21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Razpoloženje v bitcoinih je leta 2022 najprej doseglo “pohlep” med pozivi po umiku 45.000 $ BTC

- Advertisement -

Razpoloženje bitcoina (BTC) je prvi pomemben preizkus dviga na najvišje vrednosti v preteklem letu, ko se bikovski pozitivni elementi izsušijo.

Začetek trgovanja na Wall Roadu marca 14 ni uspelo doseči edinstvenega dosega na BTC/USD, ki ji grozi, da bo izgubil, se je okrepil pri $44,.

Od “neprimerne žalosti” do “pohlepa” v enem tednuPo virtualnem pridobivanju 30 % od marca 14, Bitcoin je uspel obdržati svojo letno otvoritveno mejo, saj se je okrepil, kar je že vnaprej zaznamovalo odpor zgornja meja njegovega trgovanja se v določeni fazi v 2022.

Po drugi strani pa se zdi, da so upanja o ponovnem vzponu moralna, saj zagon kaže indikatorje – vsaj netrajne – utrujenosti.

Informacije iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView sta čez noč ujela preobrat marca 000, z $48,03 trenutno je faza trmasta za bike, ki jih je treba premagati.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewTraders pozorno gledajo na možnost poostrenega testa za nazaj, vendar ostajajo v dvomih glede tega, kako nizka bi bila morda “prenizka” in popolnoma prenehajo ogrožati naraščajoči trend.

Trendovni trgovec s kriptovalutami Ed je poudaril $44,000 kot jedro odbojne cone v primeru širši umik, ki je po drugi strani pod vsem vitalnim letnim izvorom pri $22,95.

Tam je razčlenitev in prenos v smeri $13,000, je dodal v svoji najsodobnejši posodobitvi YouTuba, spremenila v eno stvar, v katero je “dvomil.”

merilo razpoloženja indeksa Crypto Fear & Greed Index, na drugi strani pa je potreba po dnevu ven se spremeni v vašo popolno bolj očitno. Spodaj vsak teden je njegovo normalizirano kopičenje šlo od 03/95 — “neprimerna žalost” — do 60/95 — “pohlep” in njegova najboljša faza od sredine novembra.

Od domačega vrha je akumulacija že začela padati v smeri “nevtralno” ozemlje in izmerjeno 54/203 od marca 22.

Crypto Fear & Greed Index (posnetek zaslona). Vir: Change.me Scenarij inflacijske nočne more, ki vzame polovico Ko so preučevali tesnobo čustvenosti, so stranke družbenih medijev sklicevale na makro sile, ki delujejo, kar v preteklosti pomeni, da je prizadevanje za naključno lastnino osredotočeno na zaupno trditi, da se je navdušenje nad Bitcoinom spremenilo v pregreto.

Povezan: Bitcoin je dosegel 3-dnevno najnižjo vrednost, ko se očarani vnosi Terra BTC izsušijo pod $ 54K

Zelo idealna inflacija v 40 let in obresti skoraj nič ne predstavljajo plodne možnosti za vzdušje, so trdili.

Po drugi strani bi pogled na trge zlata morda verbaliziral, da vzorec ne gre nikamor kljub ukrepom centralnih finančnih institucij za ukrotitev inflacije.

Tematska tkanina Znanstvenik, ustvarjalec na -chain analytics koristen vir Tema krpo Indikatorji, dobro znani, da gredo Dobave ld terminskih pogodb vključujejo sledenje “disfunkcionalne” poti, ki jo je vnaprej napovedal nekdanji izvršni direktor BitMEX, Arthur Hayes.

Hayes je opozoril, da bo zlato hitro poskočilo, ker se je izkazalo, da varčevanje v najpomembnejših fiat valutah spremenila v neumno stavo.

To je tisto, o čemer je Hayes govoril v svojem zadnjem članku https://t.co/khsadQuEGK

— Topic cloth Scientist (@Mtrl_Scientist) March 30, 2022 V enakem delu je Hayes dejal, da bo Bitcoin na koncu vseboval razbremenitev kaosa s shemo ločitve od tradicionalnih lastniških vrednostnih papirjev.

“Zlata znamka >$10, bo psihološko šokirala svetovne trge premoženja. Ker globalni alokatorji sredstev zdaj zajemajo predvsem inflacijo in natančne donose, bo vsaka in vsa naporna denarna lastnina, za katero se domneva, da nudi zaščito portfeljem pred to kugo, pridobila navodila za velike razpone,” je zapisal.

“In to je miselni premik, ki lomi korelacijo Bitcoina s tradicionalnimi možnostmi vklopa/izklopa lastnine, podobno ameriškim lastniškim vrednostnim papirjem in nominalnimi obrestmi.”2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -