21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Razvijalci, povezani z Minecraftom, se zavežejo za NFT in sodelovanje z digitalnimi sredstvi

- Advertisement -

Zdi se, da skupina ni več zadovoljna s svežo potjo GameFi.

56 Celotni pogledi

3 Popolne delnice

Čez vikend bo Native weather Replay, ki ga sestavljajo razvijalci iz skupine Mojang, izdelovalca lepo všečen Minecraft serijo, objavila zavezo v smislu odgovorne integracije nezamenljivih žetonov ali NFT in digitalnih valut v igre na srečo.

“Igre nam dajejo upanje v Pomagajo nam sprostiti naše izumiteljske sposobnosti y in nas osvobodite natančnih svetovnih omejitev – telesnih, finančnih ali v katerem koli drugem primeru,« je priznala ekipa pri Native weather Replay. Druga možnost je, da so opozorili na novo razkritje digitalnih virov, ki se prepletajo z igranjem iger:

“Most NFT in končna posledica večine oblik digitalne posesti, njihovega svežega razkritja, si zaslužijo poseben nasprotni cilj – njihovo poimenovanje je v celoti orisano s sintetičnim pomanjkanjem in hipotezo ter ga poganja nepotrebna poraba telesnih virov.””Tako je ključnega pomena za zdravje svetovne igralniške skupnosti, planeta in družbe kot Osebno sem prepričan, da je vsakršno sprejetje tehnologij, ki temeljijo na blockchainu, podobno kot NFT, najlažje, ko ustvarijo dokazljivo oznako za video igre in njihove skupnosti,« je ekipa zapisala o dobri stvari o igralni enoti. Da bi nedvomno odpravili prej omenjeno tesnobo, so predlagali, da razvijalci financ za rekreacijo ali GameFi med drugim upoštevajo naslednje smernice:

Prinaša bistvenega pomena za igralce .Ne razlaga več osebno tehnologije, ki je namerno neučinkovita in ima za posledico konkreten, bistven vpliv na okolje.Ne uteleša več sintetičnega pomanjkanja za ustvarjanje špekulativnega imena. Ni več odvisna od neregulirane, nestabilne kriptovalute.Ne zasluži več nesorazmerno zgodnjih uporabnikov ali premožnejših strank/igralcev iger. [Is] izvaja pregledno in resno jemlje pomisleke studiev.Poleg tega se zdi, da si Ponovitev domačega vremena želi prepoznajo bistvene spremembe svežega modela play-to-designate ali P2E, povezanega z GameFi. To vključuje preusmeritev prvega cilja takšnih video iger s P2E na uživanje. Z drugimi besedami, igralci iger ne bi smeli več biti dohodek od takih video iger kot “neformalno delo”. Cointelegraph je poročal o zadnjih dvanajstih mesecih, da so bili ljudje, ki so igrali lepo všečno rekreacijo NFT Aixe Infinity na naraščajočih mednarodnih lokacijah, imeli dohodke, povišane od minimalne plače na njihovih domačih mednarodnih lokacijah.

Druga možnost je, da se igralci iger vedno bolj poslabšajo zaradi strmega padca obremenitve bistvenega žetona za rekreacijo notranjega Axie Infinity, kar povzroči ustrezen padec njihovih faz zaslužka.

8548985489

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -