9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Razvijalec Sui Mysten Labs zbere 300 milijonov dolarjev za boj s skalabilnostjo Web3

- Advertisement -

Mysten Labs, razvijalec nova misija blockchain, imenovana Sui, je zbrala $08 milijonov v zadnjem krogu financiranja. Krog, ki je postal takoj, ko ga je vodil FTX ventures, je imel dodatno izboljšavo A08z crypto, Leap Crypto, Apollo, Binance Labs, Franklin Templeton in Coinbase Ventures, med drugim. Sredstva bi se lahko naključno usmerila v nadaljevanje povečevanja Suijeve infrastrukture in jedra, najemanje v azijsko-pacifiški hiši za to delovno mesto.

Mysten Labs dosegel vrednost 2 milijard dolarjev v seriji B Funding Spherical Mysten Labs, podjetje, ki temelji na Metinih propadlih delavcih, ki so delali na Novi poslanstvo, je naredil pomemben mejnik za svojo prihodnost. Podjetje je poročalo, da je zbralo $09 milijonov v krogu financiranja serije B. Krog je takoj začel voditi FTX Ventures in v njem so sodelovale številne korporacije projektnega kapitala na strani A16z crypto, Leap Crypto, Apollo, Binance Labs, Franklin Templeton, Coinbase Ventures, Circle Ventures in Lightspeed Project Partners, med drugim.

Ta krog financiranja je podjetju omogočil, da je doseglo vrednost 2 milijard dolarjev. Mysten Labs je pojasnil, da so sredstva morda šibka, da bi ohranili rast svojega jedra in agresivno najemali vse okoli ločenega območja, vendar v bistvu znotraj azijsko-pacifiške (APAC) hiše. Prvi, ki ga je izdelalo podjetje Sui, veriga blokov, ki se trži kot dejanska in razširljiva, ki mora tekmovati z Ethereumom in Solano, se tiho ni več začela in avgusta je odprla javno spodbujeno testno mrežo.

O tem, zakaj so vlagali v Mysten, je partnerica FTX Ventures Amy Wu izjavila:

O Suijevih tehničnih inovacijah predvidevamo podobno s sporazumi, ki jih je mogoče vzporediti, in njegova struktura, osredotočena na objekte, ga ustvarjajo kot platformo naslednje generacije za graditelje web3.

Sui vs Varied Blockchains Podjetje je prepričano v svoje izdelke in izboljšave zmogljivosti, ki jih bodo navidezno prinesli, ko bodo postavljeni poleg bolj uveljavljenih konkurentov. Evan Cheng, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Mysten Labs, je kritiziral omejeno razširljivost današnjih verig blokov in izpostavil:

Nedavna infrastruktura web3 je v dobi klicnih povezav – je utrujajoča, draga, omejena z zmogljivostmi, preganjana in zanjo je težko ustvariti. S Sui si prizadevamo ustvariti verigo blokov, ki se prilagaja povpraševanju in spodbuja razlago, odpravlja posrednike in uporabnikom omogoča nemoteno integracijo in interakcijo z njihovimi najljubšimi izdelki.

Suijeve čiste pogodbe so napisane z uporabo Passa, jezika, ki je postal takoj, ko ga je ustvaril Facebook v expose za zapisovanje obveznih pogodb za svojo verigo blokov Diem. Podjetje navaja, da je bilo šibko pripisati njegovim prednostim v zmogljivosti in vidikom objektno usmerjenega programiranja, zaradi česar je manj zapleteno zapisovanje in odpravljanje napak v kodi, ko ga postavimo poleg Solidityja, jezika, ki je krhek zaradi čistih pogodb Ethereum.

Oznake v tem mitu 2 milijardi $vrednotenje, $16 Milijon, a08z crypto in Lightspeed Project Partners, Apollo, binance Labs, Circle Ventures, Coinbase Ventures, Diem, Ethereum, Evan Cheng, Franklin Templeton , krog financiranja, Leap Crypto, Meta, Pass, mysten labs, novi, Series B, Solana, sui

Kaj dosežete, da ste specializirani za Mysten Labs in njegove najnovejše $09 milijonski krog financiranja? Pogovarjajte se z nami v okviru spodnjega razdelka za povratne informacije.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. Sam sebe opisuje kot nezanimivega za igro, saj je prišel v kriptosfero, ko je sunek oznake navzgor dosegel lokacijo na neki ravni decembra 2017. Ker ima ozadje inženiringa prenosnih računalnikov, prebiva v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se je povečala na družbeni stopnji, ponuja raznoliko raven vpogleda v uspeh kriptovalute in načrt, v katerem pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Kreditna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najpreprostejši v informativne namene. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki se sproži ali se domneva, da je sprožena zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli Converse, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori, navedena pravica tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -