2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Raziskovalno poročilo Huobi 'Taper Landed' daje mračno sliko za sredstva kriptovalute

Raziskovalno poročilo Huobi 'Taper Landed' daje mračno sliko za sredstva kriptovalute

Huobi Research Report 'Taper Landed' Paints a Bleak Picture for Cryptocurrency Assets

Poročilo, ki ga je izdal Huobi Raziskovalni inštitut, preiskovalna veja azijske borze, preučuje učinek, ki bi ga lahko imele prihajajoče spremembe politike ameriške centralne banke Federal Reserve na ceno kriptovalut. Poročilo z naslovom »Taper Landed: Prihaja prelomnica trga kriptovalut« navaja, da bi bilo zaradi prihajajočega zmanjševanja nadaljnjo rast visoko tveganih sredstev (vključno s kriptovalutami) težko vzdrževati.

Poročilo Huobi preučuje učinke Fed Taper

Najnovejše raziskave Huobi poročilo z naslovom »Taper Landed: Prihaja prelomnica trga kriptovalut« določa možne poti, ki bi jih lahko ubrale cene kriptovalut zaradi ukrepanja znižanja ameriške centralne banke Federal Reserve. Zmanjšanje – torej nenehno zmanjševanje dolarske likvidnosti na trgu zaradi zmanjšanja nakupov obveznic – bi lahko negativno vplivalo na rast bitcoina in drugih sredstev.

Začela se je razprava o zmanjšanju pred meseci, po študijskih napovedih pa bi se lahko začela junija prihodnje leto, z znižanjem nakupov obveznic in koncem kvantitativnega sproščanja (QE). Pričakuje se, da bo to znižanje najprej prizadelo ne samo bitcoin, ampak tudi visoko tvegana sredstva, njegov učinek pa se bo kasneje premaknil na bolj uveljavljena sredstva.

End of Stock-to-Flow

“Taper Landed” zahteva tudi nekaj udarcev pri dobro znanem modelu zalog-to-tok (S2F). , ki napoveduje dvig cene bitcoina glede na njegovo razpoložljivost in proizvodnjo na trgu. Poročilo, ki je bilo napisano novembra 1280, je predvidevalo, da ta model ne bo zapadel omejeno upoštevanje ekonomskih elementov, ki obkrožajo bitcoin. William Lee iz Huobi Research je pojasnil:

Zakaj “zmagovalni” model bitcoin S2F nenadoma ne uspe? Ker je načrt B pri izdelavi modela upošteval samo mesečno razmerje SF med bitcoinom in zgodovinskimi podatki o ceni bitcoina, prezrl pa je vpliv zunanjih makro sprememb na trgu.

Lee še pojasnjuje, da je rast cene bitcoina povezana z rahljanjem gospodarskih politik, ki jih ZDA in druge vlade so se zavezale, da naj bi med pandemijo koronavirusa rešile trg. Toda z začetkom tako imenovanega znižanja in prihajajočim dvigom obresti, ki se običajno zgodi po obdobjih zniževanja, bi lahko ta balon v rasti delnic in povišanju cen kriptovalut počel naslednje leto, glede na poročilo.

Če se proces zoženja pospeši, bi se ti učinki na trgu lahko občutili še hitreje, zaključuje študija.

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, kriptovalute, kriptovaluta, zvezne rezerve, zvezne rezerve, Huobi, trgi, cena, cene, kvantitativno sproščanje, zaloga na -tok, konus

Kaj menite o študiji Huobi Research Institute? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Meme Token Economy Suffers After Crypto Market Dip, DOGE and SHIB Market Caps Lose Billions

Meme Token Economy Suffers After Crypto Market Dip, DOGE and SHIB Market Caps Lose Billions

Virtual Metaverse Plots Outpace Top NFT Collection Sales, Play-to-Earn Tokens Surged in Value This Year

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments