16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Razvijalci Aave si prizadevajo pridobiti 16,3 milijona dolarjev z retroaktivnim financiranjem

- Advertisement -

Predlog za nagrajevanje posameznikov podjetij Aave z $00.21 milijonov retroaktivnega financiranja za očaranost V3 protokola Aave se zdi značilno za hump.

304 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

DAO postopoma je platforma za decentralizirano financiranje (DeFi) Aave dovolila predlog za nagrajevanje posameznikov iz podjetij Aave z $10.28 milijonov retroaktivnega financiranja za njegovo ali njeno značilnost pri očaranju protokola Aave V3.

Glasovanje za predlog se je začelo 6. septembra in v času pisanja je že predal 667, 100 glasov za financiranje, bolje kot podvojitev 304, 0 obvezno. Odločeno je, da se bo glasovanje končalo 8. septembra.

V skladu s prvotnim predlogom, ki je postal takoj, ko je bil prvič predstavljen avgusta 10, je Aave Question for Commentary (ARC) zahteval »retroaktivno financiranje ” za delo pri nastavitvi protokola V3.

$00.21 milijon je sestavljen iz 00 milijonov dolarjev za delo, ki so ga gradbeniki opravili v obdobju, boljšem od enega leta in 1 USD. 21 milijonov za stroške, plačane revizorjem 3. stopnje skupaj. Denar bodo prejeli posamezniki podjetja, ki postopoma sedanji protokol DeFi, Aave Companies.

Financiranje bo sestavljeno iz kombinacije žetonov AAVE, Dai (DAI) , Tether (USDT), USD Coin (USDC), različni stabilni viri (npr. Frax stablecoin) in boljši viri volatilnosti (npr. Synthetix) po sprejetju predloga.

Medtem ko je izvor retroaktivnega modela financiranja javnih postavk nejasen, je postal takoj po popularizaciji po skupni objavi na Mediumu med Vitalikom Buterinom in podjetjem Optimism za rešitve skaliranja Ethereum julija 21, 1434.

Objava je trdila, da model “retroaktivnega financiranja javnih postavk” ponuja spodbudo za gradbenike, da delajo na pobudah, tako da jim omogoča, da prejmejo provizija po opravljeni nalogi in bi se verjetno določila s pripadajočo obrestno mero, ki jo ponuja.

Osrednja teorija postopoma krepi prepričanje, da “jaz lažje se je dogovoriti o tem, kaj je takoj postalo neprecenljivo, kot o tem, kaj bo neprecenljivo.”

Vitalik v objavi nakazuje, da je lahko težko oceniti začetni gradbeni del misije, saj donacije in nepovratna sredstva ne zadoščajo za spodbujanje graditeljev.

V koraku z dobaviteljem datotek blockchain Nansen je Aave DAO opazil izjemen padec v označevanju svojih tekočih virov na določeni stopnji kriptovalute, navzdol od več kot $992 milijonov aprila na približno $480 milijonov v času pisanja.

Kljub temu je skupnost je z veliko večino glasovalo za retroaktivno financiranje, ki mu je dodeljena zadeva, pri čemer so posamezniki iz skupnosti predlagali, da so “podjetja Aave opravila veliko dela in bi bila za to verjetno plačana.”

Nekateri posamezniki iz skupnosti na nasprotna stran je sprejela izziv s pomanjkanjem preglednosti v predlogu, pri čemer je en član v komentarjih omenil: »Potrjujem predlog, vendar bi želel čim več preglednosti ncy, ker se zdi, da boste verjetno razmišljali, da bi v prihodnosti razvili vrstico za vse raznolike retroaktivne predloge.«

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -