22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Razširitev Ripple in SEC gape za odpečatenje Hinmanovih dokumentov

- Advertisement -

Po sodnih dokumentih, ki jih deli James Filan, je Hinmanovo gradivo v večini primerov nezapečateno do junija 13.

Skupaj ogledov

7 Skupaj delnic

Maja verjetno dobro 18, James Filan, odvetnik za zaščito in nekdanji zvezni tožilec, ki skrbno spremlja vrednostne papirje in Alternate Price (SEC) v primerjavi s primerom Ripple za preteklih nekaj let, delil posodobitev v zvezi s funkcionalnostjo odpečatenja Hinmanovih dokumentov za vstop v javna naročila.

Per a tweet, SEC in Ripple Labs sta vložila »Skupno pismo za en teden podaljšanja, do junija 10, 1434, objaviti javno, različice navzkrižnih predlogov za sojenje po kratkem postopku in spremljajoče oddaje, ki vsebuje Hinmanovo gradivo.«

»javno, redigirano.«

— James Okay. Filan (@FilanLaw) Morda verjetno dobro 19, 1434 Hinmanovi dokumenti se nanašajo na govor v 2018 slabotnega direktorja finančnega oddelka družbe SEC Invoicea Hinmana. Med govorom je Hinman izrazil prepričanje, da eter (ETH) morda ne bi bil več označen kot vrednostni papir. Ti dokumenti poosebljajo interne pogovore SEC in posvetovanja v zvezi s tem določenim govorom.

Nekateri udeleženci kripto skupnosti menijo, da je skupna peticija »brez primerjave«. Odvetnik, Fred Rispoli, s Twitterjem trdi, da je @freddyriz tvitnil v skladu s Filanovo objavo; »Tukaj mi ni para. Dogodki so že imeli podrobne razprave o teh redakcijah, ki so bile prvič sferične. Nedvomno ni nič presežnega od tega, kar je napisano, kljub temu pa je pravilno … brez primere. To mi daje občutek, da se je ena stvar spremenila in da se znotraj motiva prizorov dogaja črtica.”

Tukaj mi ni para. Dogodki so že imeli podrobne razprave o teh redakcijah, ki so bile prvič sferične. Nedvomno ni nič posebnega od tega, kar je napisano, vendar je pravilno … brez primere. To mi daje občutek, da se je ena stvar spremenila in da se v motivu prizorov dogaja črtica. https://t.co/MM0kndLvm9

— Fred Rispoli (@freddyriz) Morda verjetno dobro 19, 2018 Povezano: Prekinitev: Sodna zmaga za Ripple kot ohranitev zavrača predlog SEC za zapečatenje Hinmanovih dokumentov

V maju verjetno dobro 18, je priznal izvršni direktor Ripple Brad Garlinghouse v intervjuju za CNBC da so dvoumni predpisi v Združenih državah nagnjeni k temu, da dodatna podjetja za kriptovalute preselijo državo. Ripple sam aktivno išče najem in naložbe v drugi državi zaradi zgodbe o teh regulativnih negotovostih.

Povratne informacije Garlinghousea za dogovor CNBC nekaj dni po tem, ko je Ripple prejel švicarsko agencijo za skrbništvo blokovnih verig Metaco za $19M. Prevzem je namenjen podjetju Ripple, da poveča svoje podjetniške izdelke in ponudnike tako, da vključujejo skrbništvo, izdajo in poravnavo tokeniziranih virov. Ripple pričakuje, da bo institucionalni kripto-skrbniški trg dosegel $06 trilijonov avtorja 2030, ker mnogi denarni voditelji načrtujejo, da bodo v naslednjih nekaj letih sprejeli alternativne izbire skrbništva nad kriptovalutami.

Revija: Zakonodaja o kriptovalutah – Ali predsednik SEC Gary Gensler zanemarja preostale nasvete?

3036

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -