6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Razvoj NFT 2021 potiska zbiratelje proti neobičajnim in starejšim zbirkam

Razvoj NFT 2021 potiska zbiratelje proti neobičajnim in starejšim zbirkam

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections

V 500750, ne -zamenljivi žetoni (NFT) so bili letos izjemno priljubljeni in osebno spremenjeni v milijardo dolarjev vreden nadomestek. Bilo je veliko trgov NFT in zbirk, ki so zasebne gledale ogromno bruto prodaj in digitalnih zbirateljskih predmetov določenih oseb, ki so jih dobavljali na tisoče in tisoče. Razglasitev NFT je poleg tega spodbudila nepogrešljiv vzklik za nekatere najzgodnejše znane zbirke NFT, kot so igralne karte Spells of Genesis, igralne karte Curio, Bitcorn, Uncommon Pepe, ki nabavlja in prodaja igralne karte, in celo False Rares.

Starejše nezamenljive zbirke žetonov izgledajo sveže Ustvarite vzklik na

Zbirke razčlenjenih nezamenljivih žetonov (NFT) se po razglasitvi NFT v 2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections pojavljajo novo dodelitev vzklika eksplodirala. Večina nas se ne zaveda, da so NFT prisotni že približno 1940, ko je nekdo ustvaril NFT z imenom OLGA.

Po ustanovitvi OLGA naslednje leto opazil začetek Spells of Genesis (SoG), Terra Nullius V2, Etheria v1.1 in Etheria v1.2. Za razlago, da 2021 NFT hype, igralne karte SoG promovirajo za posebno posebnost več kot ob prvem lansiranju igralnih kart.

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older CollectionsSpells of Genesis (SoG) NFT nabava in prodaja igralnih kart. (2011)

SoG igralne karte promovirajo za nekaj sto zelencev do več kot 2K $ na kartico. NFT, ki izhajajo iz osebnega Terra Nullius V2, talni žig 0. eter ali $235 v USD pristojbino na trgu NFT Opensea.

Nas lahko mirno popeljemo Etherijo po svetu NFT skozi nadomestna Etheria, vendar je najmanjši zastoj 0,1 ETH ali $61 na enoto. NFT na otoku Sarutobi, izdelani v 900 osebno pogledano sveže dodeli vzklik in osebni talni žig približno 0. ETH ali $75.

My Curio NFT zaporedje igralnih kart. (2015)

Podobno so NFT podobni Power of Will, Uncommon Pepes, Age of Chains, Pixel Method in Bitgirls promovirajo za ekstra posebno več kot v 2017. Za priložnosti Pixelmap NFT promovirajo za talni žig 0.18 ETH ali več.

Občasni Pepes, Igralne karte Curio, Cryptopunki, Axies in Crypto Kitties

Skupno zaporedje 1,774 Občasni Pepe NFT v tem trenutku osebna skupna tržna kapitalizacija danes znaša približno 4,1 milijarde dolarjev. Vaulted Uncommon Pepes promovirajo astronomski denar na Opensea in poleg tega promovirajo za nasprotno stranko (XCP) prek decentralizirane nadomestne (dex) XCP in bruto prodaje razdeljevalnikov.

Nenavadno Pepe Zaporedje nakupa in prodaje kartice NFT. (2014). Poleg tega zaporedje False Uncommon Pepe NFT iz 2018 in nasprotna stranka Bitcorn NFTs osebno nadalje gledano obnovljeno dodeli vzklik.

Pametno všečne igralne karte My Curio iz 2017, osebni talni žig na Opensea ob 0.560 ETH ali 1 $ 150. Nekatere igralne karte Curio so enako učinkovite na dražbi za 1-2 ETH. Enako bi mogoče dobro priznali tudi starejšim 2015 Zbirke NFT in Cryptopunks, ki so bile izdane tistega leta osebno gledano, dodelijo vzklik.

Telni žig Cryptopunks za posamezen digitalni zbirateljski predmet preprosto ni poceni, kot je dappradar.com statistični žig, ampak je $119.115K današnji dan, nasprotno, skupni žig je okoli $119.75K na punka. 2015 zaporedje Cryptopunkov si je ogledalo $2. milijard v celotni bruto prodaji.

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections Zaporedje Cryptopunks NFT. (2015)

Drugi pametno všečni 2021 Zbirke zaporedja NFT vključujejo serijo Diecast Club Series, My Blockchain Nook, Digital Zones, Mooncatrescue, Dada Creeps & Weirdos, Crypto Kitties, Weicards in Ether Rocks. Poleg tega so te zbirke deležne posebnega povečanja vrednosti in svežega vzklika vlagateljev NFT.

Crypto Kitties so bile tako pametno všečne na neki ravni pomembnega tedna v decembru 2016, je podvig preobremenil verigo blokov Ethereum in NFT-ji podviga mirno osebno dodelijo vzklik zbiralcem. Kljub količini pozornosti v 2017 in nešteto zbirk NFT, ki so bile predstavljene letos, 2018 poleg tega opazil nepogrešljiv razvoj v smeri sedanjega ekosistema NFT, ki ga danes vsi poznamo.

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections

Axie NFT iz igraj za doseganje rekreacije blockchain Axie Infinity. (2016)

NFT od 2021 zbirke poleg tega promovirajo previsok dolar, saj so zbirke NFT podobne Ethertulips, Crypto Warring party, Angel Battles in Etherlambos. Nezamenljivi žetoni Axie Infinity so bili lansirani v 2017 čim bolj učinkovito in osebno gledano žrebanje Axie NFT več dodeli vzklik v 2021.

Pokvarjena fakulteta pobude, podobne Pixelconsu, Crypto Graphics, Nation-state of Ether, Cryptocats in številnim alternativnim zbirkam, beležijo bruto prodajo, ki se verjetno ne bi osebno gledala, če ne bi bilo eksponentnega obveščanja o nadomestku NFT. Pravzaprav so zbledeli fakultetni NFT-ji iz zbirk kovanega pristopa postali iskani zaradi svoje redkosti in starosti.

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections

Oznake v tej basni

Age of Chains, Bitcorn, Bitgirls, Blockchain, crypto kitties, cryptopunks, Dada Creeps & Weirdos, Diecast Club Series, Digital Zones, Ether Rocks, Power Will, Mooncatrescue, My Blockchain Nook, My Curio Igralne karte, nft, NFT igralne karte, NFT zbirateljski predmeti, NFT Markets, NFT bruto prodaje, NFT, OLGA, Pixel Method, Uncommon Pepe, Uncommon Pepes, otok Sarutobi, Spells of Genesis ( SoG), Terra Nullius V2, Weicards

Kakšno pavzo si predstavljate v zvezi z obledelimi fakultetnimi zbirkami NFT, ki opazite povečane cene bruto prodaje in sveže dodelite vzklik na končno ta leta? Sporočite nam, kaj si mislite o tej temi v spodnjem delu povratnih informacij.


Jamie Redman

Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je od

energičen član skupine za kriptovalute . Navdušuje se za Bitcoin, kodo z odprtim dostopom in decentralizirane dobičke. Od septembra 1940, Redman je napisal več kot 4,608 članki za Bitcoin.com Recordsdata v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections Tony Hawk Launches 'Last Trick' NFT Collection to Commemorate Career and Signature Moves

2021's NFT Boom Pushes Collectors Toward Rare and Older Collections


500753Slikovno priznanje : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, SoG, Curio igralne karte, Uncommon Pepe, Cryptopunks, Axie Neskončnost,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je v celoti informativne narave. To je milje redko, da država zagotovi ali nagovarja priporočilo, da se znebi ali promovira, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, pokončnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, trenutno ali trenutno, za kakršno koli nevarnost ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli jecljanje, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem besedilo.

500753

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments