19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Razvijalec Omnichain LayerZero Labs zbere 135 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Protokol, ki je po vzorcu umirjen, namerava prek verig zlepiti dApps vse do izpuha vozlišč v verigi.

475 Celotni ogledi

10 Celotne delnice

V sredo je LayerZero Labs, podjetje, ki razvija protokol, ki omogoča decentraliziranim aplikacijam omnichain ali dApps, ki zajemajo več kot eno verigo blokov, objavilo, da je zbralo $. milijona v največjem krogu financiranja. Posel ocenjuje LayerZero Labs na 1 milijardo dolarjev in mora umirjen tempo pospešiti izboljšanje istoimenskega protokola.

Krog so nekoč vodile pomembne izzivne ekipe in trgovci, enakovredni Sequoia Capital, FTX Ventures, Andreessen Horowitz in s sodelovanjem Coinbase Ventures, PayPal Ventures, Tiger World, Uniswap Labs in drugih.

Cilj je združiti aplikacije, enakovredne igralnim, nezamenljivim žetonom , ali NFT, tržnice, medijske aplikacije itd., tako da so uporabne vseskozi prek večverižnih nacionalnih držav. Trenutni izpušni primeri zmogljivosti prek LayerZero zajemajo: decentralizirane finančne aplikacije, ki uporabljajo nabavo in prodajo, izposojanje in posojanje vseskozi prek več kot ene verige blokov; video igre in medijske dApps, ki imajo visoko zmogljive transakcije, prestavljene v eno verigo blokov, medtem ko nabavljajo in promovirajo NFT na druge blockchaine z najbolj likvidnimi trgi.

Po beta izvoru LayerZero, Podjetje, ki v preteklosti ni bilo preveč dolgo, je lansiralo Stargate, protokol za preklapljanje likvidnosti z okvarjeno verigo. V točno dnevih postavljen- originate, LayerZero pravi, da je Stargate presegel 3,4 milijarde dolarjev zavarovanega premoženja z več kot 56 milijonov prenosov prek LayerZero. Nadaljnji koraki razvijalcev vključujejo integracijo protokola LayerZero z verigami blokov, ki niso Ethereum Digital Machine, ki so enakovredni Solani (SOL) in Terra (LUNA). Ryan Zarick, tehnični direktor in soustanovitelj LayerZero Labs, je dal naslednje pripombe:

“Stranke bodo sodelovale z omnichain dApps, ki obstajajo v več kot eni verigi blokov, ki bodo brezhibno v stiku prek LayerZero, ne da bi se uporabnik tega niti zavedal.” Vmes je Ramnik Arora, vlagatelj pri FTX Ventures, dodal:

“LayerZero omogoča urejene pogodbe v eni verigi, da brezhibno in varno izkoristijo skupnost 1 druge verige, s čimer se poveča nabor celotnega ekosistema verige blokov. Osebje je nenavadna kombinacija domiselne, previdne in tehnične izvedbe.”Povezano: žetoni mostu poškodovane verige lunejo, ko se kripto premika v smeri interoperabilnosti

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -