15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Red Bull Racing Honda je Tezosa imenoval za uradnega blokchain partnerja

Red Bull Racing Honda je Tezosa imenoval za uradnega blokchain partnerja

Sveže predstavljeno sodelovanje med organizacije želi zagotoviti edinstveno izkušnjo sodelovanja oboževalcev za Red Bull Racing Honda v obliki edinstvenih digitalnih zbirateljskih predmetov, ki izkoriščajo Tezosovo razširljivo, učinkovito in samonadgrajujočo mrežo.

Skupina Formule 1 sklepa večletno tehnično partnerstvo

Ko več svetovnih blagovnih znamk in industrij sprejema vesoljsko verigo blokov z nezamenljivimi žetoni je Formula One racing najnovejša industrija brez povezave, ki izkorišča to novo inovativno digitalno tehnologijo za povezovanje z oboževalci.

Red Bull Racing Honda je združila moči s Tezosom izkoristiti NFT-jeve zmožnosti blockchaina za izboljšanje sodelovanja oboževalcev in splošne izkušnje. V večletnem povezovanju bo Tezos pomagal oblikovati izjemno uporabniško izkušnjo za oboževalce Grand Prixa, na katero je negativna vpliv trenutna globalna pandemija vplivala.

Partnerstvo odraža zavezanost obeh organizacij stalne inovacije in ohranjanje vodilnih položajev v svojih panogah. Poleg tega se Tezosov energetsko učinkovit in minimalen odtis ogljika popolnoma ujema z lastnimi pobudami Racing Honda, da postane bolj okolju prijazen.

Po besedah ​​izvršnega direktorja Red Bull Racing Honda Christiana Hornerja,

V formuli ena je inovacija stalnica, saj se avtomobili razvijajo in razvijajo iz dirke v dirko in Tezos ni nič drugačen. Zasnovan za samonadgradnjo, je sposobnost Tezosa, da ostane na vrhu tehnologije blockchain, naravni primer za Red Bull Racing Honda.

Predsednik fundacije Tezos Hubertus Thonhauser dodaja,

Blok veriga Tezos je zasnovana za razvoj in prilagajanje, pri čemer torej z mislijo na varnost in zmogljivost ter na najučinkovitejše možne načine. Ta načela se popolnoma odražajo v moštvu Red Bull Racing Honda in zato menimo, da je to zmagovalno partnerstvo.

NFT-ji se prodirajo v avtomobilski sektor

Poleg večjih svetovnih blagovnih znamk in formule ena, ki se zlivajo na NFT-je, avtomobilski inovatorji raziskujejo tudi obljube verige blokov na drugih področjih, posebej prilagajajo izkušnjo v avtomobilu. Audi-spinoff in zagonski Holoride, ki razvija avtomobilske XR zabavne izkušnje, je v postopku integracije verige Elrond, da bi dosegel prav to.

V svoji ponudbi za privabljanje ustvarjalcev vsebin , potniki in proizvajalci avtomobilov na svojo pobudo skuša Holoride spodbuditi ekosistem z uporabo NFT-jev. Ustvarjalce vsebin bomo spodbujali, da sodelujejo in zapolnijo vsebino, s čimer bodo Holorid in Elrond pomagali zagotoviti še eno plast poštenosti in preglednosti vsem ustreznim deležnikom.

Kdo bo po vašem mnenju naslednja športna franšiza, ki bo sprejela sponzorja blockchaina? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Who Owns the Mystery Dogecoin Whale Address? Robinhood's CEO Dismisses Speculation

Argentinean Police Detain Two People Connected to Alleged Crypto Scam Intense Live

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , Red Bull Racing Honda, Holorid

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments