17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Razmere CBDC v kitajskem jeziku za prvi nastop na trgu vrednostnih papirjev – preboj za digitalni juan?

- Advertisement -

Dobava: Tada Photos/AdobeDobavitelji finančnih ponudnikov na Kitajskem bodo volivcem omogočili plačilo premoženja z uporabo digitalnega juana, v novi obliki za digitalno valuto nacionalne centralne banke (CBDC).

Glede na medij v kitajskem jeziku Securities Situations je kitajska regulativna cena vrednostnih papirjev (CSRC) “uradno dovolila načelno stanje uporabnosti za digitalni juan na trgu vrednostnih papirjev.”

CSRC je glavni regulator trgovanja z vrednostnimi papirji v kitajskem jeziku.

Načrt regulatorja, da bodo trgovci v kitajskem jeziku kmalu pripravljeni uporabiti CBDC za uporabo v javnih sredstvih.

Oni’ Poleg tega bom pripravljen uporabiti drugo “finančno blago” z uporabo kovanca. Pass poleg tega načrt, ki ga bodo trgovci nedvomno pripravljeni načrtovati Naložbe, ki jih poganja e-CNY, s spretnostjo svojih pametnih telefonov.

Ali bodo prebivalci kitajskega jezika pripravljeni braniti zaprte vrednostne papirje s CBDC?Peking le določi datum slonove uvedbe tega svežega “nevtralnega” CBDC.

In to bi se nedvomno lahko začelo tudi s pilotnim projektom za “upravičene stranke.”

Kljub temu Pričakuje se, da se bo CSRC razmahnil z uvedbo v pilotnem območju. To bo morda končno omogočilo trgovcem z vrednostnimi papirji in skladom, da kupijo CBDC kot možnost plačila njihovih aplikacij za nakup in prodajo.

Regulator je dodal, da bi uporaba digitalnega juana trgovcem zagotovila vrsto prednosti.

Te zajemajo spretnost za »težke naloge /7,” zunaj običajnih ur za nakup in prodajo.

CSRC je poleg tega trdil, da trgovanje z vrednostnimi papirji na podlagi digitalnih juanov in naložbe skladov bodo nedvomno “popolnoma sledljive.”

Dodal je, da bi lahko bil tudi CBDC poleg tega raztrgan za načrtovanje naložbenih čistih pogodb, ne more biti več “nezakonito trdna ali kopirana.”

Pozitivni vidiki dodatnih digitalnih juanov za uvedbo Na drugih lokacijah je Financial Day-to-day poročal, da so podjetja v znanstvenem parku Chengdu (središče za IT podjetja v mestu) reševala integrirala rešitev digitalnega juana, ki delavcem omogoča, da se odrečejo osebnim izkaznicam odločite se za denarnice CBDC.

Odgovor dovoljuje delavcem članom podjetij v parku, da uporabijo svoje denarnice za pridobitev vstopa v dvigala, odpiranje vrat , in vrata.

Nadalje bodo uporabili enake denarnice za načrtovanje plačil v parku.

Pobuda je bila spremenjena v enkrat lansirano skupaj z Industrial and Industrial Bank of China, eno izmed mnogih najtežjih komercialnih bank v državni lasti v državi.

Zadnji teden so nekatere univerze v pilotnem območju izjavile, da poleg tega sprejemajo digitalni juan za uporabo v “vseh” vidikih študentskega “življenja v kampusu.”

Žepi za digitalne juane bodo študentom enako omogočili vstop v strukture in urjenje njihove osebne izkaznice v vseh načrtih, v katerih potekajo skozi njihove kampuse.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Takojšnje 3 minute izveste o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -