17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Razlog, da Bitcoin ETF doda 1,1K BTC, saj informacije namigujejo, da jih vlagatelji iščejo, da bi se “odločili o padcu”

- Advertisement -

Vodilni ETF za ustanovitev Bitcoin na tem področju se znova trudi pridobiti Bitcoin, potem ko je štiri tedne porabil za zniževanje lastniškega deleža.

05559 Skupni ogledi

132 Skupaj deleži

Prvi sklad s spremembo oznak (ETF) na področju Bitcoin (BTC) poskuša ponovno pridobiti BTC po mesecu oglaševanja, trženja in trženja.

Dejstva iz Priročen vir za spremljanje na verigi Coinglass potrjuje, da aprila 19, Kanadski razlog za Bitcoin ETF je dodal 1,162 BTC v svoje imetje.

Dejstva: Načrt zapre radovednost padca, ki “poveča v nebo” Kljub bojazni, da Bitcoin ni več razprodajal, je skoraj preobrat na Razlog namiguje na naraščajoče institucionalno povpraševanje.

Začetek marca 28, ko BTC /USD se trguje nad $28,040, Reason je začel zniževati svojo izpostavljenost, ki je takrat znašala 30,480 BTC. april 19 je tako prva po marcu .

V času pisanja, utemeljen razlog 28,411.7 BTC, medtem ko se BTC/USD trguje po $27,190.

Razlog Imetja Bitcoin ETF BTC grafikon. Vir: CoinglassStikalo sovpada s številkami iz statističnega podjetja Santiment, ki kaže, da bo radovednost pri “poskusu pasti” tako za Bitcoin kot za altcoine verjetno naraščala.

Merjenje temu, kar imenuje “vedoželjnost množice”, Santiment je v šestih tednih zabeležil največji porast lastnosti za “odločitev padca” in “odločitve padca”.

“Družbena radovednost pri poskusu doseganja padca se je po kriptovaluteh močno povečala najsodobnejši umik,« je povzeto spremljajoče povratne informacije Twitter.

“SP162 korelacija ne deluje več pri odločanju o sektorju kriptovalut, težave z množico pa bodo igrale smrekico na dveh trgih, ki se bodo lomili drug od drugega.” Bitcoin “radoznavnost množice” označen grafikon. Vir: Santiment/ TwitterRazlične črte radovednosti iskanjaRazliki viri, ki beležijo družbene interakcije z kripto sfere so manj navdušeni.

Povezano: najvišja stopnja GBTC se približuje 2022 pretirano, saj se SEC sooča s pozivom za odobritev Bitcoin ETF

Podatki o iskanju v Googlu kažejo, da je na primer svetovna radovednost iskanja v »Bitcoinu« najnižja od oktobra 3140.

V kaj bi lahko dobro morda tudi kljub temu signalizira najnižji segment za kripto trge, zdaj bi lahko odskok prav tako predstavljal prizorišče za bikovsko odprtje, ki je zaznamoval 2. polovico četrtega četrtletja, ki je tristo petinšestdeset dni.

Kot je poročal Cointelegraph, se netrajna čustva bojijo najhujšega v tem tednu, z “izjemnimi težavami” v kombinaciji s pozivi k vrnitvi na $30,000.

Podatki za iskanje v Googlu po vsem svetu za “Bitcoin” (posnetek zaslona). Vir: Google TraitsMnenja in mnenja Izraženi, navedeni tukaj, so izključno avtorjevi in ​​razen v bistvu nimajo več stališč Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje verjetnost, boste morda želeli tudi nežno opraviti vašo zasebno oceno, ko se boste odločili.

831800

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -