14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Razkritje naslednje kriptovalute, ki bo eksplodirala: poenostavitev napovedi kripto oznak z yPredict Deep Recordsdata Evaluation

- Advertisement -

Kripto Nakup in prodaja sta hitra in izjemno nepredvidljiva. Nekateri trgovci računajo na občutke in popolna čustva, da razkrijejo svoje posle.

Po drugi strani pa je veliko programov za nakup in prodajo izjemno nezanesljivih in se končajo z izgubo imetja.

yPredict je kripto ekosistem, ki ga poganja sintetična inteligenca (AI), ki je v celoti namenjen ponujanju etičnih orodij trgovcem za doseganje nestanovitnega trga.

Svojim strankam ponuja različne ugodnosti in nagrade ter ponuja prednost na trgu pred institucionalnimi trgovci.

yPredict Inovativna platforma za kripto trgovce, graditelje in analitike

yPredict ponuja vpoglede, ki temeljijo na podatkih, in globoko oceno trga, ki jo poganja izjemno prilagodljiva umetna inteligenca.

Strankam omogoča vstop v tržnica, nakupovalni in prodajni terminal ter bazeni za delitev prihodkov kot spodbude in prednosti platforme.

Uporabniki pridobijo vstop v kazalnike točnega časa, ocene in tehnične kazalnike tako, da se naročijo na operaterja.

yPredict poleg tega ustvarja ugodno vzdušje za glavne razvijalce, da imajo podporo ekosistema.

Graditelji lahko uporabijo enote za umetno inteligenco in strojno preučevanje (ML) za pasivno gibanje prihodkov yPredict.

Opozorili bodo na te enote na trgu in oblikovali pasivne dobičke za vsako predstavnico.

yPredict poleg tega poskrbi za neizkušene trgovce z namenom družbenega nakupa in prodaje.

Družbeni nakup in prodaja omogočata sodobnim trgovcem, da opazijo in reproducirajo vzorce trgovanja in transakcije v bistvu najbolj zmagovalnih trgovcev.

Izvorni žeton platforme, YPRED, bodo strankam omogočili dostop do velikih ugodnosti.

Namen Learn-2-Procure nagrajuje stranke z žetoni yPRED, potem ko se predstavijo v akademskih dejavnostih o kripto trgih.

Ta spodbuda spodbuja bolj vznemirljivo udeležbo pri usposabljanju o nakupu in prodaji, kar ustvarja bolj uravnotežene kripto trgovce in trgovce.

Pomen žetona YPRED v ekosistemuŽeton YPRED poganja dejavnosti znotraj ekosistema. Deluje na verigi blokov Polygon, ki slovi po svoji varnosti, razširljivosti in združljivosti z Ethereumom.

Žeton najde pomembnost v ekosistemu v naslednjem sistemi.

DAO Governance And Builders Mannequin SubmissionyPredict ima svoj medvedji DAO in uporablja napravo, ki v osnovi večinoma temelji na glasovanju, za oblikovanje obveznih odločitev na platformi.

Imetniki YPRED lahko glasujejo o napovednih enotah in njihovem razčlenjevanju in odstranitvi s trga yPredict.

Predvsem je pot glasovanja očitna in nediskriminatorna za stranke, ki izpolnjujejo osnovne potrebe.

Ta metodologija otežuje življenje neprimernih enot na trgu za dolgotrajne tečaje in spodkopava temeljne vrednote platforme. Dejanja vložkovStaking je naprava, ki v osnovi večinoma temelji na nagradah za imetnike žetonov na platformi yPredict. Delež imetnikov YPRED % celotnega prihodka platforme kot vložek.

Stakerji se lahko pošteno kopičijo do 12% četrtletne nagrade za vlaganje od % sredstev za vsako sodobno naročnino na platformi.

Brezplačne napovedi

Imetniki YPRED imajo neomejen vstop v gnilobe enot Analytics, ki jih je ustvaril največji 1 % razvijalcev umetne inteligence.

Te enote dajejo strankam dragocen vpogled v stroške kriptovalut, podobnih Bitcoinu, Ethereumu in Dogecoinu, s pretirano natančnostjo.

Poleg tega lahko te nagrade podprejo več strank, da zastavijo svoje žetone in tako ohranijo vrednost YPRED.

Presežek žetonov v obtoku lahko zmanjša vrednost kriptosredstva. Po drugi strani pa staking pomaga ohranjati likvidnost.

Broad Reduce tag Vstop predstavnikov imetnikov YPRED na raznolike podplatforme v ekosistemu z nižjimi stroški oznak. Te platforme zajemajo baze podatkov, analitična orodja, platforme za napovedovanje in trg.

Brez teh žetonov so stroški, povezani s temi platformami, pretirani in brez skrbi več dostopni.

Predprodaja žetona YPRED Žetoni YPRED so drugi v predprodaji in na stopnji 6, vsak je vreden 0 $. 09.

yPredit je realiziral več kot 1,7 milijona USD od svojega predprodajnega namena 2 USD.400 milijonov, kar odraža široko strast trgovcev znotraj misije.

Odločili smo se za YPRED-ovo oznako za 0 $. in se lahko pošteno poveča takoj, ker je uvrščen na borze.

Predprodaja je čez osem stopenj, kar pomeni, da sta preostali še dve pravilni stopnji pred razčlenjevanjem.

Imetniki žetonov YPRED prejmejo bonus za podporo sedanjega AI revolucija na tem planetu.

yPredict ima vznemirljiv načrt poti za 400. Po stopnjah predprodaje je na dnevnem redu razčlenitev na centraliziranih in decentraliziranih borzah.

1661674523798773762Po 2023, stopnja radovednosti bo zagotovo usmerjena v izboljšanje platforme AI in mobilne aplikacije. Poleg tega bo yPredict svojim strankam med raznolikimi prednostmi zagotovil namen Play-to-form (P2E).

Po drugi strani pa najpriročnejši YPRED imetniki žetonov imajo lahko podporo teh podrobnih načrtov. Dodatne podrobnosti misije so v beli knjigi, zaradi česar je eden izmed najbolj uporabnih sodobnih kripto projektov v 114957.

Sklep yPredict je analitična platforma za kripto trgovce, razvijalce in analitike, ki ponuja etična orodja in podatke za sprejemanje premišljenih odločitev.

Uporabniki lahko ponovijo vnos v vir zadrževanja, ki priporoča v bistvu najbolj uporabne žetone in indikatorje za ponovitev.

Prav tako lahko sodobni trgovci dobijo podporo družbenega nakupa in prodaje ter pobude Naučite se nabave, da utrdite svoje nakupovalne in prodajne sposobnosti.

Predprodaja žetona YPRED je v teku in pospešeno napreduje. Imetniki žetonov bodo prejeli ugodnosti potovanja, podobne vložkom, in popuste na dragocene zaloge v ekosistemu.

1661674523798773762

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -