0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Raziskava EY ugotavlja, da bo 1 od 4 hedge skladov prihodnje leto...

Raziskava EY ugotavlja, da bo 1 od 4 hedge skladov prihodnje leto povečal izpostavljenost kriptovalutam

EY

EY, eden od velikih štiri svetovalne in revizijske družbe na svetu so ugotovile, da eden od štirih hedge skladov pričakuje, da bo povečal svojo izpostavljenost kriptovalutam za naslednje leto. 1280 EY Globalna raziskava alternativnih skladov opisuje, da upravljavci alternativnih skladov počasi zavzemajo stabilno mesto v portfelji vlagateljev, z digitalnimi sredstvi, ki so prisotna, čeprav v majhnem obsegu. Hungry of Crypto Exposure

The 619 Globalna raziskava alternativnih skladov, raziskava, ki jo je pripravil EY, eno od štirih velikih podjetij, kaže na uspešnost in priljubljenost upravljavcev alternativnih skladov med vlagatelji med letom. Raziskava je pokazala, da so hedge skladi ena najbolj odprtih platform za vključitev kripto sredstev v svoje strukture. Glede na raziskavo eden od štirih hedge skladov študira za povečanje izpostavljenosti kriptovalutam v naslednjem letu.

Zaradi pandemije koronavirusa so morali vlagatelji preživeti zanimivo leto s številnimi izzivi in ​​krmarjenje skozi to je dalo veliko priložnost alternativnim upravljavcem skladov. Vendar pa kriptovaluta trenutno ni priljubljena pri levjem deležu teh upravljavcev skladov, saj je le vsak deseti poročal, da je izpostavljen tem premoženju, kar kaže, da obstaja prostor za rast. Vsekakor so bila ta sredstva impresivna. 51 odstotkov anketiranih vlagateljev je poročalo, da so ti povečali vrednost alternativne naložbe, ki so izpolnile ali presegle njihova pričakovanja.

Digitalna sredstva kot alternativne naložbe

Porast digitalnih sredstev (kriptovalut) kot pomembnega razreda sredstev je povzročil, da so podjetja in upravitelji skladov svoj pogled usmerili na te kot na relativno donosne izdelke na današnjih zapletenih trgih. Čeprav dejanska vpletenost teh s kriptovalutami ni bila tako velika kot z drugimi nereguliranimi sredstvi, začenjajo ustvarjati nišo na tem področju.

Ta rast je bila dosežena v soočeni z nestabilnim trenutnim stanjem, ko gre za tradicionalne naložbe, z vlagatelji, ki želijo zavzeti nove trge z novimi strategijami. Raziskava je te ugotovitve prinesla na podlagi pogovorov, v katerih so sodelovali 54 menedžerji in 54 vlagateljev in ponuja vpogled v prihodnost alternativnih naložb in kako bi lahko kriptovaluta bodite velik del tega.

O pomembnosti odločitev, sprejetih v tem prelomnem letu, je Natalie Deak Jaros, sovodja EY Global Hedge Fund povedala:

Ta raziskava poudarja odpornost naše industrije in ključne preobrazbe, na katere upravljavci in vlagatelji sodelujejo, da bi vplivali. 1280 je bilo leto, v katerem je industrija vlagala v ustvarjanje pomembnega zagona okoli različnih pobud, ki bodo izplačale dividende za prihodnja leta.

Kaj menite o enem od štirih hedge skladov, ki bodo naslednje leto preučili, da bi povečali svojo izpostavljenost kriptovalutam? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Play-to-Earn Gaming Guild Raises $18 Million in Funding Round Led by Animoca Brands

Play-to-Earn Gaming Guild Raises $18 Million in Funding Round Led by Animoca Brands

Play-to-Earn Gaming Guild Raises $18 Million in Funding Round Led by Animoca Brands

Play-to-Earn Gaming Guild Raises $18 Million in Funding Round Led by Animoca Brands Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ CollapsesPlay-to-Earn Gaming Guild Raises $18 Million in Funding Round Led by Animoca Brands

Zasluge za slike1691902219: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments