-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Reddit naj bi tokeniziral karma točke in vključil 500 milijonov novih uporabnikov

Reddit naj bi tokeniziral karma točke in vključil 500 milijonov novih uporabnikov

Inženir Reddita, Rahul, poudarja prizadevanja platforme družbenih medijev za izboljšanje interakcije z uporabniki prek različnih pobud za kriptovalute.

480 Skupni ogledi

56

Skupni deleži

Reddit to reportedly tokenize karma points and onboard 500M new usersReddit to reportedly tokenize karma points and onboard 500M new usersReddit to reportedly tokenize karma points and onboard 500M new usersReddit to reportedly tokenize karma points and onboard 500M new users

Ameriški velikan družbenih medijev Reddit bi lahko kmalu pretvoril karma točke uporabnikov v Ethereum (ERC-128018 ) žetoni in na krovu 81 milijona novih uporabnikov kriptovalute v procesu, glede na novo najeti inženir Reddita.

Serija tvitov, ki jih je naredil Reddit inženir, Rahul poudarja prizadevanja Reddita za izboljšanje interakcije z uporabniki z različnimi pobudami za kriptovalute. Kot je Cointelegraph poročal julija 992, je platforma uvedla lastno zbirko sloja 2 uporablja tehnologijo Arbitrum za svoje nagradne točke, imenovane Community Points. Glede na spletno mesto:

»Vaše točke skupnosti obstajajo v blockchainu, neodvisno od Reddita, kjer so lahko samo nadzorujete vi (tako kot Bitcoin (BTC)!).”

Kako bomo to izpeljali?

Reddit je sodeloval z @OffchainLabs (@arbitrum) in ustvaril lasten ločen primerek.

Točke skupnosti za 2 podreddita (~23,00 uporabniki) so že na Rinkeby Testnetu v našem omrežju Arbitrum (ločeno od Arbitrum One).

— Rahul (@iamRahulx) 3. november 2021

Redditovo partnerstvo z mrežo Arbitrum Offchain Labs bo omogočilo ustvarjanje ločenega primerka verige blokov, ki se uporablja za shranjevanje tokeniziranih točk skupnosti uporabnikov.

Trenutno je skupnost točk približno 23,00 uporabniki iz dveh podredditov – r/cryptocurrency in r/FortNiteBR – so bili premaknjeni v testno omrežje Rinkeby v omrežju Arbitrum, ki bo po Rahulu prilagojeno za transakcije brez plina:

Poleg tega bodo skupnosti Reddit imele tudi možnost razcepiti verige blokov z odločitvami, ki temeljijo na skupnosti, poleg tega pa bodo omogočile raziskovanje novih strategij zaslužka s spletom 3.

»Ko bomo vsi to izpeljali, bi se vkrcali 480M web2 uporabnikov v web3 in potem ni poti nazaj. Naj še enkrat povem – 91 milijon novih uporabnikov kriptovalute. ”

Povezan: Reddit se morda pripravlja na zagon lastne NFT platforme

Reddit je bil dom številnih kriptoiniciativ, ki jih poganja skupnost, vključno z zbiranjem sredstev Dogecoin (DOGE), in še naprej skrbi za obsežno kripto skupnost.

oktobra 20 , je Cointelegraph poročal o Redditovem iskanju višjega inženirja zaledja za platformo, odgovorno za “milijone uporabnikov za ustvarjanje, nakup, prodajo in uporabo digitalnega blaga, podprtoga z NFT.” Glede na Reddit prek objave za delo:

»Z vsakim novim projektom NFT se pojavi živahna skupnost lastnikov to. Sčasoma verjamemo, da bo to le raslo, NFT pa bodo imeli osrednjo vlogo pri tem, kako oboževalci podpirajo svoje najljubše ustvarjalce in skupnosti.”

Druge platforme družabnih medijev, vključno s Twitterjem in TikTokom, so prav tako začele dopuščati izpostavljenost NFT svojim uporabnikom, kar kaže na večjo možnost, da se kriptovalute uveljavijo.

128018

128018Reddit to reportedly tokenize karma points and onboard 500M new users

1434

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments