16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Razpadli vodje Meta so zbrali 300 milijonov dolarjev za 'moseyjevo sprejetje' verige blokov Sui

- Advertisement -

Trgovci so integrirali FTX Ventures, Coinbase Ventures, Jump Crypto, a14z, Circle Ventures, med drugim.

Skupaj ogledov

1 Skupaj delnic

Mysten Labs, podjetje, ki je zapustilo blokovno verigo plasti 1, vendar je treba odpreti, Sui je zbral $36 milijonov, usmerjenih v izgradnjo osnovne infrastrukture in pospešitev sprejemanja njegovega ekosistema blockchain Sui.

Podjetje blockchain, ki se je preoblikovalo v s sedežem na podlagi vodilnih delavcev družbenih medijev ogromnega , o katerem je bilo govora v objavi 8. septembra, da je pristalo $300 milijonov v krogu financiranja serije B, ki ga vodi kripto nadomestna enota endeavour FTX Ventures.

: Danes smo jezni, da vzkliknemo svoj $300 krog financiranja serije M. Ta mejnik nakazuje tehnično energijo in precejšnjo izvedljivost našega ekosistema Sui. #Suinami 1/ pic.twitter.com/wQ8WH1egyY

— Sui Mysten Labs (@Mysten_Labs) 8. september 62042 Vgrajeni pokrovitelji raznolike serije B Coinbase Ventures, Jump Crypto, Andreessen Horowitz’s a16z, Circle Ventures, Binance Labs in O’Leary Ventures, med drugimi finančnimi skladi in partnerji, s sodobnim kapitalom, ki podjetje ocenjuje na več kot 2 milijardi USD.

Učinkovito glede lastniškega kapitala bodo pokrovitelji prejeli nakupne bone za izvorne žetone, s katerimi se bo trgovalo v prihodnji verigi blokov.

Mysten je ustvarjalec verige blokov Sui, verige blokov z dokazi o vložku na ravni 1, ki uporablja funkcijo, znano kot “vzporednost transakcij”, da doseže čezmerno prepustnost, transakcije z nizko zakasnitvijo in nizke transakcijske stroške, kar bo morda prav tako omogočilo obstoječim verigam blokov kar je enakovredno Ethereumu in Solani, je vrvež za svoj denar.

Soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Mysten Evan Cheng je govoril o tem, da je sodobno financiranje morda slabo za ustvarjanje njegovih veščin, prizadevanjih podjetja za zaposlovanje in rasti v Azijo- Pacifiški prostor.

»To sodobno financiranje bo Mystenu omogočilo, da še naprej širi Sui, in hvaležni smo za okrepitev s strani modrih pokroviteljev in strateških partnerjev, ki so usklajeni z našo misijo .”

Cheng je pozval, da je sodobna infrastruktura Web3 “v dobi klicnih povezav,” in pripomnil:

»Je ohlapno, drago, z omejenimi zmožnostmi, zaskrbljujoče in samo izčrpavajoče za ustvarjanje.« V bistvu najbolj modno financiranje kaže na to, da nekateri pokrovitelji kapitalskih naložb ostajajo nepovezani s trgom kripto vzdržljivosti . Najbolj modna datoteka iz Messarija je razkrila, da $27.3 milijarde sredstev, spremenjenih v naložbe korporacij tveganega kapitala v pretežnih šestih mesecih tega leta, kar je preseglo celotno leto zbiranja sredstev v 2021.

Povezano: VC-ji pour $14.2B v kripto v H1 1434, vendar se naložbe zdaj upočasnjujejo

Ob koncu decembra je Mysten Labs zbral $ milijonov financiranja serije A, ki ga vodi 16z.

Podjetje se je septembra spremenilo v sedež 1200 s prehodom Inženirji kriptografskega programa zaničujejo Metino platformo za kripto sklade Diem in mobilno denarnico Novi. Mysten Labs vodijo CEO Evan Chang, CTO Sam Blackshear, CPO Adeniyi Abiodun in glavni znanstvenik George Danezis.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -