6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Ready Player Me zbere 13 milijonov dolarjev za podaljšanje platforme metaverse

Ready Player Me zbere 13 milijonov dolarjev za podaljšanje platforme metaverse

Igralna platforma Metaverse Ready Player Me je objavila 13 milijonsko financiranje Sequence A, ki ga vodijo ustrezni soustanovitelji Shiny in Teleport, Taavet+Sten, z dodatnim sodelovanjem soustanovitelja GitHuba, Toma Prestona-Wernerja, poleg Samsung Next, Konvoy Ventures in Gmoney.

Platforma namerava sestaviti številne kapitala za napredovanje ambicij za interoperabilnost avatarjev med svetovi metaverse. Ta pobuda pomaga pri tezi o več digitalnih razsežnostih v primerjavi z edinstveno lutko, kritiko, ki je običajno usmerjena na Meto, prej običajno znano kot Fb, zaradi svari pred njenimi poskusi, da bi zavzeli ali monopolizirali dom metaverse.

Razen tega bo Ready Player Me svojo skupino razširil na več kot 21 delavcev in okrepil svojo soseščino med gradbinci z uvedbo večina sodobnih aplikacijskih programskih vmesnikov in kompletov vzorcev orodij za izboljšanje ponudbe izdelkov, in obratno, spredaj ukinitev odjemalca.

Trenutno lutko avatarja Ready Player Me uporablja več kot 1, podjetij in organizacij, od Somnium House do Verizona. Poleg tega je platforma med drugim vzpostavila partnerstva za sodelovanje z izkušenimi komercialnimi producenti Warner Brothers, Diorjem in Current Balance.

Metaverse ni ena sama aplikacija /šport – bodi skupnost stotin digitalnih svetov, s katerimi se ljudje posvetujejo, da se igrajo, delajo in sodelujejo. Preprosto ni smiselno, da bi lahko razvili nov avatar znamke za vsak šport ali potovanje. Vaš avatar se želi tako, da bi se z vami zmešal na neki ravni metaverzuma.

— Ready Player Me (@readyplayerme) december 21, 2021

Razkriva svoje ambicije za približevanje 300 in petinšestdeset dni v uradnem spletnem dnevniku, ki je bil objavljen v uradnem spletnem dnevniku, je nadzornik skupine za oglaševanje in trženje, Daniel Marcinkowski, zaslovel, da bo pritegnil »najbolj privlačen sistem avatarjev za graditelje na neki ravni metaveslja, ” medtem ko je izvršni direktor Timmu Tõke dejal:

„S financiranjem lahko dodatno povečamo našo partnersko skupnost in bomo ustvarjalcem pripravili orodja za monetizacijo, ki jim bodo pomagala sestaviti denar s prilagoditvijo avatarjev virov in NFT. Naše žrebanje je, da postanemo privzeti sistem za metaverse.”

Povezano: Koncertne priložnosti znotraj metaverse bi verjetno verjetno pripeljal do nedavnega vala sprejetja blagovne znamke

Sredi naraščajočih špekulacij o vizualne lastnosti metaverzovnih svetov, zasebnost in varnost strank, razvoj družbene interakcije in druga tehnološka vprašanja, mogočni širši dialog o implikacijah spleta 3.0 – za katerega je metaverse polovica obvezna – se je pojavil na Twitterju.

Tehnični titan Jack Dorsey je trdil, da v zgodnji gradnji najsodobnejše infrastrukture Web 3.0 prevladujejo kapitali prizadevanj in šibka partnerstva, ki pridobijo razdrobljene centralizirane namere Web 2.0. “Nikoli ne bo več odvzela njihovih spodbud,” je priznal za Web 3.0, preden je zaznal, da je “znotraj ugasnila centraliziranega subjekta z določeno oznako.”

več strokovnjakov za kripto, zagovornikov in komentatorjev ob strani Balajija Srinivasana, Farokha, Tylerja Winklevossa, poleg občasne satire Elona Muska, ki je izrekel svojo nenehno retoriko, da daje prednost Dogecoinu (DOGE) pred drugimi kripto viri.

V neobčutljivem novembru tega 21 in petinšestdesetih dneh je Dorsey zapustil Twitter, da bi začel delati na decentraliziranem nadomestnem podvigu z naslovom tbDEX, poleg tega se je obljubil, da bo povečal pridelavo Bitcoinovega ekosistema, da nedvomno doseže svoj maksimum, morda celo preseže zeleno valuto.

https://t.co /YaEO5tLlWl

— jack⚡️ (@jack) december 21, 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments