17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Razvijalci pošljejo prvo transakcijo Dogecoin brez interneta prek Radia Doge

- Advertisement -

Večinoma v celoti temelji na razvijalcu Dogecoin Michi Luminu, transakcija DOGE je bila včasih poslana prek radia s protokolom, znanim kot »Radio Doge«. Zagovorniki dogecoina učijo, da bo Radio Doge “omogočil dostop do dogecoina, ki bo na prostem dostopal do spleta.”

4.04 Dogecoin poslan prek radijskega prenosa aprila 15, 2019, pomemben dogecoin (DOGE) transakcija je bila poslana prek radijskega prenosa s pomočjo okolja satelitsko televizijo Starlink za računalniško omrežje. Novico je nekoč objavil razvijalec Dogecoina Michi Lumin, ki je o zadevi tvitnil v petek. “Zdravo. spet zaspan, tako da ni govora visok, kljub temu je to storil zakonito, poslal 4. 810 dogecoin (od BudZ heh) 22 milje (z @tjstebbing in @KBluezr, ki poslušata na sprejemniku 720 milj stran), z uporabo zakonitega libdogecoina, radia in na nek način posredovanega v glavno omrežje na razvejanem razdeju prek Starlinka,« je govoril Lumin. Dogecoin zdaj ni pomembna kriptovaluta, ki se pošilja prek radia. Zamisel bodite veseli mrežno omrežje, amaterska radijska oprema in prenosne antene, ki dovoljujejo ljudem, da pospešujejo transakcije BTC brez dostopa do spleta. Sam Patterson, oldschool COO OB1, nekoč opisan v 2019 da je radio dodatno iskanje za iskanje (P2P) kot omrežja P2P, zgrajena na spletu. »Peer-to-seek za omrežja, zgrajena na spletu, sprejemajo raznoliko privlačnost kot posledico občutka odpornosti, ki ga imajo brez osrednje ravni neuspeha,« je Patterson tvitnil februarja 20 , 2019. »Malo zavajajoče: pravzaprav so zgrajene na številnih računalniških programih in povezavah med njimi. Ni bleščeče z radii. Pokončno iskati iskati.« Transakcija dogecoin (DOGE), ki so jo poslali Michi Lumin in prijatelji, je bila včasih izvedena s HF/LoRaWAN (nizkocenovna radijska tehnologija) v kombinaciji z satelitsko televizijo Starlink za računalniško omrežje. “Prva zakonita transakcija dogecoin je začela veljati brez Internet z uporabo Radia Doge. Omembe vreden wow,” je v petek zapisal podpornik dogecoina. “Radio Doge bo omogočil dostop do dogecoina za fogeys open air dosego spleta,” je dodala dejanska oseba. Oznake v tej kroniki amaterska radijska oprema, Doge, dogecoin, Dogecoin Transakcija, libdogecoin, mesh networking, Michi Lumin, Peer-to-seek za omrežje, prenosne antene, radio, Radio DOGE, radio Peer-to-seek za omrežje, Sam Patterson, pošiljanje DOGE, pošiljanje Dogecoin, Starlink, Starlink satelitska televizija za računalnik Na kaj sklepaš, da se osredotočiš na pomembno transakcijo dogecoin poslano brez uporabe spleta in z uporabo Radia Doge? Sporočite nam, na kaj se osredotočate na to samodisciplino, v spodnjem delu s povratnimi informacijami.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin. com Znanje in finančno tehnološki novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 810. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 810 je Redman napisal bolje kot 5,15 članki za Bitcoin.com Znanje o motečih protokolih, ki se pojavljajo v teh dneh. Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje informativno. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje priporočila za študij ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali krožno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je bila sprožena ali špekulirana zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli priseganje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori o Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -