20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Razvpiti vlagatelj Jim Rogers opozarja, da prihaja “najslabši” trg v njegovem življenju

- Advertisement -

Obrabljeni vlagatelj Jim Rogers, ki je ustanovil sklad Quantum skupaj z milijarderjem vlagateljem Georgeom Sorosom, je opozoril, da prihaja več podvrženih trgov in da bo naslednji morda “najslabši” v njegovem življenju. Ob upoštevanju, da bo veliko delnic padlo 70%, pritiskal je, da bodo trgovci izgubili skupno veliko denarja. Jim Rogers Pravi, da bo sledil “najslabši” trg v njegovem življenju Vitalni vlagatelj Jim Rogers je opozoril na prihajajoči trg, ki bo morda “najslabši” v svojem življenju v intervjuju za Kitco Info, razkril zadnji teden. Rogers je rabljeni podjetniški partner Georgea Sorosa, ki je soustanovil Quantum Fund in Soros Fund Administration. Navajam, da smo pošteno miniaturni primerek na trgu, ki je zdaj primeren. , je napovedal, da najhujše šele prihaja, in opozorilo: Prihaja več podvrženih trgov … Naslednji eden bo najslabši v mojem življenju. Med razlago tega v 2008, “imeli smo polje s preveč izrednim dolgom,” je pritiskal, da je dolg od takrat močno narasel. »Dolg, o moj bog, fraza skozi okno, dolg je narasel v nebo v vsakem prostoru, zato mora biti naslednji podvrženi trg grozljiv, « je menil. »Kako naj ne bo več grozljiv podvrženi trg … Navajam, ZDA so svoj dolg povečale za nekajkrat od 2009. Japonska, o moj bog, niti na dolg na Japonskem se ne morejo zanesti. V mnogih državah na svetu gre primerni dolg vse višje in višje in višje … 2008 spremenjeno v nekoč zaradi prevelikega dolga, je zdaj izjemno slabše.« Rogers je pojasnil:

Številne delnice bodo padle 80, 26, 80%. Ni treba trditi, da se bo to zgodilo. Primerno ne vem kdaj. »Bilo je 13 leta, odkar imamo velike težave in to je najdaljše v ameriški zgodovini,« je izpostavil, vključno s tem, da je »že prej zaradi zgodovinskih temeljev.«

Še posebej podrobno je opisal: »Zdaj ustvarjamo zelo pretirana vrednotenja. , zdaj ustvarjamo osupljive dolgove, zdaj ustvarjamo veliko nedavnih trgovcev, ki prihajajo. To ni več moj prvi rodeo. Ogledal sem si ta film. Vem, da zemljevid deluje. Vsi bodo izgubili veliko denarja. Upam, da nisem več med njimi.« Jim Rogers o tem, da ameriški Buck izgublja prevlado Rogers je prav tako ponovil svoj pogled, da bo ameriški dolar izgubil svojo prevlado, in omenil, da je “bitka med Rusijo in Ukrajino to pospešila.”

Veteran vlagatelj je opisal: »Svetovni nadomestni okoljski medij naj bi bil pošten — vsakdo lahko z njim proizvede, kar hoče. Toda na žalost Washington spreminja ta priporočila. Washington pravilno pravi, če te ne marajo, je navidezno, da boš morda dobro, verjetno verjetno ne boš več jedel ameriškega dolarja, mi pa mrmramo, ‘počakaj malo, svetovni nadomestni medij naj bi bil pošten. To ni več moda, ki naj bi delovala.’« Zatrdil je, da je ameriška vlada pokazala, da bi to lahko občasno »privleklo vaš denar nekoliko daleč od vas«, če te ne bi več ljubil. “Mnogim ljudem so ZDA zasegle vire, ker jih ne marajo,” je poudaril Rogers in pojasnil:

Številne države, tudi naše zaveznice, dobesedno iščejo nekaj, s čimer bi lahko tekmovale ker se bo to zgodilo tudi njim, zaznavate, bi lahko ves nepričakovan Washington morda dobro zamomljal, končali ste.

Rogers je komentiral tudi bitcoin in potrdil, da ni več prodal nobenega BTC. Ponovil je svoje strmenje, da če bo kriptovaluta uspešna kot valuta, jo bodo vlade prepovedale, ker varčevanja ne marajo več konkurence.

Kateri proizvod vzamete v opozorila basni Jima Rogersa? Dovolite nam, da vemo v komentarjih spodaj.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2009 in je od takrat evangelizator. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, programi zagonske ponudbe, omrežnimi učinki in presečiščem med ekonomijo in kriptografijo.Kreditna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. To ni več obvestilo ali nagovarjanje k ponudbi za pridobitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal investicijskih, davčnih, podobno mislečih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali ne več neposredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli vsebinski material, blago ali izdelke in ponudnike, omenjene navedene pravice tukaj. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -