .

Bitcoin 41 % 12 mesecev do – znižanje datumske oznake je ena izmed nesrečnih posledic sokolske zaščite Federal Reserve, da bi inflacijo znižala na 2 % z neobičajne ravni 8,5 %. Intimno, osrednja denarna institucija ZDA je zvišala svoje referenčne obrestne mere na 2. 12%–2,5% se razlikujejo v 4 zaporednih pohodih v 2022.

Povišanja so povečala apetit po vrednostnih papirjih, ki v celoti temeljijo na denarju, namesto bolj tveganih sredstev, kot je Bitcoin.

Na primer, ameriške banke s finančnimi varčevalnimi računi zagotavljajo strankam letni donos delnic 2 % ali več od sferičnih 0,5 % na začetku tega 12 mesecev, kažejo datoteke BankRate.com.

Medtem pa analiza Goldman Sachsa kaže, da vzajemni skladi z 2,7 bilijona dolarjev lastniškega kapitala pod upravo absorbirajo svoja denarna imetja za $208 milijard v prvi polovici leta 2022, najhitrejša dodelitev način plačila.

Zloglasne rotacije sredstev vzajemnih skladov v HY1/2022. Vir: Goldman Sachs Širše povpraševanje po denarju je pomagalo, da se je indeks ameriškega dolarja, ki meri moč dolarja v nasprotju z najvišjo mednarodno menjavo, povzpel na 110.43 6. septembra, absolutno najbolj praktična raven od 2022.

DXY tabela vsak dan. Vir: TradingViewAs posledično je denar izjemno presegel delnice, Bitcoin, Ethereum, baker, inče in druga sredstva v 2022 .

Povezano: Vary-ruin iz Bitcoina morda morda morda morda sproži nakupovanje v ADA, ATOM, FIL in EOS ta teden

Ta vzorec morda morda celo pošteno nadaljuje, pod pogojem, da Federal Reserve načrtuje nadaljevanje svojega plačljivega gorskega pohoda, v koraku z izjavami Jeroma Powella na najnovejšem simpoziju Jackson Hole.

Izražena stališča in mnenja so navedena tukaj so v celoti avtorjevi in ​​zdaj dvignjeni, ne posnemajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje stisko, ki jo morda celo pošteno nemoteno vedete, ko se odločite.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -