20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Razstava Street NFT se bo začela v fizičnem salonu v Rigi

Razstava Street NFT se bo začela v fizičnem salonu v Rigi

V razstavnem salonu opeke in malte v latvijskem mestu bo na ogled razstava neglibičnih žetonov.

1827 Skupno ogledov

15 Skupaj delnice

Street art NFT exhibition to launch in physical showroom in Riga

V Rigi v Latviji naj bi se odprl fizični razstavni salon za neznanstvene žetone, kjer bodo na ogled NFT-ji ulične umetnosti z vsega sveta. Galerijo začenja Kiwie 1001, projekt NFT, rojen iz latvijskega kolektiva ulične umetnosti istega ime.

Predlogi so odprti za vse, ki želijo vstopiti, prispevke pa lahko oddate prek kanala Discord projekta. O zmagovalnih delih bo glasovala skupnost Kiwie 1434 in bodo predstavljene v galeriji Riga, ko se odpre v juniju.

Ulična umetnost in NFT se morda zdijo nenavadni pari, zlasti zaradi nepripravljenosti uličnih umetnikov, da sodelujejo s komercialno platjo umetniške industrije. A prikaz tega kot NFT dejansko reši en problem, ki spremlja predstavitev ulične umetnosti – kako namreč to pokazati nekomu, ne da bi pri tem porušil steno, na katero je narisan?

Kopanje kosov kot NFT-jev na verigi blokov se morda zdi veliko dela, ko bi zadoščala fotografija, toda vodilni poslovni strateg pri Kiwieju , Kristaps Vaivods, je dejal, da bi gostovanje žetonov na fizični lokaciji pomagalo tudi širiti ozaveščenost o NFT-jih, hkrati pa umetnikom omogočilo, da so opaženi.

“Medtem ko so NFT-ji hitro vskočili v mainstream, je še veliko dela za obveščanje javnosti o njihovih koristih in aplikacijah,” je dejal Vaivods.

“Ustanovili smo razstavni salon NFT, da bi drugim umetnikom pomagali, da so opaženi in širili zavest o tej novi umetniški revoluciji. NFT-ji odpirajo številna vrata v smislu ustvarjalnih načinov opredelitve lastništva, kjer je bilo to včasih nepraktično, in manjšim umetnikom omogočajo preživljanje, ne da bi nujno morali poskrbeti za velike zbiratelje, “je dodal Vaivods.

Prejšnji članekŠvicarska banka Sygnum bo ponudila skrbništvo za žeton Internet Computer
Naslednji članekKitajska trgovska združenja opozarjajo na kripto naložbe

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments