14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Razmere v Pekingu za pridobivanje bitcoinov se širijo na notranjo Mongolijo, rudarji...

Razmere v Pekingu za pridobivanje bitcoinov se širijo na notranjo Mongolijo, rudarji pa se lahko znajdejo na “črnem seznamu socialnih kreditov”

Nedavno zatiranje kriptovalut v Pekingu Po nedavnem poročilu se je industrija znašla v Notranji Mongoliji. Notranji mongolski uradniki nameravajo uvesti stroge kazni za rudarske operacije bitcoinov z uporabo omrežja regije brez dovoljenja oblasti.

Nova pravila so namenjena “kaznovanju rudarjev bitcoinov”

V regionalnem poročilu, ki ga je objavil sodelavec South China Morning Posta Coco Feng, je pojasnjeno, da je glavni ekonomski načrtovalec notranje Mongolije razkril nova pravila proti obratovanju naprav za pridobivanje bitcoinov v regiji.

Novi osnutek pravil je na voljo za javni vpogled do 1. junija, nedavno pa sledi notranji mongolski oblasti, ki prebivalce prosi, naj vlado prijavijo nezakonite podatkovne centre za bitcoin. Peking želi, da bi bila celinska Kitajska in celo mongolska avtonomna regija Ljudske republike Kitajske ogljično nevtralna z 2060.

Feng je podrobno navedel, da nameravajo oblasti v Notranji Mongoliji ciljati na „industrijske parke, podatkovne centre, telekomunikacijska podjetja, internetna podjetja in celo internetne kavarne.“ Bitcoin.com News je pred kratkim poročal o tem, kako kibernetske kavarne na Kitajskem kopajo kriptovalute za dodaten zaslužek.

Cilj novic je “kazniti rudarje bitcoinov ali tiste, ki rudarjem zagotavljajo sredstva”, številne izvršbe. Prestopnike bi lahko dodali na kitajski „črni seznam socialnih kreditov“, kar bi jim preprečilo, da bi v državi dobivali finančna posojila in druge ugodnosti. )

Preklic poslovnih dovoljenj in celo njihovo podjetja popolnoma upadajo.

Po poti do ‘de-kitajske izročitve’

Wang Juan, izredni profesor na področju veriženja blokov na Univerzi Xi’an Jiaotong, je podrobno opisal, da se kripto trg počasi odmika od celinske Kitajske.

“Mi vidijo, kako trg kriptovalut sledi poti k “de-kitajski izumiranju” – najprej pri trgovanju, zdaj pa še pri računalniški moči, ki temelji na vrsti močnejših korakov, ki jih je Peking v preteklem tednu sprejel proti kriptovalutam in bitcoinom, “je v torek pojasnil Juan.

Poleg tega podjetja za kriptovalute v zadnjih dneh zapuščajo Kitajsko. Huobi in Okex sta prenehala ponujati posebne storitve za celinske kupce, Btc.top in Hashcow pa sta temu sledila naslednji dan. Nekateri celo nakazujejo, da bodo kitajski rudarji v bližnji prihodnosti prodajali “poceni” rudarske ploščadi.

Kaj menite o Notranji Mongoliji po nedavnih pekinških napadih na kripto industrijo in rudarjenje bitcoinov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Federal Reserve Bank President Says Most Cryptocurrencies Are Worthless

Ontario Securities Commission Snuffs out Crypto Exchanges, Poloniex Targeted for Flouting Compliance

Oznake v tej zgodbi

2019, Peking, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, Blacklist, Carbon Neutral, China, Coco Feng, de-China-isation, Notranja Mongolija, kazni, SCMP, Social Credit Blacklist, Wang Juan

Zasluge za slike 2060: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments