15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Realm zapre 2,25 milijona dolarjev za naložbe v semena za izgradnjo mikroverz...

Realm zapre 2,25 milijona dolarjev za naložbe v semena za izgradnjo mikroverz s pogonom NFT

Realm Closes $2.25M for Seed Investment to Build NFT Powered Microverses

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Realm, nova platforma NFT microverse, je zaključila svoj prvi krog naložb pri 2 USD. 25 M, ki ga vodi Alphabit s strateškimi naložbami med drugimi NGC, Genesis Block Ventures, LD Capital, Moonrock in SL2.

Cilj Realma je izzvati trenutne platforme NFT, tako da ustvarjalcem in igralcem ponudi personaliziran metaverzum, ki ga primerno poimenujejo “mikro vesolje” . Vsak mikroversen, znan kot kraljestvo, bo dobil originalni gensko kodirani avatar verige blokov. Platforma NFT integrira široko tržišče NFT OpenSea in je sodelovala z Reef Chain, da bi izkoristila moč podlage in okvira Polkadot, da bi zagotovila združljivost med verigami.

“Delali smo na tem, kako se bo meta vesolje zameglilo meje med digitalno in navidezno resničnostjo šest mesecev. Veseli smo, da imamo na krovu nekaj vlagateljev svetovnega razreda, ki se ujemajo z našo vizijo, da bi vsi postali gospodar svojega kraljestva, «je povedal Matthew Larby, izvršni direktor in ustanovitelj Realma.

“Alphabit je v tem inovativnem projektu NFT, ki se poroči z AR in VR, resnično oživi digitalni zbirateljski svet. Resnično zajame domišljijo, kako bi lahko izgledala prihodnost, in ustvari pot v novem vesolju, «je povedal Liam Robertson, izvršni direktor Alphabita.

Realm namerava naložbo uporabiti za rast ekipe, pospešitev razvoj preprostih ustvarjalnih orodij, ki demokratizirajo ustvarjanje, in ustvarijo široko paleto pametnih predmetov, s katerimi se umetniki lahko izrazijo v virtualnih prostorih. Uporabniki Realma bodo platformo lahko uporabljali v vrsti različnih medijev, vključno z uporabo AR funkcije na telefonu za vstop v svoj mikroversen s pomočjo AR tehnologije, ki jo je zgradila ekipa Realm.

Prebivalci Microverse so dobrodošli, da se prijavijo za zgodnji dostop in zahtevajo svoje “področje”, ki je načrtovani prvenec v Q3 leta 2021.

O REALM

Realm je odprtokodni projekt, ki ga vodi skupnost za ustvarjanje personaliziranih metaverz. Realm ustvarjalcem omogoča, da kombinirajo glasbo, umetnost in igre, da ustvarijo popolno kraljestvo in ga pokažejo kot ERC – 1155. Odkrijte umetniške galerije v vesolju do podvodnih dražb prek portalov razširjene resničnosti in zbirajte hišne ljubljenčke z genetsko verigo.

Kontakt za medije: Cassie Doubleday / cassie@realm.art

Kraj: Združeno kraljestvo

Spletna stran: https://www.realm.art/

Twitter: @ Enter_Realm

Telegram: https: // t.me/Enter_Realm

Instagram: @ Enter_Realm


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Fund Manager One River Files SEC Prospectus for Carbon Neutral Bitcoin ETF

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments