2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Reddit lansira čakalni seznam za razširitev 'Community Points' na celotno spletno mesto

Reddit lansira čakalni seznam za razširitev 'Community Points' na celotno spletno mesto

Reddit je uvedel čakalni seznam za prihajajočo razširitev na celotno spletno mesto svojega programa nagrajevanja žetonov ‘Community Points’, ki temelji na Ethereumu, kot tudi namensko spletno mesto.

Platforma družabnih medijev, ki deluje na podlagi glasov za podporo, s katerimi pridobivajo rezultate karme uporabnikov, se je prvič poigrala z nagradami za kriptožetone decembra 20, ko je je predstavil nagrade za žetone, ki temeljijo na Ethereumu, imenovane »Donuts« v podredditu r/Ethtrader.

Maja 2020 je platforma razširila nagradni program na podreddit r/Cryptocurrency z “Moons” in r/FortniteBR z “Bricks” na testnem omrežju Ethereum.

Zdaj bo program uveden kot funkcija za prijavo za subreddite na celotni platformi. Podobno kot karma si bodo Redditorji lahko prislužili točke skupnosti s prispevki za podreddit, na primer z ustvarjanjem in nalaganjem dragocene vsebine ali prostovoljno moderiranjem skupnosti.

Medtem ko so točke še v fazi beta, je Reddit »močno svetoval, naj bodite previdni«. Prodaja, menjava ali trgovanje s točkami je v nasprotju s pravili spletnega mesta.

Reddit je izjavil: »Takšno vedenje je zelo tvegano, medtem ko so točke v testnem omrežju – točke se lahko izgubijo ali pa se ne prenesejo v glavno omrežje Ethereum.«

Program Community Points se trenutno izvaja na testni različici verige blokov Ethereum Rinkeby, z načrti za selitev na glavno omrežje Ethereum z uporabo rešitve za skaliranje sloja 2 Eth Arbitrum.

Kljub opozorilom Reddita so lahko lastniki nagrad za preizkusne žetone pripravili zapleten načrt za menjavo žetonov za fiat.

Ko se sistem nagrajevanja premakne v glavno omrežje, bo žetone verjetno mogoče zamenjati, hraniti ali trgovati na platformah za trgovanje s kriptovalutami kot kateri koli drugi ERC-

žeton.

Tako uporabniki kot modifikatorji se lahko prijavijo na čakalni seznam in zahtevajo, da se funkcija točk skupnosti doda v njihov podreddit, ko začne beta program.

Vsak podreddit, ki sodeluje v programu, bo lahko ustvaril »posebna članstva«, ki jih lahko uporabniki kupijo s svojimi točkami. Ta članstva odklenejo funkcije, kot so značke, GIF-i in animirani emojiji.

Program bo uvedel tudi funkcijo »utežene ankete«, ki bo dala večji glas uporabnikom, ki imajo več točk skupnosti in zato aktivno prispevajo v podredditu.

Novo spletno mesto pojasnjuje: »Točke skupnosti so merilo ugleda v vaši skupnosti. V subredditu so prikazani poleg uporabniških imen, tako da največji sodelavci izstopajo iz množice.”

Žetoni bodo shranjeni v verigi v njihovem osebnem “trefu”, kjer si lahko ogledajo, pošiljati in uporabljati svoje točke skupnosti v aplikaciji Reddit. Ker so točke v verigi blokov, lahko uporabniki vzamejo svoj “ugled” in ga vgradijo kjer koli na internetu.

Povezan: Reddit za domnevno žetonizacijo karma točk in vključenih 20M novih uporabnikov

Reddit je avgusta 2020 organiziral tekmovanje »Scaling Bake-Off«, da bi izbral rešitev za skaliranje Ethereum za program. Arbitrum je bil izbran kot najboljši izbor naslednjega julija 2021.

Reddit še ni zagotovil časovnice za projekt. Platforma družbenih medijev si prizadeva tudi za izgradnjo tržnice NFT.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments