18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Raziskava ugotavlja, da Gen Z bolj verjetno vlaga v kriptovalute in meme...

Raziskava ugotavlja, da Gen Z bolj verjetno vlaga v kriptovalute in meme kot tradicionalne naložbe

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Nedavna študija, ki jo je objavil Gambler’s Pick ugotavlja, da je manj verjetno, da bodo Gen Zers vlagali v tradicionalne naložbe, kot so delnice, in bolj verjetno, da bodo vlagali v kriptovalute, meme naložbe in nezamenljive žetone (NFT).

Gen Z Bolj verjetno vlaga v kriptovalute in naložbe Meme kot delnice in navadna sredstva

Spletni portal gamblerspick.com je konec aprila objavil študijo, ki poudarja naložbene odločitve generala Zersa. Generacija Z ali na kratko Gen Z je demografska kategorija, ki nasledi Millennials.

Skupina, pogovorno znana kot »zoomerji«, je bila rojeni med sredino in pozno 1990 in do zgodnje 2010 s. Raziskava Gambler’s Pick ugotavlja, da je Gen Zers bolj primeren za vlaganje v kriptovalute in NFT-je v primerjavi s tradicionalnimi delnicami.

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Anketa, anketirana 872 ljudje in 24% skupine, ki je zastopala Gen Z in 27% je bilo tisočletnikov. “25% sta bila Gen Xers in % jih je bilo baby boom ali starejših, «dodaja študija Gambler’s Pick. Nekatere ključne ugotovitve so pokazale, da Gen Z ima rad kolektive, vendar je še vedno bolj verjetno, da vlaga v stvari, kot so superge in oblačila.

Zanimivo je, da je množica Gen Z ugotovila, zakaj vlagali in omenili so boj proti “institucijam” in “sodelovanje v gibanju.”

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

S stvarmi, kot so meme , kriptovalute in NFT-ji, ki so v ospredju naložb, Gambler’s Pick pravi, da se zoomerji bolj kot starejše generacije ukvarjajo z tveganimi naložbami.

“Baby boom (in starejši anketiranci) so navadno raje nekoliko varneje s svojimi naložbami, «podrobno pojasnjujejo raziskovalci Gambler’s Pick. Namesto tehnične analize in osnov zalog je Gambler’s Pick dejal, da bi Gen Z raje uporabil “nasvete in mnenja” pri Redditu, družabnih medijih ter družini in prijateljih.

Nazadnje, študija z 872 anketiranci kažejo, da povečevalci verjamejo, da so trgi manipulirani in visoko -vredni posamezniki in ustanove vladajo bivališču.

“Na splošno so baby boom-ji (in starejši) nekoliko bolj skeptični do teh teorij, toda mlajše generacije so bile skoraj prepričane, da je za njimi nekaj resnice, «so zaključili raziskovalci študije.

Kaj menite o generaciji Z, ki ima kriptovalute, meme in NFT všeč tradicionalnim naložbam, kot so delnice? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Vitalik Buterin Says People Difficulties Not Technical Difficulties Slowed the Ethereum 2.0 Rollout

Vitalik Buterin Says People Difficulties Not Technical Difficulties Slowed the Ethereum 2.0 Rollout

Data Shows BSC Dapps Lost $167 Million Last Month From Flash Loan Attacks

Oznake v tej zgodbi

baby boom, kripto, kripto sredstva, kriptovalute, naložbe v kriptovalute , demografski podatki, Gambler’s Pick, Gen X, Gen Z, Investiranje v Crypto, meme, meme sredstva, meme naložbe, Millennials, delnice, študija, Anketa, Tradicionalne naložbe

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, gamblerspick.c om anketa

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments