22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Razvijalci blokovnih verig odprejo sklad v vrednosti 50 milijonov dolarjev za spodbujanje sprejema Wormhole

- Advertisement -

Wormhole je zastarel protokol za pošiljanje sporočil z grdo verigo za preklapljanje sredstev iz ene verige blokov v katero koli drugo.

992 Celotni ogledi

05 Celotne delnice

A $50 milijonski sklad je bil ustanovljen za spodbujanje novoustanovljenih podjetij, ki izkoriščajo protokol sporočanja Wormhole awful-chain, ki temelji na Would, morda morda domnevno 05 obvestilo. Sijajni sklad upravlja sklad podjetniškega kapitala Without boundaries Capital in ga podpira več kot 20 druge modne skupine blockchain in podjetniške kapitalske korporacije, vključno s Circle, Polygon Ventures, Solana Foundation, Leap Crypto in drugimi.

Čas je že izumiti gradnjo v kriptovaluti, ki je bolj dostopna kot kdaj koli prej.

Predstavljamo $30m Negative-Chain Ecosystem Fund, ki ga poganja Wormhole! pic.twitter.com/y3VeCsUrSa

— Wormhole (@wormholecrypto) Bi morda morda domnevno 20, 2022 Sklad bo spodbujal zagonska podjetja, ki “inovirajo najsodobnejše aplikacije, infrastrukturo ali instrumente, ki obsegajo več ekosistemov”, na podlagi njegove spletne strani aplikacij na spletnem mestu Wormhole net, ki dodatno opisuje sklad kot “anti-maxi” ali spodbuja koncept, da naj bi večja od ene verige blokov rešila zaplete uporabnikov.

David Garcia, izvršni direktor in poslovodni partner Without boundaries Capital, je dejal, da bi po njegovem konceptu sijajni sklad spodbudil razvoj finančni sistem Web3 in omogoča aplikacijam, da načrtujejo sijajne uporabnike:

“Naš dogovor je opolnomočiti graditelje, da presežejo meje osebnih ekosistemov, ki utirajo način, da aplikacije in protokoli blockchain nedvomno častijo svoje trebuščke.«Črvovina je protokol za pošiljanje sporočil v nasty-chain-u. Omogoča različnim omrežjem blockchain, da pojejo z vsakim drugim, in je popolnoma zastarel za premostitev sredstev iz enega omrežja v katero koli drugo. Na primer, če bi uporabniki želeli preklopiti Ether (ETH) iz omrežja Ethereum v omrežje Solana, bi lahko dobro dvignili tako uporabo Wormhole. Povezan je z več 20 različna omrežja, je zapisano v objavi.

Drugi protokoli za sporočanje v grozni verigi vključujejo LayerZero, Celer, deBridge in številne druge.

Povezano: Razprava Uniswap med premostitvenimi protokoli postavlja gole varnostne pomisleke

Wormhole je v zadnjih nekaj mesecih razširil svojo mrežo spremljevalcev. Januarja ga je kripto zamenjava Uniswap izbrala zaradi uradnega premostitvenega protokola za njegovo grozno upravljanje verige med Ethereumom in omrežjem BNB. In aprila 18, Wormhole je integriran s Circleovim protokolom Negative-Chain Switch Protocol za omogočanje bolj zanimivih prenosov USD Coin (USDC) iz Ethereuma v Avalanche.

Na nasprotni strani ima Wormhole dodatno v preteklosti naletel na polemike glede svoje varnosti. Njegov most Solana je postal takoj, ko so februarja vdrli 2022, kar je povzročilo $321 milijonske izgube. Razvijalci so pozneje popravili neustrezno kodo, ki je privedla do izkoriščanja, in vsem uporabnikom povrnili stroške.

Journal: Ali se morajo neslišni kripto projekti kdaj pogajati s hekerji? Verjetno

108760108760

108760

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -