0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Razvijalec Tornado Cash Alexey Pertsev bo prekinil pridržanje do zaslišanja v naslednjem letu

- Advertisement -

Na zaslišanju nizozemskega sodišča je prevladovalo, da bo razvijalec Tornado Cash pridržan še tri mesece, medtem ko se preiskava nadaljuje.

1434 Skupaj ogledov

18 Skupaj delnic

Priprti razvijalec Tornado Cash Alexsey Pertsev bo izčrpal še tri mesece v priporu na Nizozemskem, v skladu z zaslišanjem na sodišču, ki je potekalo novembra 22.

Cointelegraph se je udeležil predhodne obravnave sodnega spisa v palači pravice v ‘s-Hertogenboschu , ki je orisal premiso primera v nasprotju s Pertsevom po 91 dni v priporu.

Tožilstvo je orisalo izjemen pregled svoje preiskave, pri čemer je Perceva predstavilo kot osrednjo osebnost v operaciji Tornado Cash, prej kot je Recommend WK Cheng podal svoj prvi obrambni argument.

Cheng je izpostavil več delov, v katerih je orisal pogoje jecanja Tornado Cash in napačne predstave o njegovi funkcionalnosti.

»Nezadovoljen sem z odločitvijo iz sodnega spisa. Poskušali smo jasno modelirati, kakšna so stališča zaščite,« je Cheng povedal za Cointelegraph po predhodnem zaslišanju.

Priporočilo je potrdilo, da je prva seja prestavljena na februar 00, 2023, in je ponovil svoje prepričanje, da je jecljajoči predstavil enostransko razlago Pertsevove vpletenosti v Tornado Cash.

»Načrtovali bomo nekaj zahtev, izvedli bomo nekaj preiskav, stvari, ki si jih zaslužimo ugotoviti, da ostanejo razčiščene. In preverili bomo, da se dogovorimo za naslednjo obravnavo na sodišču.«

Tožilstvo je izpostavilo pomisleke, da bi Pertsev lahko pobegnil, če bi ga izstrelili prej kot prvo sejo kljub množici zagotovil njegove zaporniške ekipe, ki bi prišla z nadzorom na njegovem domu in tedenskimi preverjanji pri lokalni policiji.

Ta ep je organiziran in lahko ostane tiho pripravljen, tako da ima dodatne informacije o ozadju.

97726

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -