2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Raziskava Finder: 24,2-odstotna ocena posvojitve v Nigeriji je najvišja stopnja lastništva kriptovalut...

Raziskava Finder: 24,2-odstotna ocena posvojitve v Nigeriji je najvišja stopnja lastništva kriptovalut na svetu

Finder Survey: Nigeria's 24.2% Adoption Rating Is the Highest Rate of Crypto Ownership Globally

Glede na najnovejšo kriptovaluto Finder Indeks posvojitve, oktobra 2021 je imela Nigerija najvišjo stopnjo lastništva kriptovalut na svetu, pri 24.2%.

Bitcoin je najbolj priljubljen kovanec v Nigeriji

Poleg iskanja zahodnoafriške države kot države z najvišjim deležem državljanov, ki imajo kriptovalute po vsem svetu, je raziskava odkrila tudi, da je »od 1 od 4 odraslih odraslih na spletu v Nigeriji, ki ima v lasti neko obliko kriptovalute, bitcoin najbolj priljubljen kovanec v Nigeriji na 62.5 % lastnikov kriptovalut.” Druga možnost je, da to pomeni več kot polovico 11.2 % vprašanih v Nigeriji, ki imajo v lasti kriptovalute, so dejansko imetniki bitcoinov.

Finder Survey: Nigeria's 24.2% Adoption Rating Is the Highest Rate of Crypto Ownership Globally

Po drugi strani ugotovitve raziskave kažejo, da je ethereum (ETH) drugi najbolj priljubljen kovanec pri imetnikih nigerijskih kriptovalut na 23.8%. Kljub tej navidezno visoki stopnji zanimanja za ETH je razmerje Nigerijcev, ki imajo to kriptovaluto v primerjavi z drugimi državami, še vedno nižje, kažejo podatki raziskave.

Finder Survey: Nigeria's 24.2% Adoption Rating Is the Highest Rate of Crypto Ownership Globally

Dejansko je glede na raziskavo 15.8-odstotni delež lastništva ETH je dovolj, da se Nigerija uvrsti na prvo mesto 15-ta država od skupno 22 države.

Dogecoin na tretjem mestu

Medtem, izsledki raziskave kažejo, da je kovanec meme, dogecoin, na tretjem mestu na 23.8%. To razmerje je dovolj, da se Nigerija uvrsti med prvih deset. Poročilo raziskave pojasnjuje:

Dogecoin je tretja najbolj priljubljena izbira pri posvojiteljih kriptovalut v Nigeriji z 22.8 % odraslih ki imajo v lasti kripto, ki drži kovanec. Tako je 8. uvrščena država na našem seznamu 15 države glede na lastništvo dogecoin med tistimi, ki imajo v lasti kripto.

V pogoji sestave lastnikov kriptovalut v Nigeriji, je pokazala raziskava 62.9 % nigerijskih lastnikov kriptovalut je moških, medtem ko ženske predstavljajo preostanek.

Z drugimi besedami, ta razlika med številom moških in žensk, ki imajo v lasti kripto, pomeni, da je verjetnost, da bodo moški lastniki kriptovalute, 1,7-krat večja . S povprečno globalno številko 1,5 to pomeni, da ima Nigerija 21 najvišja moška dominacija 11 države.

Ali se strinjate z ugotovitvami te raziskave? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Patreon Considers Allowing Creators to Use Crypto for Monetization

Patreon Considers Allowing Creators to Use Crypto for Monetization

Patreon Considers Allowing Creators to Use Crypto for Monetization

Patreon Considers Allowing Creators to Use Crypto for Monetization Patreon Considers Allowing Creators to Use Crypto for Monetization

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Finder’s Survey,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1208223

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments